Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και από ότι λένε θα βγούν με την τανία Hobbit. Προσωπικά δεν θα τα πάρω, τα DVD είναι αρκετά. Για μια-δύο προβολές δεν αξίζουν όλα αυτά τα λεφτά.ΔΕΝ θα ειναι οι extended εκδοσεις.Αυτες θα βγουν αργοτερα (για να βγαλουν και αλλα φραγκα.)
Ακριβως....ειλικρινα δεν το χορταινω το σκασμενο και φυσικα το θελω στην μπλουρεοθηκη μου!!!!!!!Νομίζω ότι η τριλογία έχει μια θέση στη blu-ray θήκη όλων, όσο μεγάλη κι αν είναι η διάρκεια της. Περιμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία της, μαζί με το braveheart και το gladiator.
Το HOBBIT θα γινει 2 ταινιες με 1 χρονο διαφορα εξοδου στις αιθουσες.ΥΓ Τι εννοεις με την ολοκληρωση των δυο νεων ταινιων, περιμενουμε κι αλλη εκτος το Hobbit?
Ακυρο αυτό. Το κανονικό βιβλίο θα είναι και θα το σπασουν σε 2 ταινίες. Δεν ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα :138:η 1η ταινια θα βασιστει στο βιβλιο του τολκιν και για την 2η θα γραφτει σεναριο απο τον peter jackson.
EMENA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ( ο jackson ! ) :137:Ακυρο αυτό. Το κανονικό βιβλίο θα είναι και θα το σπασουν σε 2 ταινίες. Δεν ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα :138:
Ασ΄τον αυτον, προετοιμαζεται για τις συναυλιες στο Λονδινο, μαλλον τον Πετρακη εννοεις!:116:EMENA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ( ο jackson ! ) :137:
NAI NAI για τον ΠΕΤΡΑΚΗ ελεγα !!!Ασ΄τον αυτον, προετοιμαζεται για τις συναυλιες στο Λονδινο, μαλλον τον Πετρακη εννοεις!:116: