Lucid Dreaming

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Lucid Dreaming...Της πνευματικής ανησυχίας το...κάγκελο

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2579&page=9
Ελεύθερη(?) said:
Βρε παιδιά...ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί κοντεύω να σκάσω.

Λοιπόν...Σάββατο βράδυ βρισκόμαστε με τον άνδρα μου Χαλκιδική. Ξάστερος ο ουρανός...Βλέπουμε ένα πολύ φωτεινό αστέρι το οποίο τσοουυπ άρχισε να σβήνει και στο τέλος χάθηκε...Σάκη λέω στον άνδρα μου, έσβησε το αστέρι (προσέξτε...δεν έπεσε...έχω δει αστέρια πολλά να πέφτουν και ξέρω πως είναι να πέφτει αστέρι...απλά έσβησε)...μου λέει ο άνδρας μου: κι έγω είδα πριν από 2-3 ώρες ενώ είμασταν στο μπαλκόνι του εξοχικού μας...παράξενο αλλά το είδα μου λέει...κι ενώ συζητάμε αυτό το πράγμα τσοουπ νατος πάλι ο΄"φίλος μας" φωτεινός φωτεινός στο ίδιο σημείο και μετά από λίγο έσβησε πάλι...συνεχίσαμε την βόλτα μας, κοίταξα στον ουρανό αλλά μπλεχτήκαμε ανάμεσα σε σπίτια και ήταν πλέον δύσκολη η παρατήρηση...δεν ξανακοίταξα επίμονα στον ουρανό τις επόμενες μέρες

Εχθές, πήγαμε με την μαμά μου καζίνο :p , φεύγουμε στις 5 το πρωί. Το βλέπω το αστέρι φωτεινό φωτεινό και αρχίζει να σβήνει σιγά σιγά μέχρι που χάθηκε και μετά ξανά εμφανίστηκε και άρχισε να γίνεται φωτεινό...αυτό γινόταν συνέχεια κι έτσι πρόλαβε να το δει και η μαμά μου πολλές φορές ενώ βαδίζαμε προς το πάρκινγκ για να μπούμε στο αυτοκίνητο. Κι η μαμά μου που με κοροϊδεύει, της φάνηκε πολύ παράξενο. Σήμερα από το πρωί προσπαθώ να βρώ κάποιον από το αστεροσκοπείο Θεσσαλονίκης (όπου και μένω)΄αλλά τίποτα, προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με το αστεροσκοπείο Αθηνών και λείπουν όλοι (δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο). Τελικά κατέληξα να καλέσω το αστεροσκοπείο στο Ηράκλειο Κρήτης, το σήκωσε ένας τεχνικός ο οποίος κι αυτός ο καϋμένος δεν ήξερε και πολλά από παρατήρηση. Προσπάθησε να δεί μέσω του υπολογιστή αν εχθές γύρω στις 05.00 το πρωί αν υπήρχε κάτι στον ουρανό όσον αφορά τα ουράνια σώματα αλλά δεν βρήκε κάτι και μου είπε ότι δεν είναι και ο κατάλληλος. Οι κατάλληλοι δεν βρίσκονταν εκεί (φευγάτοι και αυτοί) και αν δεί κάποιον από τη σημερινή βάρδια θα τους το πεί να ρίξουν μια ματιά. Με ρώτησε προς ποιά κατεύθυνση αλλά δεν ήξερα να του πώ (του είπα προς την μεριά του χωρτιάτη και γέλασε...δεν ήξερε ο άνθρωπος)...τέλος πάντων.
Και ξαναρωτώ...τι είναι αυτό...μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος? Βοηθήστε ρε παιδιά. Κάντε κι εσείς ένα check στον ουρανό τις επόμενες μέρες.
Κανείς δεν εχει πνευματικές ανησυχίες? :116:
Sent from my iPad3 using Tapatalk HD
Oι πνευματικές -όπως και οι υλικές- ανησυχίες είναι δυνατόν να εκτείνονται πέρα από new age πολυ-πολιτισμικά...΄΄εντομοκτόνα΄΄.:137:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead