M.I. III (2006)

Reaction score
3
Απο τις 4/5 στους κινηματογράφους.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς με τον Τ.Κρούζ απότι μαθαίνω σε μεγάλη φόρμα.
Την υπογράφει ο σκηνοθέτης της γνωστής σειράς LOST και πολλές επικύνδινες σκηνές,τις όχι κασκαντέρ,αλλά ο ίδιος ο Τ.Κρούζ. :o :)

Reaction score
6
Re: MIR III

Εγω παλι μπερδευτικα με τον τιτλο.
Ειδα το MIR και αναρωτηθηκα ποτε κανανε οι Ρωσοι τον MIR 2; :)

Reaction score
51
Re: M.I. III

Εγώ πάλι νόμιζα πως μίλαγες για Toyota MR III! :roll:

Reaction score
14

Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Την υπογράφει ο σκηνοθέτης της γνωστής σειράς LOST και πολλές επικύνδινες σκηνές,τις όχι κασκαντέρ,αλλά ο ίδιος ο Τ.Κρούζ. :o :)
Ωχχχχχχ θα είναι τίγκα στους OTHERS!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
3

dream_GR said:
Ποιοί είναι οι others?... :?:

Reaction score
14

dream_GR said:
Ποιοί είναι οι others?... :?:
Εχω δει 43 επεισόδεια ΛΟΣΤ και αμα σου πώ δεν ξέρω τι θα μου πεις??

Είναι οι ΑΛΛΟΙ κάποιοι που προυπήρχαν στο νησί που έπεσε το αεροπλάνο του ΛΟΣΤ.

Αλλά είναι αστείο πώς όλα τα παράξενα που γίνονται φτάινει οι OTHERS πάντα!!!!

Reaction score
0

Το είδα χθες στο StarCity αίθουσα 1.
Τα καθίσματα κουνιόντουσταν στις εκρήξεις και είχε πολλές σε όλη τη διάρκεια της ταινίας...
Ούτε μια "κοιλιά" και καταιγισμός δράσης. Ο J.J. Abraams επανέφερε τη σειρά εκεί που της αξίζει.
Ο Seymour μετά τον Capote είναι άλλος άνθρωπος! Δεν έχει πολύ αβανταδόρικο ρόλο κακού αλλά είναι υποδειγματικός.

Να σας πω τώρα ότι η πλοκή μου θύμισε πολύ Alias? Λογικό λόγω σκηνοθέτη. (και ότι το Alias είναι clopyright των παλιών  MI)
Να σας πω ότι είχε ένα ρόλο (του "tech guy") που ήταν κοπιαρισμένος από το Alias? Αφού δουλεψε εκεί και έβγαζε γέλιο γιατί να μην το ξαναπουλήσουμε?
Να σας πω να πάτε να το δείτε? Να σας το πω!

Και μην ξεχάσετε τα παλαμάκια στο τέλος!!!  :p

Και τα παραλειπόμενα!
Η εικόνα τα 10 πρώτα λεπτά ήταν λίγο θαμπή, αλλά κοιτάζοντας γύρω μου κανένας δεν δυσανασχετούσε!
Στην ίδια αίθουσα είχα δει πριν από καιρό το Underworld evolution και ήταν από τις καλύτερες προβολές σε ελληνική αίθουσα που έχω δει!
Τα γράμματα τώρα ήταν "κάπως" και η λεπτομέρεια στο background χανόταν... Σκέφτομουν λοιπόν πόσο κακό μας έχει κάνει το home cinema !!  :shock:
Αφού λοιπόν βλέπω ένα πλάνο που ο Cruise είναι φλου και σιγουρεύτηκα ότι δεν ήταν καλλιτεχνικής φύσεως το πρόβλημα αφού ο Cruise ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑΜΠΟΣ  :lol: σηκώθηκα και είπα στην ταξιθέτρια να πει στα παιδία να νετάρουν λίγο καλύτερα.

Αυτή πολύ ευγενική, ήρθε μαζί μου στην αίθουσα, είδε λίγο την ταινία, της φάνηκε προφανώς κανονική, δεν ξέρω τι σκέφτηκε για εμένα :lol: και μου είπε ότι θα το φροντίσει! Πήγα ξανά μέσα χωρίς να έχω μεγάλες προσδοκίες....  :(

3 λεπτά μετά, η εικόνα έπαιξε λίγο και έγινε κρύσταλλο!  :) 

Reaction score
0

Τι να κάνουμε, έχουμε τις αδυναμίες μας!  :D

Πήγαινε να ακούσεις πως κάνει ο πυλώνας της αιολικής ενέργειας όταν σκάει στο έδαφος και θα με θυμηθείς!!!

Reaction score
0

Κ εγώ είδα χθες την ταινία σε συνοικιακό σινεμά του Πειραιά με καλό όμως σύστημα ήχου κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος με ότι είδα. Καταιγιστική δράση, φοβερά οπτικοακουστικά εφέ, ωραία πλοκή, ωραίο καστ (κινέζα !!!)...

Reaction score
6

Θα συμφωνήσω και γω με τον Νικο.
Να πάτε να το δειτε.
Φιγουράρει ανετα στην πρωτη θεση ως την καλύτερη action ταινια για φετος.

Μπραβο στον J.J. Abrams που καταφερε να βγαλει από τον λακο που ειχε ριξει την σειρα ο John Woo με το ΜΙ 2.
Η ταινια από την αρχη σε τσιτώνει με την πολύ καλή της εισαγωγή (πριν πεσει το σημα) και σε κανει να ανυπομονείς για το αποκορύφωμα.
Βεβαια , δεν θα λεγα ότι φτάνει σε επιπεδο την πρωτη της σειρας και αυτό ισως να οφείλετε στο γεγονός ότι πρόκειται για καθαρά action movie παρά κατασκοπική οπως αυτή του De Palma (περιπου).
Καλοι ρυθμοι εντονοι δρασει και όλα αυτά να κορυφώνονται μεχρι τα 3/4 της ταινιας που εκει πιστευω αρχισε λιγο να κατηφορίζει.
Ειδικα προς το τελος υπαρχαν κανα δυο αφέλειες που μου ήρθαν σαν έκπληξη , καθως το ολο σύνολο ( αρκετά σοβαρό) δεν σε προετοίμαζε για τέτοια ολισθήματα.

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στο soundtrack. Δεν θα λεγα πως θα μπορουσε να ακουστει σκετο , αλλα στην ταινια έδωσε πόντους.
Οσος αφορα το cast , o Tom Cruise αρκετα καλός και σε απίστευτη φόρμα και ας εχουν περάσει 10 χρόνια από την πρώτη ταινία ( τρελό spreed ο τύπος) .

Και βέβαια για να έχει επιτυχία μια τέτοια ταινία πρέπει στον ρόλο του κακού να εχουμε ένα δυνατό χαρακτήρα.
Ο Seymour Hoffman δεν είχε κανένα πρόβλημα στην μικρή αυτή του εμφάνιση να αντεπεξέλθει

Εισπράξεις τριημέρου στην άλλη μερια του Ατλαντικού $48,025,000 ( καθολου άσχημα)
Για το ειδος της 8/10 χαλαρα

και η κυρία είναι γλυκύτατη

Reaction score
3

Η καλύτερη απο τις προηγούμενες δύο,με μπόλικα εφέ,δράση και περιπέτεια που δεν σε άφηνε πουθενά να ηρεμήσεις.
Την περιμένω να βγει σε dvd για να την προσθέσω στην συλλογή μου. :)

Reaction score
7

Πραγματι ηταν καλη. Αλλωστε μου αρεσει οτιδηποτε εχει μεσα προδοσια και ανατροπη..... ανατροπες....
Σιγουρα καλυτερη απο το ΙΙ, αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι και απο το Ι, μιας και εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε...

Τωρα το οτι ημασταν ΜΟΝΟ 4 ατομα μεσα στην αιθουσα, ειναι λογικο που ενιωσα ασχημα που η ταινια επαιζε μονο για εμας????

Nick_Greek said:
Σκηνή για τρελό γέλιο!! :lol:

Πραγματι, αλλα και λιγο πριν.... πολυεξοδη η γκομενιτσα... μια γεμιστηρα αδειασε για τον καθε κακο.... "Aim and shoot" ειπαμε, οχι shοot και οποιον παρει ο χαρος.....

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo