Logitech Z-5500 Speaker System 5.1 505W Αγρατζούνιστο

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.732
Logitech Z-5500 Speaker System 5.1 505W αγρατζούνιστο.

To Pod είναι αγρατζούνιστο, δουλεύει άψογα, απλά έχει "πέσει" λίγο ο φωτισμός του και έχει "φαγωθεί" λιγάκι το κουμπάκι on/off.

Οι δορυφόροι και το subwoofer είναι αγρατζούνιστα.

To remote control δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Υπάρχουν και οι δύο κούτες (η εσωτερική και η εξωτερική).

Τα ηχεία έχουν δουλέψει λίγο, ήταν συνδεδεμένα σε υπολογιστή και έπαιζαν flac σε χαμηλές εντάσεις.

Το μόνο "πρόβλημα" που υπάρχει είναι ότι έχει σπάσει το κόκκινο κονεκτοράκι του πίσω δεξί ηχείου που υπάρχει πίσω στο sub, και στερεώνω το καλωδιάκι με μια βιδίτσα.

Τιμή: 240 ευρώ

Υπάρχει και δεύτερο POD σφραγισμένο, το οποίο το δίνω 50 ευρώ.

Παραλαβή από τον χώρο μου (λόγω μεγέθους και όγκου), Αθήνα, περιοχή Γουδί.

Παρακαλώ: Όχι παζάρια, όχι ανταλλαγές - πιθανόν να μην υπάρχει στον πλανήτη, άλλο τέτοιο σετ σ'αυτή την κατάσταση!

Z5500.jpg

Reaction score
11.684
Με σπασμένο κονεντοράκι ΚΑΙ που να έχει παίξει μόνο flac σε χαμηλές, τονίζω ΧΑΜΗΛΕΣ εντάσεις;

Reaction score
32
Εμενα τα δικα μου δηλαδη που ειναι στην αρχικη τους κατασταση εδω και 10 χρονια χωρις σπασμενα κλιπς τι πρεπει να γραψω οταν τα πουλησω που εχω και δευτερο τηλεχειριστηριο?????? Και δεν εχει κανενα θεμα και το Pod χωρις φαγωματα και χαμηλο φωτισμο?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.171
Εμενα τα δικα μου δηλαδη που ειναι στην αρχικη τους κατασταση εδω και 10 χρονια χωρις σπασμενα κλιπς τι πρεπει να γραψω οταν τα πουλησω που εχω και δευτερο τηλεχειριστηριο??????
Το καλύτερο Ζ5500 στον γαλαξία! Κι άσε τους Αρειανούς να σε διαψεύσουν.

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.136
Αγορά το 2008 καινούργια από Ελληνικό κατάστημα στα 240 ευρώ... Το βλέπω τόση ώρα και είπα να μην πω τπτ... Αλλά αφού γράψατε όλοι... :whistling:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.317
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian