- Reaction score
- 29.519
Για τους δίσκους βινυλίου που κάνουν μόνο για σερβίρισμα, ενώ πλέον ένα Technics ΜΚ2 τον συντροφεύει και ακούει βινύλια να ψάξουμε;
Μη σας πω ότι αργά το βράδυ κρυφοκοιτάζει OTL...![]()
ιιιιιιι τι τούπε? !!

Για τους δίσκους βινυλίου που κάνουν μόνο για σερβίρισμα, ενώ πλέον ένα Technics ΜΚ2 τον συντροφεύει και ακούει βινύλια να ψάξουμε;
Μη σας πω ότι αργά το βράδυ κρυφοκοιτάζει OTL...![]()
.... τελικα τα πουλησε ο EAR ??
Alfiee...... πσακσε κιαλο να βρεις πραμα...
tip: Μαγκνεπανιτης ειναι η λεξη κλειδι αν θυμαμαι καλα...
Χθες βράδυ, ανάμεσα στις μπύρες και στα κρέατα, έλεγα για olt εμπειρίες στον ντιμιφουτ.Μη σας πω ότι αργά το βράδυ κρυφοκοιτάζει OTL...![]()
Μη με βάζεις στο τρικακι να πω για otl, δεν είναι σωστό...
Βεβαίως έχω ακούσει τα μεγάλα μαγκνεπαν με otl, από αρχαιοτάτων χρόνων, με πολύ πολύ ακριβά τέτοια ενισχυτικά, μονομπλοκ σα τραπέζια, σκέτες θερμάστρες...
Ευχαριστώ, δεν θέλω να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες. Φυσικά πρόκειται για πολύ παλιές ιστορίες, της περασμένης χιλιετίας....![]()
... αυτο το νημα εννοω...Διάβαζα πριν από καιρό ένα παλιό thread που μιλούσαν για μαγνητοστατικά και ηλεκτροστατικά και τους χρωματισμούς της κουτίλας του bass reflex με έντονες αντιπαραθέσεις σε σημείο τσακωμού, μάλιστα κάνα-δυο ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί, δεν θυμάμαι αν συμμετείχε ο Κώστας στην κουβέντα, αν το ήξερα ότι θα αρέσει θα το έφερνα στην επιφάνεια ρωτώντας τάχα "πόσα watt χρειάζονται για να διεγερθούν οι μεμβράνες του τάδε ribbon"...![]()
Α ok, νομίζω ότι κάποτε έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το νήμα, δεν μου είναι άγνωστο...... αυτο το νημα εννοω...
δεν τα εχω διαβασει ολα τα νηματα, αν και τοπαρακαλωπαρακολουθω το φορουμ αρκετα χρονια πριν αποφασισω να γραφτω.. (απο την αποφαση μεχρι την εγγραφη περασε αρκετος καιρος).
Αντε ! τι κάθεσαι? ξέθαψε κάτι ακόμα ! μπορείς.!!!Α ok, νομίζω ότι κάποτε έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το νήμα, δεν μου είναι άγνωστο...![]()
οι λογοι ειναι για να βρισκονται... προφασισου καποιον λογο...Μόνο αν υπάρχει κάποιος λόγος αλλιώς το βρίσκω περιττό.![]()
Ναι, πως, αμέ... Πάει στου Λουκά, βλέπει τους ενισχυτές του και τραβάει μ@λ@κία!!!Μη σας πω ότι αργά το βράδυ κρυφοκοιτάζει OTL...![]()
Κάποιος μας παρακολουθεί
Υπάρχει όμως μια περίπτωση και πρόσεξε καλά ......να γυρίσει μετά από χρόνια και να σου πει ....Δε νομίζω ποτέ να ξανασχοληθεί με το πικάπ.