Lost . Πως θα τελειώσει;

Reaction score
3
dream_team_GR said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εγώ που δεν έχω δει κανένα επεισόδιο,χάνω?
Ποιος θα με κατατοπίσει πως θα βρώ τους δύο πρώτους κύκλους?
Εαν δεν κάνετε πλάκα,αν και έχω μάθει ότι έχει πολύ καλή εικόνα,υπάρχει σε HD? :)
Γιώργο εχω τον πρώτο κύκλο σε DVD και τον δευτερο σε HD 720p

Αν θές μου λές?
Και το ρωτάς? :)

Reaction score
6
Εχω μολις τρια επεισόδια για να τελειωσω την δεύτερη σεζόν, και η σειρα εχει παρει φωτια λιγο πριν το φινάλε του δευτέρου κύκλου.
Μετά …
Αναμονή για τον Οκτώβρη

Reaction score
49
Cinemusic - Ανδρεας said:
Εχω μολις τρια επεισόδια για να τελειωσω την δεύτερη σεζόν, και η σειρα εχει παρει φωτια λιγο πριν το φινάλε του δευτέρου κύκλου.
Μετά …
Αναμονή για τον Οκτώβρη
Έτσι έκαναν και στον 1ο κύκλο Αντρέα......
Σε φουντώνουν στο τέλος της σεζόν για να σε έχουν στην μπρίζα για τον επόμενο κύκλο.
Μου θυμίζει πάντως την Τ.Ι. και τα chip των DLP
Με το σταγονόμετρο!!! :lol: :lol:

Σε σχέση με τον 1ο κύκλο πως σου φαίνεται ο 2ος?? Καλύτερος? Τα ίδια? ή χειρότερος??

Reaction score
164
Ε, όλο τα ίδια... Τα "κουφά" που συμβαίνουν απλά είναι διαφορετικού τύπου. Αλλά στο τέλος, φοβάμαι, ότι θα τα συνηθίσεις...

Reaction score
164
To ΣΚ η Nova έχει ολόκληρο τον 2ο κύκλο. Ίσως κάποιος με DVDR μπορεί να στον γράψει...
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ... :(

Reaction score
49
Θα το ήθελα...Αλλά θα είναι πχ 5.1 όπως τα DVD στα videoclub???
Ξέρεις, δεν θέλω απλά να το δω αλλά να το ευχαριστηθώ!!

Μου έχουν ήδη πει δύο φίλοι να μου το στείλουν (και πολύ τους ευχαριστώ :D ) αλλά μάλλον περισσότερο ταλαιπωρία είναι αν βγει κάπου τώρα κοντά (και λόγω βιντεοπροβολέα πρέπει να είναι κάπως καλή ποιότητα.....Ή πχ DViX δεν μπορώ να το δω γιατί δεν έχω player για DViX κ.ο.κ)

Reaction score
164
5.1 από Nova και καλή ποιότητα; Αααααχαααχαααχααααα
Περίμενε στα video club. Έχω δει ότι κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος του β' κύκλου χωρίς υπότιτλους.

Reaction score
0
Μετά από τη θέαση του μεγαλύτερου μέρους του season1 και καθόλου του seson2 ιδού τι νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι στο μυαλ΄των σεναριογράφων και απ΄τα λίγα που θα μπορούσαν να συμμαζέψουν τα πράγματα:
(προφανώς δεν ξέρω και κάνω εικασίες γι αυτό και έχω δυο εκδοχές)
εκδοχή 1: βλέπουμε μια εκδοχή του matrix. Υπάρχουν οι βασικοί πρωταγωνιστές οι οποίοι ζουν σε ένα virtual interactive περιβάλον στο οποίο κάποιοι χαρακτήρες είναι βοηθητικοί. Οι αληθινοί άνθρωποι είναι καλωδιωμένοι και κάποιοι τους εισάγουν ερεθίσματα. Γιατί? Για ψυχοθεραπεία! Οι πρωταγωνιστές έχουν όλοι από κάποιο πρόβλημα και με αυτή τη μέθοδο προσπαθούν να το ξεπεράσουν ή να το ξεχάσουν. Όποιος λύνει το πρόβλημά του αποσύρεται από το επιβλέπον επιτελείο.
εκδοχή 2: βλέπουμε μια εκδοχή του Truman Show με περισσότερους χαρακτήρες.
Αυτά κα τα ξαναλέμε σε 2-3 χρόνια που θα τελειώσει !!! 8)

Reaction score
49
Ωραίες απόψεις/ εκδοχές.....:D :D
Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει.......
Αλλά για καλό και για κακό, στείλε μου με πμ 6 νούμερα ανάμεσα στο 1 και το 49 :wink: :lol:

Reaction score
0
Γενικά στο δίκτυο υπάρχουν τόσες θεωρίες όσες και οι θεατές της σειράς. Θέλω να πιστεψω πως η σειρά δεν θα πλατιάσει άλλο και θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και τη νεά σεζόν.

GTX

Reaction score
39
Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά ε???!!!!! :D

Πέμπτη στην καλύτερη έχει προβολή!!!!!!! :D :D :D :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος