Loreena McKennitt live tour in Greece

Reaction score
40
Απάντηση: Loreena McKennitt live tour in Greece

:111:Έρχεται η ''αγαπημένη''? Δεν τη χάνω με τίποτα αυτή τη συναυλία....δε νομίζω να μας ξαναέρθει σύντομα γι’ αυτό ....σπεύσατε για εισητήρια:128:

Το καλύτερο νέο που διάβασα σήμερα!

Reaction score
2
Θα είμαι εκεί. Η γυναίκα δεν παίζεται,είναι κορυφή. Σε καμία περίπτωση δεν την χάνω.

Reaction score
1.379

Χθες ειδα αφισα της συναυλιας. Γνωριζει κανεις αν εχουν βγει τα εισιτηρια προς πωληση;

Reaction score
59

Koρυφαια ερμηνευτρια !

Ακουστε ενα απο τα καλυτερα της !

[youtube]5lMbVzFtvM8[/youtube]

Reaction score
2
Επειδή δεν κατάλαβα,σκας 47 ευρώ για την Λορίνα και δεν έχεις αριθμημένη θέση?Δηλαδή όποιος προλάβει είναι η φάση?Καλά είμαστε με τα καλά μας?Εγώ θέλω καλή θέση και την πληρώνω όσο όσο για να απολαύσω αυτή τη φωνάρα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Reaction score
40

Γιατί κάτι μου λέει ότι φέτος θα έχουμε πολλές ακυρώσεις??:121:

Reaction score
2
Fedra με την όλη μουσική σου εμπειρία πες μου ειλικρινά είναι αυτά σοβαρά πράγματα?

Να πω ότι μιλάμε για την Βανδή ΟΚ το καταλαβαίνω πλήρως.Αλλά Λορίνα με θέσεις τύπου "όποιος προλάβει" κάθεται???Μόνο στο Greece γίνονται αυτά,ΚΡΙΜΑ.Εγώ τουλάχιστον δεν θα πάω μετά από αυτή την απαράδεκτη οργάνωση.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Loreena McKennitt live tour in Greece

Fedra με την όλη μουσική σου εμπειρία πες μου ειλικρινά είναι αυτά σοβαρά πράγματα?

Να πω ότι μιλάμε για την Βανδή ΟΚ το καταλαβαίνω πλήρως.Αλλά Λορίνα με θέσεις τύπου "όποιος προλάβει" κάθεται???Μόνο στο Greece γίνονται αυτά,ΚΡΙΜΑ.Εγώ τουλάχιστον δεν θα πάω μετά από αυτή την απαράδεκτη οργάνωση.
Γιατί σου κάνει εντύπωση Γιώργο? Αυτό συμβαίνει ακόμα και στο...Ηρώδειο:133: σε μεγάλες συναυλίες....
Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς στην Ελλάδα...η μετριότητα τραγουδάει,πουλάει, οργανώνει και οι αυθεντίες στην μουσική είναι...περαστικοί....

Θα σου έλεγα να πας και να μην χάσεις τέτοια εμπειρία αυτό θα κάνω κι εγώ.......μην σε νοιάζει η οργάνωση...επικεντρώσου στο θέαμα και στην ακρόαση:126:

Ναι δυστυχώς όποιος προλάβει κάθεται στις φαινομενικά καλές θέσεις που έχει το θέατρο βράχων...έχεις πάει ποτέ να δεις ότι αυτό δεν ισχύει ακριβώς:126:

Πήγαινε πάνω πάνω στο κέντρο και ψηλά....μισή ώρα πριν αρχίσει η συναυλία....δεν θα χάσεις....

Reaction score
1.379

Πως ακριβως ειναι το θεατρο βραχων; Εχει θεσεις καθημενων και αρενα οπως στο Λυκαβηττο; Ποσο κοσμο χωραει περιπου;

Reaction score
40

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis