Low Budget Desktop Speakers

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Χαιρετώ όλους τους Computer Audiάδες....

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με 2.0 (ή και 2.1) Desktop Speakers.
Θα ήθελα προτάσεις για αξιοπρεπή (όχι μεγάλων αξιώσεων βεβαίως βεβαίως) ηχεία για να πλαισιώσουν έναν υπολογιστή.
Θα προτιμούσα κάτι σε 2.0 αλλά ίσως να κοίταγα και κάτι σε 2.1.
Με ενδιαφέρει να είναι μεταξύ 70-100 εούρος. Όχι παραπάνω, ούτε σεντ.
Αν υπάρχει και κανά μοντελάκι που να συνδυάζει και όμορφο design, θα μετρούσε στα πολύ θετικά.

Ναι.. ναι... για το γυναικάκι μου πρόκειται, οπότε ότι καλαίσθητο --> αυτομάτως παίρνει ντουζ πουάντς!

Σας μερσώ...

ΥΓ. Εννοείται ότι προτάσεις του τύπου Focal XSBook -->
θα σκοτώνονται επιτόπου!
Χαχαχααχαχααχχαχαχα....

Reaction score
7.089
απο ηχεια υπολογιστη Creative GigaWorks T20 Series II αν και μπορεις να παρεις καλο ηχο και απο αυτα Jbl jembe με τιμη χωμα. Αλλα με τα 100 ευρω μπορεις με λιγο ψαξιμο να βρεις εναν συνδυασμο ενισχυτη ηχειων.

Reaction score
84
Τα JBL duet δεν μου άρεσαν, τα χω σε ένα παροπλισμένο desktop και είναι χλιαρά.
Θα πρότεινα αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/GOgroove-So...UTF8&qid=1380884474&sr=8-10&keywords=gogroove

Στο αμερικάνικο αμαζον έχει πολύ feedback.
Τα Harman Kardon Soundsticks ΙΙ ή ΙΙΙ πάντως είναι άφταστα, λίιιιγο παραπάνω στην τιμή βέβαια.

Gojakla

Reaction score
7.494
Αλλα με τα 100 ευρω μπορεις με λιγο ψαξιμο να βρεις εναν συνδυασμο ενισχυτη ηχειων.

Για δώσε τα φώτα σου...

Gojakla

Reaction score
7.494
Τα JBL duet δεν μου άρεσαν, τα χω σε ένα παροπλισμένο desktop και είναι χλιαρά.
Θα πρότεινα αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/GOgroove-So...UTF8&qid=1380884474&sr=8-10&keywords=gogroove

Στο αμερικάνικο αμαζον έχει πολύ feedback.
Τα Harman Kardon Soundsticks ΙΙ ή ΙΙΙ πάντως είναι άφταστα, λίιιιγο παραπάνω στην τιμή βέβαια.

Απλά βρε αγόραρε είναι ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ τα ρημάδια... :D

Reaction score
7.089
τα creature iii ειναι εξαιρετικα αλλα δεν βολευουν για desktop,το υπογουφερ παιζει απο πολυ ψηλα (ουσιαστικα ειναι μιντ-γουφερ) με αποτελεσμα αν δεν το βαλεις στην μεση (και δεξια-αριστερα τους δορυφορους) να εχεις μπερδεμα στην στερεο εικονα.

Για δώσε τα φώτα σου...
αν δεν θελεις να μπλεξεις με ιντερνετικες αγορες απο το εξωτερικο μπορεις να κοιταξεις μικρα ενισχυτικα απο την dynavox με πιο προσιτο την παραλλαγη του γνωστου t-amp,dynavox da-30,οπως και κατι αντιστοιχο απο την scythe. Απο ηχεια μπορεις ευκολα να βρεις κατι μικρο στα μεταχειριμενα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Εγώ λέω να ανοίξεις το χέρι λίγο ακόμα και να της πάρεις αυτά, λευκά βέβαια. Στο skroutz τα βρήκα εδώ 190€ (έχουν βάλει λάθος φωτό, αυτά στη φωτό είναι τα P4).

Reaction score
1.550
Πολυ ομορφα!
Θα θελουν κι αυτα ρυθμιστικο εντασης ομως και το κοστος παει ακομα πιο πανω.

Gojakla

Reaction score
7.494
Εγώ λέω να ανοίξεις το χέρι λίγο ακόμα και να της πάρεις αυτά, λευκά βέβαια. Στο skroutz τα βρήκα εδώ 190€ (έχουν βάλει λάθος φωτό, αυτά στη φωτό είναι τα P4).
Αναρωτιέμαι αν ανοίξει το χέρι τόσο μακριά... αν θα είναι για εκείνη ή... :p

Reaction score
1.550
Ναι κι εγω αυτα τα fostexaκια θεωρω πιο "καταλληλα" λογω budget. Παλι θα χρειαστει ρυθμιστικο εντασης αλλα οπως και να το κανουμε το πραγμα μαζευεται.
Φυσικα οτι δινεις παιρνεις σε γενικες γραμμες...
Εχω τα τεσσαρια fostex στο γραφειο και δε συγκρινονται με ηχρια πισι παντως οποτε θα ειναι σιγουρα σοβαρο ηχειακι και το τριαρι. Υπαρχουν και καποια samson οικιακη σειρα στο κατοσταρικο κοντα με ενα ρυθμιστικο μπροστα (βγαινουν και σε ασπρα νομιζω) αλλα τα fostex μου γεμιζουν το ματι περισσοτερο.

Gojakla

Reaction score
7.494
Όταν μιλάτε για ρυθμιστικό έντασης, εννοείται ποτενσιόμετρο στο ηχείο;

Σοφτγουερικά δλδ τί μας πειράζει; Πάνω σε υπολογιστή θα είναι κουμπωμένα.

Υγ. Ωραία τα Φόστεξ όντως!

Reaction score
1.550
Αν τα εχει τσιταρισμενα απο πισω μεχρι να μπει στο περιβαλλον του player θα παιζουν τσιτωμενα τους ηχους των windows. Κι αυτο ρυθμιζεται νομιζω σε εφταρια αλλα ειναι καπως η φαση γενικα. Και για το software λενε πως το ρυθμιστικο καλυτερα να ειναι παντα τσιτα. Βολευεται και χωρις δηλαδη αλλα σαν ψιλοημιμετρο. Ασε που θα της δωσεις το teac της κοπελας να χει να ακουει. Τσιγγουναρε! Χεχεχε

Reaction score
1
Άν και δεν το περίμενα (απο άγνωστη μάρκα), μου βγήκαν πολύ καλά !
Υπόψη ότι τα χρειάζομαι για τη δουλειά μου, κάνοντας παρουσιάσεις (και μουσική & βίντεο) σε μεγαλούτσικες αίθουσες με 20-30 ἀτομα! Τιμές εξευτελιστικές !!!
http://www.geniusnet.com/wSite/lp?ctNode=148&CtUnit=130&BaseDSD=10&mp=1

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members