Long-Fibre Lambs Wool

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.547
Ενας φιλος εκανε μια ιδιοκατασκευη full-range και ψαχνει μαλλι προβατου για να βαλει στη καμπινα.
Δεν θελει πολυ........μισο, ενα κιλο το πολυ. Απο εξωτερικο τα μεταφορικα ειναι πιο πολλα απο το μαλλι.
Ξερετε μηπως που μπορει να βρει?
Δεν θελει ακρυλικο.

Ευχαριστω.

Reaction score
5.883
Ενας φιλος εκανε μια ιδιοκατασκευη full-range και ψαχνει μαλλι προβατου για να βαλει στη καμπινα.
Δεν θελει πολυ........μισο, ενα κιλο το πολυ. Απο εξωτερικο τα μεταφορικα ειναι πιο πολλα απο το μαλλι.
Ξερετε μηπως που μπορει να βρει?
Δεν θελει ακρυλικο.

Ευχαριστω.
Να περιμένει μέχρι τον Μάη, που γίνεται η κουρά στα κοπάδια...οπότε πάει επιτόπου σε έναν κτηνοτρόφο, τρώει και ψητή προβατίνα και του δίνει και 1-2 κιλά μαλλί....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Να περιμένει μέχρι τον Μάη, που γίνεται η κουρά στα κοπάδια...οπότε πάει επιτόπου σε έναν κτηνοτρόφο, τρώει και ψητή προβατίνα και του δίνει και 1-2 κιλά μαλλί....
Άσε το είχα κάνει πιτσιρικάς...
Είχα βάλει μια θεία μου από Κρήτη να μου στείλει μαλλί όπως κούρεψαν τα πρόβατα.
Μόνο να το πλύνεις φτάνει...

Reaction score
138
Άσε το είχα κάνει πιτσιρικάς...
Είχα βάλει μια θεία μου από Κρήτη να μου στείλει μαλλί όπως κούρεψαν τα πρόβατα.
Μόνο να το πλύνεις φτάνει...
Και μυρωδιές εεε? Αυτά κι αν θα έχουν "φυσικές" ιδιότητες...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Μετα απο διαβασμα εδω..... http://www.renardson-audio.com/tls1.html
αποφασισε να παρει αυτο ........... https://www.worldofwool.co.uk/products/natural-wool-top-white-devon-top
Ν ξεκαθαρίσω πως την Visaton δεν την συμπαθώ...
Η ποσότητα όμως του υλικού είναι σημαντική, αλλά πουθενά στην δοκιμή δεν κάνει αναφορά.
Επίσης, το να δεις στους 20 Hz κάποια db διαφοράς δεν λέει το παραμικρό. Στην επόμενη, ίδια μέτρηση, μπορεί να μην υπάρχουν.
Τώρα το να βγάζει ένας Εγγλέζος <<καλύτερο>> ένα δικό τους προϊόν, σε σχέση με ένα Γερμανικό, δεν νομίζω πως σπανίζει.
Καχύποπτος... ίσως.
Επίσης η τιμή του Visaton στην Αγγλία είναι υψηλή σε σχέση με εδώ.
Ας το ψάξει λίγο παραπάνω.

Τώρα, για τις εταιρίες του χώρου του ήχου, που ψωνίζουν από μεγάλα εργοστάσια μονωτικών και τα <<βαφτίζουν>> δικά τους προϊόντα, πουλώντας τα 30-40% επάνω, δεν βλέπω κάποιο λόγο να ασχοληθούμε.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.547
Ε ναι Πετρο............τους ξερω τους Αγγλους.
Ειδικα σε diy κατασκευη, ειναι βαλε-βγαλε ποσοτητα και μέτρα για............χρονια.
Στο χωρο μου που το ακουσα μονο μεσαια ειχε και λιγα πριμα, κατω απο 100ΗΖ (και πολλα λεω) δεν ειχε τιποτα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Ε ναι Πετρο............τους ξερω τους Αγγλους.
Ειδικα σε diy κατασκευη, ειναι βαλε-βγαλε ποσοτητα και μέτρα για............χρονια.
Στο χωρο μου που το ακουσα μονο μεσαια ειχε και λιγα πριμα, κατω απο 100ΗΖ (και πολλα λεω) δεν ειχε τιποτα.
Έτσι ακριβώς είναι αυτές οι κατασκευές, αλλά σε κάποιους αρέσουν, επειδή φτιάχνονται χωρίς πολλά-πολλά.
Μετά παλεύουν με <<φαντάσματα>> να πάρουν ότι λείπει.
Στην ουσία κάτω από τους 250 Hz έχουν θέματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis