mac users, mac computers & media players...

Reaction score
1.460
Απάντηση: mac users, mac computers & media players...

Το apple tv μόλις το παρήγγειλα για δώρο στον εαυτό μου :426: και θα γίνει αναλυτική παρουσίαση την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα (δεν ξέρω πότε θα το παραλάβω),οπότε θα τα δούμε όλα,που μειονεκτεί και που πλεονεκτεί!:126

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.113

Το apple tv μόλις το παρήγγειλα για δώρο στον εαυτό μου :426: και θα γίνει αναλυτική παρουσίαση την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα (δεν ξέρω πότε θα το παραλάβω),οπότε θα τα δούμε όλα,που μειονεκτεί και που πλεονεκτεί!:126

Αυτό το μηλαράκι το έχεις κατα-δαγκώσει βρε Λεωνίδα! Φτύσε και κανα κουκούτσι.... :136::135:

Reaction score
1.460

Καλά όταν το παραλάβω και του κάνω παρουσίαση,σε βλέπω να το αγοράζεις από τους πρώτους!:116:
Θα πάρει φωτιά η κατηγορία μου λέμε!!!:410:

Reaction score
1.460

Κυρίως για τη μουσική από το itunes θα το χρησιμοποιώ,που πέσατε να με φάτε ακόμη δεν το πήρα!:430:
Παραλαμβάνω Τετάρτη με το καλό,οπότε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε την παρουσίαση.:136:
Εχω βρει κάτι προγραμματάκια που του προσθέτεις και του δίνουν πολλές επιπλέον δυνατότητες!:126:

Reaction score
1.460

Update:
Παραλαμβάνω Τρίτη,ξεκινάμε Παρασκευή 9/12/2011
Θα τους φάμε όλους …λάχανο λέμε!:205:

Reaction score
1.460

Κι εμεις το ίδιο στο σπίτι!

Πάντως και προς ενημέρωση,το support team του atv flash black μου έστειλε mail ότι υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους σε cp1253(aka Greek Windows) και iso8859-7.Για .srt αρχεία πάντα!
Αρα προχωράμε!:126:

Reaction score
33
Μήπως πρέπει να επεκταθεί (με νέο sticky νήμα ή με ολόκληρη νέα θεματική κατηγορία) η apple κατηγορία?
Πχ για Ipad klp...
Λοιπόν προσφάτως αγόρασα το Ipad 2 64 wifi (χωρίς 3G) και είμαι ενθουσιασμένος! Μέχρις στιγμής η χρήση του αφορά κυρίως την ανάγνωση βιβλίων.
Αγόρασα όμως μετά από ψάξιμο και 2 εφαρμογές από τις οποίες είμαι πολύ ευχαριστημένος και είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.

- awesome note HD: To do/diary 3.99 ευρώ

απίστευτα εύχρηστο organizer! Η εφαρμογή είναι τόσο καλή λες και την έφτιαξε η apple!

- Note taker HD: για σημειώσεις με πληκτολόγιο, χέρι ή πένα. 3.99 ευρώ.
http://itunes.apple.com/us/app/note-taker-hd/id366572045?mt=8

έχει με διαφορά την καλύτερη αίσθηση γραφής (έχω τοποθετημένο προστατευτικό οθόνης της moshi) , έχει λειτουργία zoom όπου ενώ γράφεις στο κάτω τμήμα της οθόνης χωρίς να προσπαθείς να κάνεις μικρά γράμματα τοποθετεί τις λέξεις στις γραμμές κανονικά και φυσικά pdf annotation.

Εσείς ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε/προτείνετε? paid ή free

PS Λεωνίδα αν έγραψα σε λάθος νήμα, ελεύθερα σβήσε ή μετακίνησε το post!

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.460

Εκανες πολύ καλά και έγραψες εδώ Χρήστο και περιμένουμε εντυπώσεις για το ipad και από άλλους κατόχους.
Τώρα σε ότι αφορά τη δημιουργία ειδικής κατηγορίας για software/hardware της Apple το έχω ζητήσει αρκετές φορές,αλλά η υπόλοιπη διαχειριστική/συντονιστική ομάδα δυστυχώς δεν συμφωνεί!:203:

Reaction score
1.460

Κατι ετοιμάζεται αποκλειστικά για Mede8er & mac:

Υπαρχει νεώτερη έκδοση και μάλιστα πλήρως λειτουργική!Βέβαια υπάρχουν και μόλις 2 bugs!!!:116:
Πιθανόν Δευτέρα-Τρίτη να τα έχουμε διορθώσει!
Το utility το αναπτύσει σε Java ένας δικτυακός φίλος από τη Νότιο Αφρική (που δεν ξέρει καθόλου από mac) και το τεστάρει…η αφεντομουτσουνάρα μου!:138:
Αφορά τα MED/500/450/400x2 μόνο και τα xml files σε συνδυασμό με το Tomy.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται,που έχει mede8er x2,mac και θέλει xml search και jukebox στο mede8er να στείλει pm για να του δώσω την beta.Το προγραμματάκι είναι free φυσικά και τώρα ως beta,αλλά θα παραμείνει έτσι και μόλις είναι έτοιμο!

Reaction score
1.460

Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσει η παρουσίαση του Apple TV 2 με Jailbreak και atv flash black,αλλά και όχι μόνο!

Ολοι οι mac users ή αλλά ελληνικά,mac τρελαμένοι να είστε σε αναμονή!:126:

Μια αποκλειστικότητα του avsite :615:

Reaction score
33
Ένα δωράκι από την apple για όσους έχουν ipad.
To yellow submarine των Beatles σε ibook. Έχει πολύ όμορφα γραφικά, είναι διαδραστικό (πατάς πάνω σε γραφικά και αυτά ανταποκρίνονται πχ οι φιγούρες βγάζουν ήχους, κινούνται, στους beatles αλλάζεις χρώμα στα ρούχα) και έχει ενσωματομένα και μικρά βιντεάκια.

Reaction score
403

για να τα δείχνει έτσι όμως προηγούμενος δεν πρέπει να Έχεις τρέξει το zapiti απο τον υπολογιστή έτσι ώστε να βρει τα εξώφυλλα; ή μηπως πλέον σκαναρωνται απο το app για iPhone/iPad;

Reaction score
1.460

Πρέπει να έχεις το zappiti εγκατεστημένο σε windows υπολογιστή.Δυστυχώς δεν το βγάζουν για mac!
Προς το παρόν...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Πρέπει να έχεις το zappiti εγκατεστημένο σε windows υπολογιστή.Δυστυχώς δεν το βγάζουν για mac!
Προς το παρόν...
Και θα είναι μεγάλο φάουλ αν δεν βγεί έκδοση και για apple.

Reaction score
403

Προς το παρόν...
Τις ταινίες τις έχω σε nas και ένα pc server. Το zappiti το τρεχεις από ένα οποιοδήποτε pc για να σκαναρει και να βρει τα εξώφυλλα; Μετά πρέπει να είναι ανοιχτό το pc (που έχει σκαναρει) για να βλέπεις τα εξώφυλλα;

Υπάρχει κάποιος οδηγός πως σεταρεις το zappitι...πριν 2 χρόνια που το είχα ψάξει δεν είχα καταφέρει να ξεκινάει να παίζει η ταινία. Απλά έβλεπα τα covers. Και υπήρχε ένα folder στο server μου που από εκεί έτρεχα το zappiti για να έχω τα covers.

Reaction score
1.460

Πάντως ενημερωτικά το DuneX δεν έχει εγκαταληφθεί,πριν το τέλος του έτους θα βγει ένα πολύ μεγάλο update.
Ο Niko ο γάλλος developer του DuneX είχε ένα τραγικό ατύχημα που τον κράτησε μήνες στο νοσοκομείο,Ευτυχώς τώρα είναι καλά και αύριο γυρνάει σπίτι του.Θα βγάλει update την άλλη εβδομάδα μάλλον,αφού είχε έτοιμα πολλά πράγματα για το DuneX,ενώ ετοιμάzει εφαρμογή για iphone,ipad και σε μεθεπόμενη έκδοση θα υποστηρίξει και το apple tv 2!

Reaction score
1.460

Τις ταινίες τις έχω σε nas και ένα pc server. Το zappiti το τρεχεις από ένα οποιοδήποτε pc για να σκαναρει και να βρει τα εξώφυλλα; Μετά πρέπει να είναι ανοιχτό το pc (που έχει σκαναρει) για να βλέπεις τα εξώφυλλα;

Υπάρχει κάποιος οδηγός πως σεταρεις το zappitι...πριν 2 χρόνια που το είχα ψάξει δεν είχα καταφέρει να ξεκινάει να παίζει η ταινία. Απλά έβλεπα τα covers. Και υπήρχε ένα folder στο server μου που από εκεί έτρεχε για να έχω τα covers.
Αν και ελάχιστα πράγματα γνωρίζω από windows,μπορείς να το εγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε υπολογιστή,δεν χρειάζεται να είναι ανοικτό το pc που έγινε το σκανάρισμα,αλλά το πως σετάρετε σωστά δεν το ξέρω καθόλου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.809
Members
38.614
Νεότερο μέλος
JohnVerve81