Magnepan MG3.5R

Status
Not open for further replies.
Reaction score
855
Απάντηση: Magnepan MG3.6R

Μάνο, μπορείς παρακαλώ να αναφέρεις έτος πρόσκτησης, πρώτο ή δεύτερο χέρι, κλπ. ύπαρξη συσκευασιών και διάφορες άλλες σχετικές πληροφορίες ;

Reaction score
8

Συσκευασιες δεν εχω τα εχω συσκευασει εγω με κατι δικο μου,δευτερο χερι ο προτος τα ειχε περιπου δυο χρονια με νορμαλ χρηση,τα εχω κοντα 3 χρονια κληστα απλα τα ανηγα κανα δυο φορες για να δω πως ειναι γενικα.

Reaction score
0

Φίλε μου είχα ενδιαφερθεί πριν τα χριστούγεννα και μου είπες να περιμένω μετά τις γιορτές. Σου είχα στείλει κ πμ. Πέρασαν Χριστούγεννα σου ξαναέγραψα και μου είπες να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Σου ζήτησα να με ενημερώσεις για οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη αλλά δεν πήρα κάποιο μύνημα. Τι ισχύει τελικά?

Reaction score
8

Φίλε μου είχα ενδιαφερθεί πριν τα χριστούγεννα και μου είπες να περιμένω μετά τις γιορτές. Σου είχα στείλει κ πμ. Πέρασαν Χριστούγεννα σου ξαναέγραψα και μου είπες να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Σου ζήτησα να με ενημερώσεις για οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη αλλά δεν πήρα κάποιο μύνημα. Τι ισχύει τελικά?
Οτι τα πουλαω,αυτο και μονο.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σου στέλνω πμ με τα στοιχεία επαφής.

Reaction score
792
Re: Magnepan MG3.6R

Οπως σου έγραψα και στο πμ τα θέλω, στείλε μου το τηλ σου για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Reaction score
8

Διορθωση αγγελιας το μοντελο ειναι το 3.5 να γινει αλλαγη απο τον διαχειριστη.

Η τιμη στα 1650.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos