Live απο την High End Εκθεση 2010

Reaction score
29.751
Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Επίσης δεν είμαι τόσο ΑΣΧΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΚΚΙΝΟΣ που με βγάζει ο φακός του στριφτού..
Ρε μούργο , με ζηλεύεις?

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Τέλος πάντων ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τρεις μέρες - τέσσερις , έφαγε ενα απίστευτο πακέτο να στήσει όλα αυτά τα δωμάτια για να πάμε μετά εμείς να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας.
Παιδιά σε όλους σας ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Kαλά κοίτα, πίστεψέ με δεν το κάνουν για χάρη μας!! Είναι καθαρά το εμπορικό τους συμφέρον. Δηλαδή πιο απλά, από την παρουσία τους εκεί και φέρνοντας σε επαφή το προιόν τους με μεγάλο αριθμό υποψήφιων πελατών, προσδοκάνε μελλοντικά πωλήσεις! Και πολύ καλά κάνουν! Έτσι πρέπει να είναι ο έμπορος.
Αλλά όχι να λέμε κι ευχαριστώ...είναι σαν να πηγαίνεις σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και να τους λες ευχαριστώ που έχουν εκεί για επίδειξη το αμάξι. Αν δεν το είχαν να το δεις, να μπεις μέσα, ενδεχομένως να το οδηγήσεις, θα το έπερνες?
Αυτό είναι όλο.
Βέβαια, φυσικά και μπράβο τους, γιατί στην παρούσα οικονομική κατάσταση θα μπορούσαν και να μην το είχαν κάνει...

Reaction score
7

Να κάνω μια ερώτηση;

Οι υποψήφιοι πελάτες της εκθεσης High End μόνο jazz ακούνε;

Ή απλά μόνο η jazz είναι high end μουσική;

Ή μήπως οι εκθέτες, τα βινύλια και CD αναφοράς τους, τα βρίσκουν μόνο σε jazz;

Τι απ όλα ισχύει γιατί δεν άκουσα κάτι άλλο εκτός από jazz εκεί μέσα.

Reaction score
28

Να κάνω μια ερώτηση;

οχι απλα τα jazz κομματια εχουν απαλο-καθαρο-αργοσυρτο συνηθως ρυθμο και επειδη παιζονται απο μικρα ως επι το πλειστον συνολα ειναι ευκολοτερο να γινει σωστη (απο πεπειραμενους βεβαια τεχνικους ηχου) ηχογραφηση και αναπαραγωγη !!! οπως εχω γραψει και πιο πριν στα περισσοτερα συστηματα απο αυτα εαν βαλεις κατι πιο δυσκολο -πολυπλοκο -ορχηστρικο-με πολλα δυναμικα μεταβατικα δηλαδη εγγραφες με απαιτησεις μαλλον θα τα <παιξουν> .

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

οχι απλα τα jazz κομματια εχουν απαλο-καθαρο-αργοσυρτο συνηθως ρυθμο και επειδη παιζονται απο μικρα ως επι το πλειστον συνολα ειναι ευκολοτερο να γινει σωστη (απο πεπειραμενους βεβαια τεχνικους ηχου) ηχογραφηση και αναπαραγωγη !!! οπως εχω γραψει και πιο πριν στα περισσοτερα συστηματα απο αυτα εαν βαλεις κατι πιο δυσκολο -πολυπλοκο -ορχηστρικο-με πολλα δυναμικα μεταβατικα δηλαδη εγγραφες με απαιτησεις μαλλον θα τα <παιξουν> .
Εγώ πάντως άκουσα και ορχηστρικά κλασσικά στην έκθεση...

D

Deleted member 23222

Guest

Να κάνω μια ερώτηση;

Με την ίδια λογική που αν ακούσεις επίδειξη σε επαγγελματικά...θα σου βάλουν housάκια...
Κλασσικά και τζαζ έργα έχουν εκτελεστικές λεπτομέρειες και δυναμικές,που μόνο ένα καλό σύστημα αναδεικνύει...
Χριστοδουλόπουλο ακούς και με λάμπες...:143::143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Εξαρτάται το σύστημα...
Πάντως ούτως η άλλως, στα μικρά δωμάτια ενός ξενοδοχείου δεν έχει νόημα η αναπαραγωγή κλασσικής ορχήστρας...

Reaction score
4

Να κάνω μια ερώτηση;

δεν επαιζε μονο τζαζ, επαιζε και μουσικη για ασανσερ και σουπερμαρκετ :125::142:

ενταξει για να μην ειμαι απολυτος, ακουσα και ελαχιστη κλασσικη, καποιες μπλουζιες αλλα φετος καθολου ροκ, ειχα φερει μαζι μου αλλα σε ελαχιστους ζητησα να ακουσω κατι. Φαινεται τα φετινα high end συστηματα ΔΕΝ ροκαρουν :119: (αυτο το ειπα στον εκπροσωπο της Φοκαλ που οταν ζητησα να βαλει σιντι μου, με ρωτα τι ειναι, του λεω ροκ, και λεει 'καλα ισως πιο μετα').

Reaction score
33
Παίζανε και κάπχια κομμάτια Hiendaδικα εκθεσιακά επιδειχτικά , από τους παλιούς καλούς καιρούς που έτσι και τα κσανακούσω άλλη μία φορά θα βγάλω αφρούς.... Αλλεργικό σοκ ένα πράμα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Εγω ειχα παρει ενα Piazzola παραμασχαλα και οπου ειχα δυνατοτητα ακουγα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Να κάνω μια ερώτηση;

Ν' αγιάσει το στόμα σου αγόρι μου!

Reaction score
33
Πάντως εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το ότι τα TAD παίζανε ονειρικά μια παλιά ηχογράφηση της Edith Piaf (και όχι δεν ήταν το Non, je ne regrette rien)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Με την ίδια λογική που αν ακούσεις επίδειξη σε επαγγελματικά...θα σου βάλουν housάκια...
Κλασσικά και τζαζ έργα έχουν εκτελεστικές λεπτομέρειες και δυναμικές,που μόνο ένα καλό σύστημα αναδεικνύει...
Χριστοδουλόπουλο ακούς και με λάμπες...:143::143:
Πήγα στη Location Sound και έδωσα ένα CD να το παίξουμε. Δε θυμάμαι τί νόμισαν ότι είναι, αλλά σίγουρα το εξέλαβαν ως αυτό που προσδοκούσαν, και μετά τους είπα, "μπαλαλάικα είναι ρε παιδιά". Παίξαμε και Madonna.

Πάντως, για να μην τους αδικούμε όλους, στη Location Sound έπαιξαν και Randy Crawford, ενώ από τα μεγάλα MBL άκουσα και ένα αισθαντικό κομμάτι, μάλλον ισπανικής Pop. Τό' γραψα στο κινητό για να το ανεβάσω, μήπως και το ξέρει κάποιος...

Reaction score
25.687

δεν επαιζε μονο τζαζ, επαιζε και μουσικη για ασανσερ και σουπερμαρκετ :125::142:

ενταξει για να μην ειμαι απολυτος, ακουσα και ελαχιστη κλασσικη, καποιες μπλουζιες αλλα φετος καθολου ροκ, ειχα φερει μαζι μου αλλα σε ελαχιστους ζητησα να ακουσω κατι. Φαινεται τα φετινα high end συστηματα ΔΕΝ ροκαρουν :119: (αυτο το ειπα στον εκπροσωπο της Φοκαλ που οταν ζητησα να βαλει σιντι μου, με ρωτα τι ειναι, του λεω ροκ, και λεει 'καλα ισως πιο μετα').
ορισμενα ροκαρανε μια χαρα.
και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε στα opera ακουσα πανω απο 6 ηδη μουσικης (και φυσικα ροκιες , νταξει acdc δε βαλαμε - τους ειχα αφησει σπιτι)
και φυσικα ακουστηκαν οπως θα θελαμε.
(τσουρεκια με τα οπερα το ξερω αλλα καιρο ειχα να ακουσω κατι να με αρεσει τοσο*)

*η εξηγησης σε αλλο θρεντ

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Live απο την High End Εκθεση 2010

Νατος και ο αιφονακιας!!!!!!
Καλά εσένα ευτυχώς δεν σε συνάντησα!!!! :138:

Ποιος ξέρει τι ζημιές θα είχαμε κάνει! :121:

Θα την καταργούσανε την έκθεσις μια και καλή ή θα μας απαγορεύανε την είσοδος :142:

D

Deleted member 23222

Guest

Ν' αγιάσει το στόμα σου αγόρι μου!
Έχω ειλικρινή απορία...
Αν σε ένα σύστημα παίξει Διονυσίου ή Γαβαλάς...(εξαίρετες φωνές και οι δύο αν και δεν τους ακούω)...τι συμπέρασμα θα βγάλετε για το σύστημα?Γιατί εγώ δηλώνω αδυναμία να εξάγω συμπεράσματα πέρα της φωνής.

Reaction score
33

Έχω ειλικρινή απορία...
Αν σε ένα σύστημα παίξει Διονυσίου ή Γαβαλάς...(εξαίρετες φωνές και οι δύο αν και δεν τους ακούω)...τι συμπέρασμα θα βγάλετε για το σύστημα?Γιατί εγώ δηλώνω αδυναμία να εξάγω συμπεράσματα πέρα της φωνής.
Μουά ντεν ξέρει Διονυσίου και Γαβαλάς, αλλά με Καζαντζίδη βγάζεις πολλά συμπεράσματα! :107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead