Magnepan MMG W and MMG C Loudspeakers

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Θέλατε να φτιάξετε ένα υπερσύστημα home theater αλλά τα μετράγατε απο'δω τα μετράγατε απο' κει και δεν σας έβγαιναν τα λεφτά για ποιοτικά ηχεία???

Ή βαρεθήκτε τα συνηθισμένα ηχεία σας και θέλατε κάτι πολύ hi end σε τιμή χώμα???

Μία είναι η λύση Magnepan MMG W . Ζεύγος ηχείων magnetic planar τοίχου με μόνο $299!!! Και όποιος θέλει αγοράζει 2 ζεύγη καθώς και το κεντρικό MMG C (το οποίο κοστίζει άλλα $299) και με $897 (περίπου 750-800€) έχει ένα σετ ηχείων που πολλοί θα ζήλευαν.

Που τα βρίσκει κανεις???
Τα παραγγέλνει απευθείας στην Magnepan (γι' αυτό και το χαμηλό κόστος) και επιβαρύνεται τα μεταφορικά.

Φυσικά τίποτα δεν είναι τέλειο στον κόσμο αυτό και έτσι κι εδώ υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Η απόκριση των Magnepan ξεκινά από τα 100Hz κι έτσι ΣΙΓΟΥΡΑ θα χρειαστεί subwoofer.

Στις ΗΠΑ κάνουν θραύση (λόγω και των χαμηλών μεταφορικών). Αν μπορούσε κάποιος στην Ευρώπη να κάνει μια μαζική παραγγελία κάτι μου λέει ότι θα γινόταν ανάρπαστα...

Για περισσότερες πληροφορίες www.magnepan.com

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Σέλω, σέλω, σέλω, σέλω, σέλω..................................!!!!!

"Αγιε μου Βασίλη, είμαι ο Κωστάκης...."

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αχχχ....Βάζεις και λαμπάτους τελικούς απο την Tsakiridis Devices, ένα REL sub-άκι και έχεις, με ένα λογικό κόστος, hi-end ήχο στο home-cinema σου....

Reaction score
1.592
Εχω το συγκεκριμένο συνδυασμό μαζί με τα MMG ως κύρια. Εκείνο που μπορώ να σου πω είναι οτι αν πριν τους τελικούς βάλεις ένα behringer ultrafex 3200...ξεχνάς το subwoofer μια για πάντα !

Reaction score
8
Απάντηση: Magnepan MMG W and MMG C Loudspeakers

αντε να μαζευτουμε για μια μαζικη παραγγελια

Reaction score
0
Τα έχω τώρα 1 χρόνο, 2 ζεύγη MMG-W και ένα MMG-C με ένα sub Energy s-10. Επειδή είχα για 25 χρόνια Maggies θεωρώ ότι για σετ 5.1 κάτω από 2000 ευρώ είναι ακτύπητα. Θέλουν όμως καλό calibration με το sub, και θέλουν juice αρκετό. Εναν Yamaha 650 που έχω τον ξεζούμιζαν. Αναγκάστηκα να βάλω ένα μονοκάναλο Flying Mole στο κεντρικό (160W@4Ω) και κάπως συνήλθε η κατάσταση. Τώρα σχετικά με την αγορά. Κόστισαν 615 ευρώ τα 5 τεμάχια, σύν 155ευρώ για την Lufthansa για έξτρα αποσκευές, συν 570ευρώ το ταξίδι στην Μιννεάπολη σύν 500ευρώ ξενοδοχεία-φαγητό για 6 ημέρες. Σύνολο 1840ευρώ και επισκέπτεστε και το εργοστάσιο της Magnepan για να πάθετε λίγο πλάκα! Στην επιστροφή ούτε το παραμικρό πρόβλημα στο El Venizel, περνάς σαν κύριος γιατί έρχεσαι μέσω Γερμανίας. Δεν γνωρίζω κανένα Dealer στην Ανανία αυτή που μπορεί να σου δώσει μια τέτοια εμπειρία και ικανοποίηση για αυτά τα λεφτά. Πρόπερσι ξόδεψα τα ίδια λεφτά γιά 8 ημέρες στην Ρόδο. Οσοι λοιπόν το σκέφτεστε για διακοπές, ξανασκεφτείτε το.

Reaction score
0
Τα έχω τώρα 1 χρόνο, 2 ζεύγη MMG-W και ένα MMG-C με ένα sub Energy s-10. Επειδή είχα για 25 χρόνια Maggies θεωρώ ότι για σετ 5.1 κάτω από 2000 ευρώ είναι ακτύπητα. Θέλουν όμως καλό calibration με το sub, και θέλουν juice αρκετό. Εναν Yamaha 650 που έχω τον ξεζούμιζαν. Αναγκάστηκα να βάλω ένα μονοκάναλο Flying Mole στο κεντρικό (160W@4Ω) και κάπως συνήλθε η κατάσταση. Τώρα σχετικά με την αγορά. Κόστισαν 615 ευρώ τα 5 τεμάχια, σύν 155ευρώ για την Lufthansa για έξτρα αποσκευές, συν 570ευρώ το ταξίδι στην Μιννεάπολη σύν 500ευρώ ξενοδοχεία-φαγητό για 6 ημέρες. Σύνολο 1840ευρώ και επισκέπτεστε και το εργοστάσιο της Magnepan για να πάθετε λίγο πλάκα! Στην επιστροφή ούτε το παραμικρό πρόβλημα στο El Venizel, περνάς σαν κύριος γιατί έρχεσαι μέσω Γερμανίας. Δεν γνωρίζω κανένα Dealer στην Ανανία αυτή που μπορεί να σου δώσει μια τέτοια εμπειρία και ικανοποίηση για αυτά τα λεφτά. Πρόπερσι ξόδεψα τα ίδια λεφτά γιά 8 ημέρες στην Ρόδο. Οσοι λοιπόν το σκέφτεστε για διακοπές, ξανασκεφτείτε το.
Χαχαχα!
Έπρεπε να τους προτείνεις να ανοίξουν ένα εργοστάσιο στη Ρόδο πάντως,
Γιατί το κλήμα στο Minnesotaδεν λέει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Magnepan MMG W and MMG C Loudspeakers

Εχω το συγκεκριμένο συνδυασμό μαζί με τα MMG ως κύρια. Εκείνο που μπορώ να σου πω είναι οτι αν πριν τους τελικούς βάλεις ένα behringer ultrafex 3200...ξεχνάς το subwoofer μια για πάντα !

Χωρίς SUB? γίνεται? Επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι mmg μαζί με το κεντρικό του , μπορείς να μου πεις με τι τα έχεις στήσει? Εγώ θα τα πάρω για HiFi. Αν μπορείς να μου προτείνεις ενισχυτικα θα με βοηθήσεις ή όποιος άλλος θέλει.

Reaction score
1.592
Re: Απάντηση: Re: Magnepan MMG W and MMG C Loudspeakers

Χωρίς SUB? γίνεται? Επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι mmg μαζί με το κεντρικό του , μπορείς να μου πεις με τι τα έχεις στήσει? Εγώ θα τα πάρω για HiFi. Αν μπορείς να μου προτείνεις ενισχυτικα θα με βοηθήσεις ή όποιος άλλος θέλει.

Χρησιμοποιώ τον Denon 3802 ως προ και τους εξής τελικούς:

2 NAD 214 γεφυρωμένους για κάθε MMG
Εναν Alessis RA150 για το MMGC
Εναν Behringer A500 για τα MMGW

Κακά τα ψέμματα, χωρίς ρεύμα τα ηχεία αυτά απλά δεν ακούγονται...Απο εκει και πέρα υπάρχει ενα μικρό REL όμως όπως ήδη έγραψα με ενα Behringer 3200 τα Magnepan "ζωγραφίζουν"...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Magnepan MMG W and MMG C Loudspeakers

Χρησιμοποιώ τον Denon 3802 ως προ και τους εξής τελικούς:

2 NAD 214 γεφυρωμένους για κάθε MMG
Εναν Alessis RA150 για το MMGC
Εναν Behringer A500 για τα MMGW

Κακά τα ψέμματα, χωρίς ρεύμα τα ηχεία αυτά απλά δεν ακούγονται...Απο εκει και πέρα υπάρχει ενα μικρό REL όμως όπως ήδη έγραψα με ενα Behringer 3200 τα Magnepan "ζωγραφίζουν"...

Ευχαριστώ φιλαράκι. Θα κοιτάξω τώρα να δω πόσο κάνουν όλα αυτά για να κάνω control ! Αν ξέρεις από τιμές στο περίπου, θα βοηθούσες πολύ τη κατάσταση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo