Logitech Z-5500 ΑΞΙΖΕΙ?

Reaction score
14
Καταρχήν δεν χρειάζεται να ανοίγεις πολλά post με το ίδιο θέμα.
Στο ερώτημά σου τώρα:
Το αν αξίζει ή όχι είναι σχετικό.Εξαρτάται ΤΙ ψάχνεις όσον αφορά το θέμα ήχου και σε ποια τιμή.
Τα συγκεκριμένα τα έχω περίπου 1 χρόνο και τα είχα πάρει 230 ευρώ.Για την τιμή τους μπορώ να σου πω οτι αξίζουν και παρααξίζουν για αυτά που εγώ ζητούσα.Δηλαδή για να ακούω ταινίες με ήχο DTS.
Για μουσική θα σου πει κάποιος άλλος που έχει κάποιες απαιτήσεις οτι ΔΕΝ αξίζουν.
Εγώ θα σου πω οτι τις λίγες φορές που βάζω να ακούσω μουσική σε αυτά τα ηχεία , έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.Σαν ήχος του λείπουν τα μεσαία και το μπάσο του είναι υπερβολικό αλλά με μια μικρορύθμιση έρχεται στα σωστά του.
Αν ψάχνεις αποκλειστικά για ακρόαση ήχου καλύτερα να την αποφύγεις σαν συσκευή γιατί δεν θα σε καλύψει.Καλύτερα να στραφείς σε λύσεις με ξεχωριστό ενισχυτή και ξεχωριστά ηχεία.
Στην τιμή που παίζουν τώρα τα Ζ5500 εγώ δεν θα τα έπαιρνα με τίποτα (κάπου 350 ευρώ νομίζω).

Reaction score
0
Συγνωμη για την επαναληψη.Τα εχω ακουσει σε μαγαζι και μου φανηκανε πολλυ καλα,βεβαια αλλιωσ ειναι σε σπιτι και οντωσ η τιμη τουσ ειναι τσουχτερη.Εγω παντωσ τα ηθελα για ταινιεσ,εχεισ να μου προτεινησ κατι αλλο?Ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: Logitech Z-5500 ΑΞΙΖΕΙ?

Δεν πρόκειται να σε αφήσουν ανικανοποίητο τότε αυτα τα ηχεία...προσωπικά τα έχω και ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ήχο που αποδίδουν ιδιαίτερα σε ταινιες με DTS.

Reaction score
89
εγω φιλτατε τα χα παρει για να παιζω παιχνιδια στο pc να ακουω κανα γρηγορα τραγουδακι σε περιπτωση που βαριωμουν να παω μεχρι το σαλονι κλπ..... Μετα απο κανα μηνα συνδεσα πανω πλασμα dvd player και γινοταν στο δωματιο ΤΗΣ κολασεως!!!! Απο ενταση αλλο πραμα αστα σου λεω... απο μπασο?? χρειαστηκε να το μειωσω γιατι δε παλευοταν !! Περιττο να σου πω μετα απο 3 χρονια οχι μονο δε τα πουλησα αλλα πλεον εχω 2 σετ απο αυτα!!

Αλλα οπως προειπαν γιατι λογω τα θελεις ειναι το ερωτημα.....

Reaction score
0

φιλε μ καλησπερα. Τα ειχα στο pc μου για κανενα χρονο για ταινιες και μουσικη. Το sub για μενα ηταν πολυ δυνατο. Γενικα ημουν ικανοποιημενος μπορω να πω και τα ειχα παρει 270 απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων που ειχε προσφορα και τα ειδα παλι τις προαλλες 299 αν δεν κανω λαθος. Αξιζει αν ξερεις για τι τα θελεις.

Reaction score
0

Για τα συγκεκριμένα θέλω να ρωτήσω τα εξής...
Επειδή θέλω σύστημα για ήχο για ταινίες,αξίζουν για σαλόνι σχεδόν 15-20τμ?
Μπορώ να τα στηρίξω σε επιδαπέδια βάση?αν ναι πια προτείνεται?ευχαριστώ.

Reaction score
0

Για τα συγκεκριμένα θέλω να ρωτήσω τα εξής...
Επειδή θέλω σύστημα για ήχο για ταινίες,αξίζουν για σαλόνι σχεδόν 15-20τμ?
Μπορώ να τα στηρίξω σε επιδαπέδια βάση?αν ναι πια προτείνεται?ευχαριστώ.
τα εχω στο σαλονι που ειναι περιπου 20 τετραγωνικα. εχω συνδεσει πανω δορυφορικο, htpc, και ραδιοφωνο. μενω στον δευτερο και οταν τα τσιτωνω σε ταινιες ακουγεται το βουητο απ το sub στο ισογειο. ευτυχως μενουν συγγενεις μου απο κατω. τα εχω 4-5 χρονια τουλαχιστον. με αυτες τις βασεις. η μονη ζημια που παθαινουν ειναι να τους αλαζω σχετικα συχνα την ασφαλεια που εχουν.για τα λεφτα που εχει ειναι δυναμη.

Reaction score
89
εγω τα ειχα στο δωματιο μου το οποιο ηταν γυρω στα 13-14 τετραγωνικα. το γουφερ το ειχα ρυθμισει λιγο ποιο κατω απτη μεση και πραγματικα επειδη το ειχα κ διπλα στο κρεβατι σου λεω γινοταν το ελα να δεις !!! ευτυχως για γειτονα εχω ενα ξαδελφο που τα acoustimass 5.1 εβαζε το ενα στο αριστερο αυτι του κ το αλλο στο δεξι λες κ ακουγε walkman χαχαχαχααα :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.069
Members
38.643