Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

Lord of the Rings.Extended ή Theatrical;

• Theatrical

Votes: 4 14,3%
  • Extended

Votes: 24 85,7%

• Total voters
    28
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

τελικά έχει παραλάβει κανένας, για να έχουμε και άποψη?
Πρασινη πρασινιλα πλακωσε αυτο ειναι το γενικο συμπερασμα που ακους-διαβαζεις παντου.
Προσωπικα πιστευω πως μπορει να παιξει κ'αλλη εκδοση στο μελλον της προκοπης γιατι εγω αν εβλεπα αυτη την ταινια να εχει "χασει" τα γνωστα "γλυκα" χρωματα θα ξενερωνα...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

Δεν είναι αυτό το συμπέρασμα(υπάρχουν αναφορές απο Αγγλία που λένε το αντίθετο) αλλά μέχρι να δούμε screenshots τρέχα γύρευε πως βλέπει ο καθένας.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
πάντως μια 'εκδοση που είδα, των 50 γίγα, δεν μου φάνηκε και τόση πράσινη...:203:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αν την δείς σε αντιπαραβολή με την theatrical θα καταλάβεις ότι σε κάποιες σκηνές το έχουν παρακάνει με το πράσσινο/κυανο/μπλε.
Εξάλλου,μετρημένα,τα αντίστοιχα ''λευκά'' σημεία των εκάστωτε εκδόσεων παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές στο RGB με την Τ.Ε. να ''κοκκινίζει''(προς το ροζ) ενώ στην Ε.Ε. είναι εμφανής η τόνωση του GREEΝ.

Εντάξει χωρίς αντιπαράθεση σχεδόν κανείς δεν θα καταλάβει ότι κάτι δεν κολλάει στην όλη εικόνα,αλλά αν στο δείξουν μετά είναι δύσκολο να το αγνοήσεις.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
δεν ξερω Γιωργο, περιμένω τα δισκάκια πρωτα. Το πρόβλημα με το πράσινο το εχω εντονο στα dvd, οπου σε κάποιρς φάσεις το μούσι του βασιλιά του Ροχαν είναι καταπράσινο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Κατα τ άλλα θα είχαμε τα δισκάκια απ τις 22 του μήνα..

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

δεν ξερω Γιωργο, περιμένω τα δισκάκια πρωτα. Το πρόβλημα με το πράσινο το εχω εντονο στα dvd, οπου σε κάποιρς φάσεις το μούσι του βασιλιά του Ροχαν είναι καταπράσινο.
....ο Πατερας τον υποδυεται;
:143::143::143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ρε σεις μπας και το έχει παίξει ο Μπέος σε κανα στοίχημα;
Green tint-No tint;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Game Over:
This just in from Warner Home Video:

“Warner Bros Home Entertainment Group confirms that The Lord of the Rings The Motion Picture Trilogy Extended Edition Blu-ray accurately represents the intended look of each of the three features.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring™ was remastered from the original digital production files in order to reproduce the full color imagery of the feature.”
http://www.hometheaterforum.com/for...-extended-edition-in-blu-ray/570#post_3826517

JL_

Reaction score
19
Μεγαλόσχημες δηλώσεις, μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση... :116:

Θυμάμαι το 2003, όταν είχε βγει το Director's Cut DVD του Alien, το είχε επιβλέψει ο ίδιος ο Scott υποτίθεται και είχε τα χρώματα που επιθυμούσε. Μετά από χρόνια, όταν βγήκε σε BluRay, ξανά το επέβλεψε ο Scott, αλλά είχε άλλη χρωματική ισορροπία αυτή τη φορά... :143:

Reaction score
134
Μήπως βρε παιδιά παρακοιτάμε το δέντρο και ψιλοχάνουμε το δάσος?Εντάξη καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλουμε την τέλεια εικόνα και τον πιο κρυστάλινο ασυμπίεστο ήχο αλλά μήπως λιγάκι παραπάει.Όταν είδα όλο αυτό το θέμα που έγινε με το fellowship of the ring αυτή η απορία μου δημιουργήθηκε.Και εγώ θέλω αυτό που μου προσφέρουν να έχει την πιο κορυφαία ποιότητα που μπορεί να μου προσφέρει το συγκεκριμένο μέσο αλλά όχι σε σημείο παραλογισμού.Στην τελική κανένας δεν μας υποχρεώνει να αγοράζουμε κάθε καινούργια έκδοση που αποφασίζουν να βγάζουν κάθε λίγα χρόνια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv