Logitech Z-5500

Reaction score
0
Καλησπερα,

Πωλουνται τα παρακατω ηχεια σε πολυ καλη κατασταση:

Λοιπον το μονο πραγματακι που εχουν ειναι οτι εχει καει ενα λαμπακι στην βαση, κατα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση. Φανταζομαι καποιος με στοιχειωδεις γνωσεις θα μπορει να το αντικαταστησει αλλα εμενα δεν με ενοχλησε και ποτε ιδιαιτερα οποτε δεν ασχοληθηκα.

Βασικα πωλειται επειδη δεν υπαρχει χωρος στο νεο σπιτι για τα ηχεια αυτα.

Μαζι αν ο αγοραστης θελει θα δωσω δωρεαν και το προηγουμενο μοντελο Logitech 5.1 απο τα 5500 που μου διαφευγει ομως το μοντελο. Ειναι ακριβως οπως τα 5500 μονο που ειναι το προηγουμενο μοντελο. Εχει κεντρικο, sub και 4 δορυφορους. Μονο που αυτα θα τα δωσω χωρις καλωδια, εκτος των βασικων (ρευματος κλπ).

Λοιπον η τιμη για ολα ειναι 120 ευρω, νομιζω αρκετα καλη απλα για να φυγουν και να μην τα τρωει η σκονη στην αποθηκη.

Οτι θελετε με pm. Ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: Logitech Z-5500

Παιδια ευχαριστω για τα μηνυματα, απλα μια διευκρινηση. Θα προτιμησω να τα δωσω εντος Αθηνων για τον λογο του οτι το πακετο θα ειναι πολυ μεγαλο και βαρυ και σιγουρα τα μεταφορικα δεν θα ειναι λιγα. Βεβαιως αυτα βαρυνουν τον αγοραστη αλλα σιγουρα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια. Σιγουρα μεχρι το Σαββατοκυριακο θα ηθελα να τα εχω δωσει γιατι κανω την οριστικη μετακομιση. Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον.

Reaction score
2

Όταν λες έχει καεί ένα λαμπάκι στη βάση εννοείς δεν ανάβει μέρος της οθόνης ή όλη?

Reaction score
0

Μερος της οθονης δεν αναβει αλλα οταν το εχω κουνησει 2-3 φορες αναβοσβηνει αρα κατι δεν κανει καλη επαφη μαλλον παρα να εχει καει λαμπακι. Ενταξει εγω θελω να ειμαι ειλικρινης, σε καθε περιπτωση δεν εχει καμια επιπτωση στα ηχεια, καθως παιζουν οπως την πρωτη μερα που τα πηρα και αναγνωριζουν ολες τις εισοδους ηχου.

Reaction score
2

Είναι γνωστό πρόβλημα και "υποτίθεται" ότι δεν φτιάχνεται. Αργά η γρήγορα δεν θα ανάβει καθόλου. (στα δικά μου π.χ. τρεμοπαίζει κατά καιρούς εδώ και 1 χρόνο)

Reaction score
0

Ok no prob, οπως ειπα το "προβλημα" υπαρχει, αν καποιος το θεωρει σημαντικο τοτε οκ, απλα λεω οτι εμενα δεν με απασχολησε ιδιαιτερα αλλα σε καθε περιπτωση θελω ο υποψηφιος αγοραστης να το ξερει. Ποτε δεν θα ηθελα να δημιουργηθει παρεξηγηση με τον οποιοδηποτε για 120 ευρω.

Reaction score
89
τελικα η οθονη η γαλαζια που φαινεται και στη φωτο εχει το προβλημα γιατι κατι χανω.....:140::140:

Reaction score
0

Nαι φιλε μου εκει ειναι το προβλημα. Παιδια επειδη εχω λαβει παρα πολλα pm, θα απαντησω σε ολους μεχρι το μεσημερι. Ευχαριστω, θα τηρησω προτεραιοτητα αναλογα με το ποιος ειναι διατεθιμενος να ερθει να τα παρει απο το χωρο που τα εχω. Το νωριτερο που μπορω να τα δωσω ειναι η Παρασκευη πρωι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll