LOST - Season 1/2

Reaction score
164
Re: LOST - ΛΟΣΤ (εντυπώσεις - σχολια - κρίσεις κλπ κλπ)

Πόσο να πάει; Μόνο ερωτήματα γεννιούνται χωρίς καμία απάντηση...
Προσωπικά νομίζω ότι θα βαρεθώ στο τέλος...
Συγγνώμη, αλλά χωρίς φινάλε, φτιάχνω και εγώ έτσι σενάριο... (εμφανίζεται ο πατέρας του Τζακ, εξαφανίζεται η φακιδομούρα και επιστρέφει με αλλαγή φύλου, ο χοντρός ξαφνικά αδυνατίζει και ο κορεάτης μαθαίνει σε μια νύχτα αγγλικά :) )

minas

Πισιά
Reaction score
4.215

unforgiven said:
...και βέβαια να τελειώσει του χρόνου. Γιατί διαφορετικά θα εξελιχθεί σε μούφα.
Αμήν. Δε σας κρύβω ότι το είχα ψιλοπαρατήσει γύρω στο 2χ14, γιατί είχα ήδη κουραστεί...
Αν πάει και 4η σαιζόν θα τους πάρω με τις ντομάτες.

για να μην πω για το Galactica τίποτα :twisted:

btw έβλεπα λίγο Prison Break για να γεμίζω τον κενό χρόνο και δεν είναι και κακό 8)

Reaction score
14

unforgiven said:
Πόσο να πάει; Μόνο ερωτήματα γεννιούνται χωρίς καμία απάντηση...
Προσωπικά νομίζω ότι θα βαρεθώ στο τέλος...
Συγγνώμη, αλλά χωρίς φινάλε, φτιάχνω και εγώ έτσι σενάριο... (εμφανίζεται ο πατέρας του Τζακ, εξαφανίζεται η φακιδομούρα και επιστρέφει με αλλαγή φύλου, ο χοντρός ξαφνικά αδυνατίζει και ο κορεάτης μαθαίνει σε μια νύχτα αγγλικά :) )
Η φακιδομούρα αποκαλύπτεται ότι είναι τραβέλι αλλά τα μπετά μπετά, ο Τζάκ γίνεται Ογκολόγος-Λαπαροσκόπος... και γνωρίζει σε συνέδρειο τον δικόμα doc :p, ο χοντρός πάει πίσω και του λένε οτι τα λεφτά που κερδισε ήταν πλαστά οπότε είναι πάμπτωχος και το ρίχνει πάλι στο τζανκ φαι, ο Τσάρλης γίνεται πατέρας χωρίς να εχει κάνει τζίγκι-τζίγκι την Κλαιρ (Κρίνος), ο Κινέζος ανοίγει κινέζικο εστιατόριο και είναι στο τηλεφωνο και πέρνει παραγγελίες takeaway και η κινεζούλα του σερβίρει, ο Σογιερ γίνεται μανεκέν και ποζάρει σεξυ εσώρουχα του ΝIKOS στην Μυκονο με τον γενικό στο φιλοθέαμον κοινό, ο Τζών Λοκ πάει με καροτσάκι και πατερίτσα κουπί τον γύρο του κόσμου, ο μιστερ ΕΚΟ (αν επεζησε το μπλάστ) προσλαμβάνεται απο την Κολγκέιτ για το αστραφτερο ασπρο χαμόγελο με καλό κοντραστ και διαφημίζει και τα δικα μας ομόνυμα καυσιμα, ο Ντεσμοντ ψαχνει τον αδερφό του σε κάποια άλλη ζωή με τον Χαρδαβέλλα και την Νικολούλη (see ya in anotha life brutha), o Μαικολ ανακάλυψε την γοητεία να αποκτήσεις παιδί ετοιμο με εκπαιδευμένο σκυλί κατευθέιαν στα 12 του χωρίς το πήδημα του μεγαλώματος!!!!,

Αυτά

Reaction score
7

Ειδα τυχαια ενα επεισοδιο στη ΝΕΤ χθες.... Δε με ενθουσιασε και πολυ παντως. Ειδα τη μπετατζου (και μου αρεσε).
Μπερδεμα, με leap των χαρακτηρων στο παρελθον και στον πολιτισμο, δε μπορεσα να καταλαβω το σκοπο του καραφλου παππου που ηταν προσκοπος μικρος (ηταν χαλασμενη η πυξιδα ή μηπως ειναι "πειραγμενο" το νησι) , ουτε καποιων αλλων που γυροφερναν στη ζουγκλα.
Τελικα ποσοι ειναι ολοι; Ειναι σε φυλες χωρισμενοι;
Απο αυτο το επεισοδιο....
Εμαθα οτι η Κινεζουλα ξερει αγγλικα, αλλα δεν το εχει πει στον Κινεζο (που μαλλον και αυτος ξερει).
Οτι ο ενας ειχε τζιγκι-τζιγκ την -ετεροθαλη- ξανθια αδερφη του, επειδη το ηθελαν και οι δυο....
Επισης ο καραφλος προσκοπος δεν εχει βρει τροπο να ανοιξει την καταπακτη...

Reaction score
5

:lol:
Γιώργο, πρέπει να το δεις από την αρχή και κατά προτίμηση σε HD με 5.1 ήχο, για να το εκτιμήσεις... :D

GTX

Reaction score
39

ak1s said:
κατά προτίμηση σε HD με 5.1 ήχο
Γιατί η NET πώς το δείχνει??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Reaction score
0

eimai sto s2 epiesidio 12...to vlepo siga siga :)
mou arese arketa an kai ta nea milane gia 2 xronies akomh ..dld eleos..pos na deis seira 4 eton me mystirio?kapou xethoriazei..kai nomizo tha arxisoun na peftoun se ypervoles(an den to exoun kanei hdh).pantos eimai sigouros oti aytos pou to egrpase tha prepei na eixe symetaxxei se kapoio survival kai eixe apothmeno na eixe vrei kapoio katafygio me revma-pikap-faghta(xoris hmeromhnia lhxhs!!??)kai kana 2 wraies gia na fantasionete :)

Reaction score
60

teliosame tin 1 season xtes !!!!!!!!

ti iparxei mesa stin katapakti OEO !!!!

pou tha vroume tin season 2 me greek subs ????? emeis pou den exoume adsl ( as einai kala o ote )

Reaction score
3

Στείλε μου π.μ. 8)

H

HomeCinema-Maniac

Guest

Eγω εχω δει απο το Season 1 τα 4 πρωτα επεισοδια και θελω ακομα για να ολοκληρωσω το Season 1 αλλα 4 dvd :shock: :shock: :shock:
Αυτο μα κανει 40 λεπτα το επεισοδιο επι 16 = 10,66 ωρες ακομα αν τα εχω υπολογισει σωστα :lol: :lol:
Θυμαμαι οτι στο βιντεοκλαμπ ειχε το season 1 σε 4 η 5 dvd των τεσσαρων 40 λεπτων επεισοδιων το καθενα!! :shock: :shock:
Οποτε εχω μελλον...
Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι η καλη ποιοτητα εικονας και ηχου αν και προκειται για σιριαλ ...
Παντως και εγω μονο στην ιδεα οτι εχω αλλα τεσσερα 3ωρα dvd να δω και μετα αλλα τοσα για το seazon 2 και παει λεγοντας μαλλον αναγουλα μου ερχεται... :lol: :lol: :lol:

Παντως κραταει το ενδιαφερων αμειωτο ιδιως οταν τα ξανθουλια μου και η φακιδο τετοια φοραν τα μαγιο τους και μου βρεχονται στην παραλια...
Αχ... Τα μαναρια μου :lol: :lol: :lol:
Αμα πεσω ποτε με αεροπλανο θελω να μου συμβει το ιδιο!
Και στο νησι να ειναι η Μενεγακη η Κατερινα Λασπα η Καλομοιρα η Πεγγυ Ζηνα και ο μονος αντρας εγω! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3

HomeCinema-Maniac said:
Παντως κραταει το ενδιαφερων αμειωτο ιδιως οταν τα ξανθουλια μου και η φακιδο τετοια φοραν τα μαγιο τους και μου βρεχονται στην παραλια...
Αχ... Τα μαναρια μου :lol: :lol: :lol:
Χμ....τώρα δεν θέλω να στη χαλάσω,αλλά κάπου θα χαθεί ο πληθυντικός Γ@@Ω τον σεναριογράφο μου Γ@@Ω!

Reaction score
60

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

'Lost' to Be Turned Into a Movie?
By WENN| Tuesday, July 04, 2006
HOLLYWOOD - The makers of Lost want to end the hit TV show after a maximum of five years and are planning a feature-length movie spin-off.

Co-creator Damon Lindelof is so worried producers and studio executives will drag the show out he is making his opinion on the matter clear now.

He says, "We'd love to end the show after four year, five years tops and do a movie."

:shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Reaction score
786

Ε, οχι και πεντε χρονια...

Reaction score
786

Ειμαι στο s02e10, μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas