Live Free Or Die Hard (2007)

HV

Μηνύματα
3.939
Reaction score
0
μετα απο το κομφουζιο που προκαλεσε ο τιτλος της νεας ταινιας του Bruce Willis LIVE FREE OR DIE HARD οι παραγωγοι της ταινιας της αλλαξαν τιτλο στο πιο γνωστο σε ολους απο την τριλογια DIE HARD βαζοντας φυσικα ενα 4 στο τελος..
Επιτελους νιωθω καλυτερα...:)

www.diehard4movie.com
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Live Free Die Hard

Πάντως στο τρέϊλερ γίνονται απίθανα πράγματα.
Ο Bruce δειχνει να βρίσκετε σε μεγάλη φορμα αλλα η απιστευτότητα των σκηνών κατι μου λέει πως σύντομα θα πλαισιώσουν το τοπικ Απίστευτες μουφες με νέο πλούσιο υλικό.
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Die hard 4.0 - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0 (2007)


Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες στο απόλυτο blockbuster του φετινού καλοκαιριού και, φυσικά, είναι "Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει".

Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη που ενσαρκώνει ο Μπρους Γουίλις στη σειρά ταινιών "Die Hard", επιδίδεται εδώ σε μία τέταρτη, την πιο επικίνδυνή του αποστολή και τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία: Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή. Ώρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει!





Κυκλοφορει στην ελλαδα στις 28/6/2007




Το official teaser:





Και το official trailer:

 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Το cinemag.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε αυθεντικά merchandise από την ταινία «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0».

Δύο καπέλα και δύο μπλούζες με το λογότυπο της ταινίας, μπορούν να γίνουν δικές σας, απαντώντας σωστά στην παρακάτω ερώτηση:

Ποια διάσημη πέρασε από casting αλλά τελικά απορρίφθηκε για το ρόλο της κόρης του Μπρους Γουίλις στο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0»;

Στείλτε e-mail στο cο[email protected] με την απάντηση του διαγωνισμού, το ονοματεπώνυμό σας και κερδίστε ένα από τα δώρα!
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Κάθε κινηματογραφική σειρά που έχει φτάσει στο τέταρτο επεισόδιο, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να γίνει παρωδία του εαυτού της, με έναν γερασμένο σταρ να προσπαθεί να παραστήσει το παλικαράκι. Το τέταρτο μέρος του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» είναι μια ταινία που είχε ένα τέτοιο μεγάλο σήμα κινδύνου πάνω της, αφού το πρώτο «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» βγήκε στις αίθουσες πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια, το 1988!

Στα 52 του, ο Μπρους Γουίλις, φυσικά δεν είναι όπως στα 32 του. Ομως έχει την εξυπνάδα να μην προσπαθεί να παραστήσει ό,τι δεν είναι και να γελοιοποιηθεί.

Ο ντετέκτιβ Τζον Μακ Λέιν του 2007 είναι ένας άνθρωπος που έχει σχεδόν παραιτηθεί από κάθε διάθεση ηρωισμού, με ένα διαζύγιο και μια κόρη που δεν του μιλάει. Μέχρι που από έναν έλεγχο ρουτίνας, μπαίνει σε μια μεγάλη περιπέτεια.

Ελέγχοντας έναν χάκερ (Τζάστιν Λονγκ), μια ομάδα σκοπευτών θα επιτεθεί στο διαμέρισμα. Είναι η τελευταία σε μια σειρά δολοφονικών επιθέσεων σε χάκερ, οι οποίοι νομίζοντας ότι έπαιζαν ένα παιχνίδι για πλάκα, συμμετείχαν σε μια γιγαντιαία ηλεκτρονική επίθεση που δέχεται η Αμερική. Πίσω της βρίσκεται ένας ειδικός των ηλεκτρονικών συστημάτων, ο Τόμας Γκάμπριελ (Τίμοθι Ολιφαντ), που επιτίθεται στα συστήματα ελέγχου κυκλοφορίας, στο χρηματιστήριο, στις υποδομές, σε ό,τι λειτουργεί μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δηλαδή στα πάντα.

Ο Μακ Λέιν δεν έχει πολλά όπλα στη διάθεσή του, εκτός από την επιμονή, την εφευρετικότητά του και τον παλιό του τσαμπουκά, που ξυπνά για ακόμη μια φορά. Οταν θα έρθει αντιμέτωπος με τον Γκάμπριελ, η σύγκρουση δεν θα είναι μόνο «καλού» και «κακού», αλλά μια σύγκρουση ανάμεσα σε αντιλήψεις και εποχές. «Είσαι ένα αναλογικό ρολόι στην ψηφιακή εποχή», λέει στον Μακ Λέιν ο αντίπαλός του. Ομως τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, στο τέλος, φυσικά φαίνονται ανεπαρκή μπροστά στις παραδοσιακές αναλογικές μπουνιές που θα πέσουν.

Αυτό είναι και το προτέρημα της ταινίας, που σκηνοθέτησε με γρήγορο ρυθμό ο Λεν Γουάισμαν και με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα γκόθικ θρίλερ «Underworld». Στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των ψηφιακών εφέ, το franchise του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» επιμένει σε παραδοσιακές σκηνές δράσεις, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι κασκαντέρ σε εντυπωσιακές σκηνές. Η πλοκή και η δράση έχουν απίστευτες υπερβολές, που θυμίζουν Τζέιμς Μποντ πριν από την αναγέννησή του. Ομως όλα έχουν γίνει με κέφι, φτιάχνοντας ένα απολύτως διασκεδαστικό καλοκαιρινό θέαμα για τους φίλους της δράσης.

(απο την καθημερινη)
 

Μηνύματα
935
Reaction score
1
το ειδα χτες βραδυ. ευτυχως διατηρει το πνευμα των ταινιων της σειρας. εχει φοβερα εντυπωσιακα εφε, stunts και σκηνες δρασης αλλα και το χιουμορ για το οποιο ειναι γνωστο η σειρα. πολυ καλο
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Μια πολυ καλη περιπετεια !!!

Ενδιαφερουσα ιστορια , πολυ καλες σκηνες με φοβερα effects και ο παλιος καλος bruce επεστρεψε δυναμικα μενοντας πιστος στο πνευμα της σειρας !

πρεπει να την δειτε !!!!
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Die hard 4.0 - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0 (2007)

Θα συμφωνήσω με τον Δημητρη.
Εχουμε να κανουμε με ένα κλασικο DieHard με τον Bruce Willis ακμαιότατο παρα τα 52 του χρονια ( και εχοντας κανει περσι το 16 Blocks που εδειχνε για 60) .
Η ηλικια του όμως ευτυχώς δεν γινετε θεμα στην ταινια ουτε και δικαιολογία για πιθανον αδυναμίες.
Η μονη σποντα για τα χρονια που εχουν περασει από την πλατη του Μακλειν εχουν να κανουν με την τεχνολογία και όλα αυτά τα χακερίστικα που κοιταζει σαν χάνος.
Το τίτλο όμως του πολύ σκληρού για να πεθάνει δεν μπορεις να τον αποκτήσεις με pc και χακεριές.
Αν δεν μαυρίσει η μούρη από τους καπνους και να δεν γεμισει με αιματα το μπλουζακι , Die Hard δεν γινετε.

Οι σκηνες δράσεις διαδέχονται γρήγορα η μια την άλλη χωρις να αφήνουν κενα στο θέαμα και καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν και ισως σε κάποια σημεία να μας θυμίζουν άλλες ταινιες ( η σκηνη με το αεροπλάνο ειχε κατι από True Lies όπως και η σκηνη με το αυτοκίνητο στο ασανσέρ κατι από Jurassic park 2) .
Φυσικά oι υπερβολές υπάρχουν αλλα αλίμονο αν δεν υπήρχαν.
Το ζητούμενο σε μια ποπκορν ταινία είναι να προσφέρει θεαμα, και η τεταρτη συνεχεια του Die Hard σε αυτό το τομεα είναι κανονικός μπαξές.

Για το ειδος της 7/10
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.904
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top