- Reaction score
- 5
θελω να σπασω την τηλεόρασή μου...
αει στο καλο με τους ανωμαλους πια...
αει στο καλο με τους ανωμαλους πια...
:137: :138:ΒΕΒΑΙΑ η καλυτερη εκδοση ειναι αυτη των 9 GB που περιεχει και τα 2 επεισοδια σε full HD!!
( σωτηρη στην εφερε ο θειος η ακομα ?? ) :137::126:
Ε ναι το γ@@σαμε! Μετά απο τόσα που έχουν γίνει, ότι και να δείξει θα πούμε έτσι ήταν! Μας κάναν το κεφάλι πουρέ!Ειδα τα 2 πρωτα του 5ου.
Ε νομιζω οτι τα τυπακια πανε να μας κανουν τοσο το κεφαλι καζανι που οτι τελος και να δουμε να πουμε , ενταξει λογικο. :137:
Ετσι ακριβως!!! :140:Ε ναι το γ@@σαμε! Μετά απο τόσα που έχουν γίνει, ότι και να δείξει θα πούμε έτσι ήταν! Μας κάναν το κεφάλι πουρέ!
Ναι βρε εσυ τα ιδια και εγω.Πάντως εγώ θυμάμαι το 1/10 απ' ό,τι έχει γίνει... Καμιά φορά βλέπω κάποιον παλιότερο και λέω "ποιός είν' τούτος πάλι;" ή δεν θυμάμαι τι έγιναν κάποιοι από τους αρχικούς ναυαγούς. :138:
Φυσικά ποιός γνώρισε σε ένα ταξίδι τον πατέρα του συμμαθητή του θείου του και τέτοιες λεπτομέρειες, ούτε για πλάκα.
Εϊπαμε, να περάσουμε 40 λεπτά ευχάριστα, όχι να προσέχουμε λες και δίνουμε Ανατομία ΙΙ! :142:
ok![]()
Aκομα δεν βγηκαν υποτιτλοι για το 5 Χ 00 !
Ακριβώς!! Εγώ έχασα την μπάλα πάντως στα πρώτα επεισόδια του 5ου κύκλου.:139:Ναι βρε εσυ τα ιδια και εγω.
Τους ειχα σπασει τα νευρα να ρωταω συνεχεια τι ειχε γινει πριν και που κολλαει αυτο και το αλλο.
Στον 6ο κυκλο θα βγει και manual για να το δεις. :137:
Ακομα !!!:141:Τελικά υπότιτλοι για το 00 κυκλοφόρησαν; :121: