Lord of the Rings : Return of the King - Special DVD Edition

Reaction score
2
Σήμερα τέλειωσα και τα extras απο το extended του ROTK. Είναι απίστευτο το πόση ΑΓΑΠΗ είχαν για αυτό που έκαναν όλοι όσοι δούλεψαν στις 3 ταινίες. Δεν το βλέπεις συχνά αυτό στον κινηματογράφο (και σίγουρα όχι σε τέτοιο βαθμό).

Σίγουρα δεν είναι τέλειες ταινίες χωρίς κανένα ψεγάδι αλλά για μένα ειναι οι πιο αγαπημένες. :)

Reaction score
7
Το παρελαβα και εγω σημερα επιτελους...
Ημουν (και ειμαι ακομα) κουρασμενος και ηθελα να πεσω για υπνο κατευθειαν, αλλα με ετρωγε...
Τελικα το εβαλα να το δω...
Τι να πω... Εικονα αισθητα καλυτερη απο τα προηγουμενα, και ηχος πολυ καλος.

Με χαλασαν κατι πραγματα οσο το εβλεπα, αλλα μεχρι να τελειωσει τα ειχα ξεχασει.
Απο κομμενες σκηνες εκτος απο 2-3 σημαντικες οι αλλες δεν μου εκαναν τοσο εντυπωση σε σχεση με τις κομμενες του 2ου μερους.
Τα εξτρα αλλη φορα. Το αγαλματακι δεν ηρθε σπασμενο παντως (γιατι το ειχα και αγχος).

Βεβαια το εχω δει μονο μια φορα...και που εισαι ακομα....μια επαναληψη μεσα στη βδομαδα ειναι απαραιτητη...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Όλα καλά δηλαδή Γιώργο με το Play...
Ωραία!Σε 1-2 βδομάδες θα παραγγείλω τη 12άδα..

(1-2 βδομάδες γιατί τις τελευταίες 10 μέρες αγόρασα Terminator1&2, Platoon και Pirates - όλα special edition - οπότε το ταμείο είναι μείον...)

Reaction score
786
Απο εχθες το βραδυ το εχω στα χερια μου. Το Σαββατοκυριακο προβλεπεται ευχάριστο!

Reaction score
7
Όλα καλά δηλαδή Γιώργο με το Play...
Ωραία!Σε 1-2 βδομάδες θα παραγγείλω τη 12άδα..

(1-2 βδομάδες γιατί τις τελευταίες 10 μέρες αγόρασα Terminator1&2, Platoon και Pirates - όλα special edition - οπότε το ταμείο είναι μείον...)
Τελεια. Κανενα προβλημα. (αποστολη 10-12 και παραλαβη 13-12). Μαλιστα συνοδευοταν με ενα link στη σελιδα μου στο play με tracking no., λογω τιμης μαλλον, αν και δε δουλευε...
Το καλο ειναι οτι ο ταχυδρομος (επειδη ειμαστε καλοι πελατες του - εγω play, ο πατηρ βιβλια - το εφερε και στο σπιτι).

Ανοιγουν οι δρομοι του εμποριου...
Και ηθελα κατι box set....

Reaction score
5
Το μοναδικό ψευγάδι στον ήχο το παρατήρησα τη στιγμή που μιλάει ο επίκουρος βασιλιάς στον γιό του και του λέει να πάει να πολεμήσει....... Την στιγμή που μιλάει ο βασιλιάς έχει φύσημα ενώ όταν μιλάει ο γιός δεν έχει.

Είναι πολύ έντονο αν το ακούσετε σε DTS δυνατά

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss