Luxman

Reaction score
130
Λατρης του vintage xρονια..τοσο στον ηχο οσο και στην εμφανιση!! Επεσαν στα χερια μου 2 καταπληκτικα μηχανηματα... ο ολοκληρωμενος luxman sq 505x και το tuner Luxman wl500!

Γιατι ποσταρα θα μου πειτε στην κατηγορια diy??

Ο λογος που το εκανα ειναι γιατι θελω να ανανεωσω το ξυλινο περιβλημα Η να κατασκευασω ενα πιστο αντιγραφο τοσο στον ενισχυτη οσο και στο ραδιοφωνο!Μιας και δεν ειναι και τα 2 στην καλυτερη κατασταση Η τουλαχιστον οπως θα ηθελα να ειναι..

Υπαρχει καποιος που να το κανει ολο αυτο σε φυσιολογικη τιμη και οχι να μου στοιχισει ο κουκος αηδονι??
Σκεφτηκα να ρωτησω στην αντιπροσωπεια αν γινεται κατι τετοιο..αλλα την ιδια στιγμη αποφασισα να μην το κανω..προς αποφυγην καρδιακου επεισοδιου και διπλου εγκεφαλιου μετα την ανακοινωση του κοστους..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Καταρχάς να διευκρινίσουμε πως στην Ελλάδα, πέραν 2-3 αντιπροσώπων που είναι τεχνικοί, δεν διατηρεί καμία αντιπροσωπεία τμήμα επισκευών και συντήρησης.
Όλοι έχουν εξωτερικούς συνεργάτες γιαυτή την δουλειά.

Ανέβασε καμία φωτογραφία με την κατάσταση του περιβλήματος.
Για αντικατάσταση θα πρέπει να είναι σε άσχημη κατάσταση και όχι απλά με γρατσουνιές.

Reaction score
130
γρατζουνιες εχει και σε καποια σημεια εχουν φυγει καποια κομματακια απο την επενδυση του ξυλου..οχι τπτ τραγικα πραγματα.. στο ραδιοφωνο μαλλον ο προηγουμενος κατοχος ειχε πειραξει το χρωμα του ξυλου πιθανον για να το ταιριαξει με καποιο αλλο μηχανημα του... ετσι σε σχεση με τον ενισχυτη εχει διαφορα χρωματος..
Γενικα επειδη τα αγαπαω αυτα τα 2 μηχανηματα και ειναι απο τα ελαχιστα που δε θα αντικαταστησω-πουλησω ποτε θα ηθελα να τα εχω σαν καινουρια και γι αυτο γινεται ολο αυτο

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Το πρόβλημα είναι έντονο όταν το ξύλο έχει επένδυση, η οποία έχει χτυπηθεί.
Εκεί θέλει δουλειά για να έρθει στα ίσια του.
Το ελαφρύ τρίψιμο, στοκάρισμα και λούστρο δεν είναι κάτι δύσκολο.

Reaction score
130
ακριβως αυτο.. κ σε εμενα εχει τετοιο θεμα..τονιζω δεν ειναι κατι το τοσο τραγικο προς θεου απλα εγω θα τα ηθελα σαν καινουρια..ειδικα το χρωμα του ραδιοφωνου ειναι μακελεμενο

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Έναν καλό μάστορα χρειάζεσαι, να βγάλεις το σασί , και να στο περάσει έναν καινούριο καπλαμα .

Reaction score
130
Έναν καλό μάστορα χρειάζεσαι, να βγάλεις το σασί , και να στο περάσει έναν καινούριο καπλαμα .
Υπαρχει καποιος μερακλης που να μη με γδαρει ζωντανο για να μου κανει αυτη τη δουλεια?
για να μην τα παω σε οποιον να ειναι και μετα χτυπαω το κεφαλι μου

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Δες θα πας σαν το σκυλι στ' αμπελι, θα δειξεις τι θες στον εκαστοτε μαστορα και θα εκτιμησει το κοστος πριν κανεις οτιδηποτε.

Reaction score
130
Σε ποια περιοχη εισαι?
Στα κατω Πατησια ειμαι
[DOUBLEPOST=1537091652][/DOUBLEPOST]
Καλησπέρα,
Παλαιότερα μου ειχε κάνει μια συντήρηση και ειμαι ευχαριστημένος. Ρώτησε τον αν θέλεις.
https://www.vrisko.gr/details/b_0g125a060_ab00b3c3ce4cbcb1ae4i
Ναι αμε γιατι οχι να τον ρωτησω ελπιζω μονο να εχει ακριβως την ιδια αποχρωση με το original και να μη μου παει ο κουκος αηδονι

I

iason

Guest
Στα κατω Πατησια ειμαι
[DOUBLEPOST=1537091652][/DOUBLEPOST]

Ναι αμε γιατι οχι να τον ρωτησω ελπιζω μονο να εχει ακριβως την ιδια αποχρωση με το original και να μη μου παει ο κουκος αηδονι
Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ φίλε μου.Με το ζόρι κανεις δε θα σού πάρει τα χρήματα από το πορτοφόλι σού.

Reaction score
130
Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ φίλε μου.Με το ζόρι κανεις δε θα σού πάρει τα χρήματα από το πορτοφόλι σού.

εχω παρει με κακο ματι τους μαστορες γενικα..
Καποια στιγμη ειχα δωσει μετρα για να φτιαξω ενα καπακι απο πλεξιγκλας..μου ειχαν πει 15 ευρω το απλο και 20 το φιμε.. την επομενη μερα εστειλα στο ιδιο μαγαζι ενα φιλο και εκανε το λαθος να τους πει πως ειναι για πικαπ.. Η απαντηση τους ηταν πως κανει 50 ευρω....το ιδιο πραγμα ετσι?

Κατι παρομοιο φοβαμαι μη γινει και με τα ξυλινα σασι.γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιος εμπιστος.. για να γλυτωσω και την ταλαιπωρια..και τα νευρα γιατι λεφτα κανενας με το ζορι φυσικα και δε θα μου παρει!!

I

iason

Guest
εχω παρει με κακο ματι τους μαστορες γενικα..
Καποια στιγμη ειχα δωσει μετρα για να φτιαξω ενα καπακι απο πλεξιγκλας..μου ειχαν πει 15 ευρω το απλο και 20 το φιμε.. την επομενη μερα εστειλα στο ιδιο μαγαζι ενα φιλο και εκανε το λαθος να τους πει πως ειναι για πικαπ.. Η απαντηση τους ηταν πως κανει 50 ευρω....το ιδιο πραγμα ετσι?

Κατι παρομοιο φοβαμαι μη γινει και με τα ξυλινα σασι.γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιος εμπιστος.. για να γλυτωσω και την ταλαιπωρια..και τα νευρα γιατι λεφτα κανενας με το ζορι φυσικα και δε θα μου παρει!!
Ελληνικός λανθασμένος τρόπος σκέψης. Ρωτάς, παίρνεις προσφορά σε συμφέρει το κάνεις, Ασύμφορο ευχαριστείς ευγενικά και την κάνεις.
[DOUBLEPOST=1537114618][/DOUBLEPOST]
Ελληνικός λανθασμένος τρόπος σκέψης. Ρωτάς, παίρνεις προσφορά σε συμφέρει το κάνεις, Ασύμφορο ευχαριστείς ευγενικά και την κάνεις.
Για να μη παρεξηγηθώ. Λανθασμένος ο τρόπος σκέψης του Μάστορα.

Reaction score
130
Ελληνικος λανθασμενος τροπος απαντησης.. μαλλον δεν διαβασες τι λεω παραπανω...

γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιος εμπιστος.. για να γλυτωσω και την ταλαιπωρια..και τα νευρα γιατι λεφτα κανενας με το ζορι φυσικα και δε θα μου παρει!!

Reaction score
130
[DOUBLEPOST=1537114618][/DOUBLEPOST]
Για να μη παρεξηγηθώ. Λανθασμένος ο τρόπος σκέψης του Μάστορα.
Μα γι αυτο κ εγω ειπα
2 Late ... :D
χαχαχα ολα οκ.. για λιγα λεπτα χαχαχαχα

Μα κ εγω γι αυτο ειπα να ρωτησω εδω γιατι σιγουρα καποιος θα εχει κανει κατι παρομοιο και θα γνωριζει.. κ επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το ποσο μπορει να κοστισει ολο αυτο.. δλδ ας πουμε μπορει να κοστισει 50 ευρω..μπορει κ 100 μπορει κ παραπανω.. εγω δεν ξερω ποσο κανει ωστε να εχω ενα κριτηριο για την τιμη.. ωστε να ξερω ποιος με δουλευει.. και σα γιος μαστορα γνωριζω απο μικρος τις διαφορες πιτσικουλιες που κανουν..(οχι ολοι προς θεου) ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut