Mεταβαση σε pc monitor full HD

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.600
Απάντηση: Mεταβαση σε pc monitor full HD

Ορίστε...και live!:626:

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.600

Δεν πήγαινε σε σένα Γιάννη το σχόλιό μου........
Βρε rose.athens, είσαι off topic!

Mη χαλάς το πρόγραμμα που κάνω! :141:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

Το thread το έχω διαβάσει.
Αλλά πρότεινα κάτι διαφορετικό γιατί αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου και χρήματος, είναι ό,τι καλύτερο να πας σε 27άρι.
Το να αλλάξεις απλά οθόνη και να παραμείνεις σε παραπλήσιες ίντσες δε θα σε ενθουσιάσει και στο τέλος θα θεωρήσεις πως απλά πέταξες τα χρήματά σου!
Με ένα από τα δύο 27άρια, προσωπικά θα πήγαινα στο οικονομικότερο, θα απολαύσεις το 1080p είτε σε ταινίες είτε σε χρήση pc.
Το μόνο που θα χρειάζεσαι είναι χώρο στο γραφείο σου, ικανοποιητική κάρτα γραφικών και οπωσδήποτε γρήγορο ποντίκι (τουλάχιστον 1800άρι).
Και να 'σαι σίγουρος πως η τελική γεύση θα είναι απλά εντυπωσιακή.
Φιλε μου δε θελω να παρω τεραστια οθονη, δεν ειναι αυτο το θεμα μου. Η αποσταση θεασης ειναι μικρη και ταινιες βλεπω οπως ειπα στη plasma τηλεοραση μου.
Δεν ειναι το μεγεθος το βασικο αλλα η ποιοτητα της εικονας.
Πως ειναι δυνατον να μου λες οτι θα πεταξω τα λεφτα μου?!... Δε θα παω απο 1680χ1050 σε 1920χ1080? Δε θα παω απο ΤFT σε LED? Aμελητεες ειναι αυτες οι αναβαθμισεις? Συν το οτι θα πουλησω τη παλια οθονη.
Το γρηγορο ποντικι τι σχεση εχει με την οθονη?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μα αυτη ειναι 8ms!!!
Ένα νούμερο που ανακοινώνει ο κατασκευαστής δεν αρκεί για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα, μόνο οι μετρήσεις λένε την αλήθεια.

The responsiveness of the U2312HM should be perfectly fine for some most moderate to high gaming and shows a nice low level of motion blur assuming you leave the OD control turned on. The small overshoot is a shame really as the dark trail is an unwanted result of the applied RTC impulse. Having said that, it isn't as bad as some other models we have seen including Dell's own U2711 and certainly the gamer orientated BenQ XL2410T. There's not much in it when comparing the pixel responsiveness of the U2312HM and older U2311H but the older model perhaps has the slight edge I think as the overshoot is pale and slightly less obtrusive than the dark overshoot of the newer model. Still the new screen is a very good choice as a 23" IPS screen for gaming.
The input lag of the U2312HM was incredibly low, and in fact the lowest we have ever seen from a TFT display. There was practically no delay at all with most measurements showing 0ms lag compared with the CRT.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Eνταξει παιδια, αν τελειωσατε με τη πλακα μποορειτε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο μοντελο γιατι θελω να αγορασω το συντομοτερο?
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ποιος κάνει πλάκα τελικά.
Θα περιμένω λίγο να δω βελτίωση συμπεριφοράς και αποδοχής του προφανούς, ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι υπάρχουν στοιχεία για την περίπτωσή σου.

Reaction score
3

Η αγορά ενός προϊόντος έχει πάντα ένα ρίσκο από όποια πλευρά κι αν το δεις.
Πάρε καλύτερα την LG & την Samsung ένα τηλέφωνο και πρόσεξε και ότι επισμάνσεις σου είπαν τα παιδιά εδώ.

Reaction score
0

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ποιος κάνει πλάκα τελικά.
Θα περιμένω λίγο να δω βελτίωση συμπεριφοράς και αποδοχής του προφανούς, ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι υπάρχουν στοιχεία για την περίπτωσή σου.
Oριστε;; εγω πλακα; πως δηλαδη κανω πλακα εγω; απο ποτε οι τεχνικες ερωτησεις ειναι πλακα;:118::118:
Τι εννοεις υπαρχουν στοιχεια; τι στοιχεια; ποια περιπτωση μου;
Μπορουμε να μεινουμε στο θεμα παρακαλω;

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.600

Τι δούλεμα Θεέ μου!!!

Staff online

• abcd