Το ποιο σημαντικό ίσως! Είδος μουσικής κλασική Jazz. Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι ένα 5.1 αρχικά για ταινίες με pre-out έτσι ώστε σε 2ο χρόνο να πάρω ένα 2καναλο με pass-through και θεωρητικός να έχω το καλύτερο και των δυο κόσμων Movie και Stereo Music!
Συγχαρητήρια για τα Μ60. Είχα την προηγούμενη γενιά της DLS, όλη την πεντάδα R. Τον καλύτερο ήχο τον είχα με Adcom 5500 και 5503, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θέλεις ισχυρό πολυκάναλο τελικό να τα οδηγήσεις.
Στη θέση σου θα κοιτούσα έναν AVR μέσης κατηγορίας τιμής κι έναν ισχυρό πολυκάναλο, όπως τον Sunfire 7401 που υπάρχει και στις αγγελίες.
Τα Μ60 είναι 2 μόνο τα μπροστινά επόμενος AVR μέσης κατηγορίας τιμής για τώρα και μετά ισχυρό δυκαναλος με Pass-through?
Πηγή για ταινίες είναι είτε ο DM800 ή PS3 Blue Ray, πηγή για μουσική είναι flac αρχεία μέσο Laptop από καρφί! Άλλη ερώτηση εδώ ποιο USB Audio να στείλει στο πολυκαναλο καλύτερη ποιότητα!
Tα DLS είναι γλυκόηχα ηχεία. Θα συνδυαστούν καλά με τον ζωηρό ήχο δυνατών AVR με ice τελικά στάδια.
Εφόσον θέλεις να κάνεις μια καλή αρχή, θα πρότεινα τον Pioneer SC-LX85 και θα ξεχάσεις για πολύ καιρό τον δικάναλο με ht passthrough.
Τον ήχο από το laptop σου θα τον στείλεις στον AVR μέσω optical out του laptop.
To φτηνό/ακριβό είναι σχετικό. Καλό θα ήταν εξαρχής να μας πεις το budget σου για AVR.
Δεν βγάζει optical out το laptop σου; Γιατί ψάχνεις ντε και καλά usb σύνδεση;
Το budget μου είναι 500€ και εννοείται πως δεν ψάχνω για καινούργιο (5.1). Το laptop είναι DellMini9 με MAC OSX 10.7 & songbird player για τα flac. Το Μίνι δεν έχει Optical!
Έχεις δύο πολύ αξιόλογα ηχεία για δικάναλο. Καλύτερα να επικεντρωθείς εκεί.
Θα πρότεινα τον δικάναλο ολοκληρωμένο XTZ Class-A 100 D3, στα 780 ευρώ, που ενσωματώνει και dac.
Και για server μουσικής το Squeezebox Touch, το οποίο θα επικοινωνεί ασύρματα με το laptop σου.