LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Reaction score
14
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος καλός άνθρωπος να ριπάρει το season 3 από bluray γιατί είναι μόνο για region a..
Η εικόνα του από ότι λένε είναι συγκλονιστική...
Το lost 4 υπάρχει περίπτωση να το δείχνει σε hd ευρωπαικό δορ. κανάλι?

GTX

Reaction score
39
Το lost 4 υπάρχει περίπτωση να το δείχνει σε hd ευρωπαικό δορ. κανάλι?
Πέρσι το SKY One HD το έδειχνε μια βδομάδα μετά τους Αμερικάνους, φαντάζομαι και φέτος κάτι αντίστοιχο θα γίνει.

Reaction score
59
LOST Season 4 - NEW official extended trailer!

[youtube]IL87kuTNpjQ[/youtube]

KAI ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤRAILER ΑΡΧΙΖΕΙ Η 4Η SEASON 31/1/2008

Reaction score
6
Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Πω πω ζημιά το trailer.
Ας τραβήξω με την κιμωλία άλλη μια γραμμή στο τοιχο.

41 και σημερα..

Reaction score
59
Δειτε στο επισημο site της σειρας ενα video με την ανασκοπηση των 3 πρωτων κυκλων !!

http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=index

Το ABC έβγαλε ένα βιντεάκι διάρκειας οκτώ λεπτών και δεκατεσσάρων δευτερολέπτων για να μην σου ξεφύγει τίποτα από τις προηγούμενες τρεις σεζόν που κυκλοφορούν και σε DVD.

Reaction score
59
Τελικα το lost από 8/1 το LOST θα προβαλλεται καθε Τριτη στις 21.00 απο την ET 1

Στο επεισοδιο αυτης της Τριτης:

"Μια ιστορία επιβίωσης - Σπέσιαλ Επεισόδιο 3ου Κύκλου"

Το ειδικό επεισόδιο της πολυβραβευμένης σειράς «Μια ιστορία επιβίωσης» ρίχνει μια γρήγορη, αναδρομική ματιά στα γεγονότα των δύο προηγούμενων κύκλων, στις ζωές των Αγνοούμενων της μοιραίας πτήσης 815 και της επιβίωσής τους στο μυστηριώδες νησί. Η αναδρομή αυτή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι νέοι τηλεθεατές να ενημερωθούν για τη σειρά και οι παλαιότεροι να κατανοήσουν καλύτερα τι συνέβη.

Βλέπουμε πως οι επιζώντες, μετά τη πτώση του μοιραίου αεροπλάνου καλούνται να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τα στοιχεία της φύσης, αλλά και μια σειρά από παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα.

Την ανακάλυψη των επιζώντων πως δεν είναι μόνοι στο νησί, την αποτυχημένη απόπειρά τους να δραπετεύσουν με τη σχεδία, το άνοιγμα της καταπακτής.

Στη συνέχεια ανακαλύπτουμε πως οι επιζώντες της μύτης του αεροπλάνου και της ουράς επιβιώνουν παράλληλα στο ίδιο νησί. Η μοιραία και δραματική συνάντηση και σύγκρουση των δύο ομάδων, η εσωτερική έκρηξη της καταπακτής και τέλος η αιχμαλωσία του Τζάκ, της Κέιτ και του Σώγιερ από τους «Άλλους».

Στο ειδικό επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς ανακαλύπτουμε πως και γιατί κάποιοι από τους επιζώντες έχασαν τη ζωή τους και πως οι ζωές των υπολοίπων επηρεάστηκαν από αυτά τα γεγονότα.

Παράλληλα, θα εξερευνηθεί περαιτέρω το μυστηριώδες νησί, εξετάζοντας συμβάντα του παρελθόντος, μέσα από τα οποία μπορούν να αποκαλυφθούν και άλλα μυστικά του.

Reaction score
0
Μακράν η πιο επιστημονική εξήγηση που έχω διαβάσει. !

Τεκμηριωμενη και με φωτογραφικο υλικο !!! :cool_4: :cool_4:

http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=3377 Η ΘΕΩΡΙΑ

http://www.4815162342.com/forum/viewtopic2.php?t=15038 Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Πραγματικά η πιο "λογική" εξήγηση που έχω διαβάσει και εγώ.
Ο τύπος δεν μένει σε εικασίες, αλλά δικαιολογεί με στοιχεία την κάθε λεπτομέρεια που αναφέρει....
Άντε αρχίζω να μετράω αντίστροφα τις ημέρες......:crazy_1:

Reaction score
4.485
ναι αλλά η πολική αρκούδα, το πουλί που μιλάει ,ο φονικός καπνός και ο ουρανός που έγινε μωβ, πως εξηγούνται ωρέ!

Reaction score
0
ναι αλλά η πολική αρκούδα, το πουλί που μιλάει ,ο φονικός καπνός και ο ουρανός που έγινε μωβ, πως εξηγούνται ωρέ!
μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τα λινκ του jimdamian. Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο ρίξε μια καλύτερη ματιά.
Ο τύπος έχει εξηγήσει τα πάντα, ακόμα και τον καπνό ή την πολική αρκούδα!!!
Για αυτό έμεινα εντυπωσιασμένος από την θεωρία του!

Reaction score
0
Να πω την αλήθεια μου...ούτε εγώ θυμάμαι πουλί που μιλούσε.
Υπήρχε νομίζω μια σκηνή με ένα πουλί που είχε πέσει σε ένα σπίτι στο χωριό των "άλλων", το οποίο αναφέρεται και στη συγκεκριμένη θεωρία.

Μάλλον πρέπει ο φίλος asikamin που το ανέφερε να μας λύσει την απορία...

Reaction score
1
εξηγει και το μαυρο καπνο και τη μωβ λαμψη αυτη η θεωρια και ειναι πολυ εντυπωσιακη. δεν εξηγει ομως το πως ο Desmond βλεπει το μελλον

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.925
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv