Live Streaming από Dreambox (enigma2) σε NMT (media players)... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Reaction score
0
1) Kατεβάζετε το plugin "enigma2-plugin-extensions-streamwebpage_0.0.3-r2_all.ipk", το τοποθετείτε μέσα στο /tmp του δέκτη σας και κάνετε manual εγκατάσταση.

2) Μόλις το εγκαταστήσετε κάνετε επανεκκίνηση στον δέκτη και μετά το τρέχετε μέσα από το μενού plugins. Πατάτε το κουμπί “Generate” (σε εμένα για τα κανάλια της NOVA η διαδικασία κράτησε σχεδόν δύο δευτερόλεπτα!!!!).

3) Μετά πηγαίνετε στη διεύθυνση http://dreambox-ip/web-data/streampage από το web browser που χρησιμοποιείται στον υπολογιστή σας και κάνετε Save page as. Έτσι δημιουργείται ένα html αρχείο και αυτό μετά το κάνετε copy στο σκληρό δίσκο που έχετε στο NMT (εάν δεν έχετε σκληρό δίσκο ενσωματωμένο, το βάζετε σε usb stick).

4) Aπό το NMT επιλέγετε το "file mode" και στη συνέχεια τρέχετε το html, επιλέγετε το κανάλι που θέλετε να δείτε και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα αρχίζει το streaming!!!!!!!!

Μοναδικός περιορισμός είναι ότι είστε «αναγκασμένοι» να βλέπετε το ίδιο κανάλι που εκείνη τη στιγμή δείχνει ο δέκτης ή άλλο κανάλι το οποίο όμως υποχρεωτικά εκπέμπεται από τον ίδιο transponder…

Σας παραθέτω και την πηγή: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=159225

Υ.Γ.1: Οι δοκιμές έγιναν σε original Dreambox HD800se με το λειτουργικό OpenPLi-3.0-beta-dm800se-20121012, αλλά λογικά μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό. Το ΝΜΤ ειναι το Egreat M31B (με firmware του Popcorn A110). Δοκιμάστε και πείτε!!!!!

Υ.Γ.2: Αυτός ο τρόπος αφορά αποκλειστικά Enigma2 δέκτες. Για τους Enigma1 δέκτες, η αντίστοιχη λύση υπάρχει με ένα plugin που λέγεται zapstream και ήταν ενσωματωμένο στα Pli Jade images [πλέον OpenPli (http://openpli.org/)]. Στο OpenPli ΔΕΝ είναι ενσωματωμένο.

Υ.Γ.3: Διευκρινίζω ότι δεν είμαι ειδικός, αλλά ένας απλός χρήστης που του αρέσει να πειραματίζεται…

Reaction score
0
Απάντηση: Live Streaming από Dreambox (enigma2) σε NMT (media players)... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Σημερα που το ξαναδοκιμασα, εχω προβλημα με το Novasports2...
Γινεται το streaming κανονικα, αλλα δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο!!!!!! Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος;;;;;

Reaction score
114
Απάντηση: Live Streaming από Dreambox (enigma2) σε NMT (media players)... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Για streaming απλα στον web browser γραψε την ΙΡ του δεκτη σου .
Αν θες να πειραματιστεις παραπανω με ΙPTV streaming ,ψαξε για το nStreamVOD .

Reaction score
173

Αν παλι θελεις να στριμαρεις καναλια σε κινητο η ταμπλετα με Android κατεβασε το AndroidDreamer και το Daroon Player απο το market κανε τις ρυθμισεις και παιξε με το δεκτη σου απο μακρια. Γυριζει και μοτερ κανονικοτατα!

Reaction score
114

Μεγαλυτερη σημασια για ολους ,πιστευω οτι εχει το Streaming απο απομακρυσμενη αποσταση.
Αυτο για την ωρα για εμας δεν επιτρεπεται απο το upload που παρεχεται εδω απο τους ISP ,ετσι γινεται μονο με το Slingbox .
Πιθανοτατα να γινεται αυτο απευθειας στους καινουριους δεκτες που θα κυκλοφορησουν με τους νεους επεξεργαστες.

Reaction score
0
εμενα δεν με νοιαζει τοσο το streaming αλλα την μεταφορα εικονας και ηχου σε αλλο δωματιο...το μονο π εχω βρει ειναι το slingbox(που κανει streaming)...εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.344
Members
38.447
Νεότερο μέλος
GeorgieK