MALDIVES 2006!!!!

Reaction score
1.988
Μετά από παράκληση της φίλτατης XRISTINAS K. , σας παραθέτω κάποιες φωτο από το γαμήλιο ταξίδι μου στις Μαλδίβες.

Το νησί είναι το FullMoon Island, κοντά στην προτεύουσα Μάλε.

Αν δεν προλάβω σήμερα, από Δευτέρα που θα έχω και πάλι πρόσβαση σε γρήγορο ιντερνετ, θα ανεβάσω και άλλες φωτο και θα μπω και σε λεπτομέριες σχετικά με το ταξίδι μου εκεί, αν φυσικά θέλετε και εσείς!
:cool_4: :happy_4:

Attachments

• 157,3 KB Προβολές: 62
  • 170,9 KB Προβολές: 76
  • 193,7 KB Προβολές: 69
  • 75,7 KB Προβολές: 76
  • 112,9 KB Προβολές: 78

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: MALDIVES 2006!!!!

Αχχχχ...Καταπληκτικό!
Τρέχω να τραβήξω την κουρτίνα να μη βλέπω το μαύρο και βαρύ ουρανό του Λονδίνου....

Δώσε κι άλλες φώτο στο λαό!

Reaction score
1.988
Στην 4η φωτο τι ειναι αυτο; Γαυρος;;

Εινια τοσο γαληνια εκει οπως φαινεται ή οχι;;
Γαύρος με.......δοντια!! :!: Η παραλία που ήταν το υπερθαλάσσιο μπανγκαλόου μας ήταν γεμάτη με καρχαριάκια των υφάλων 0,5-1μ περίπου, γέννα ολόκληρη όπως μας είπαν οι ντόπιοι, που την έβγαζαν στα ρηχά γιατί δεν κινδύνευαν από μεγαλύτερα ψαράκια....:happy_9: . Κολύμπησα ανάμεσα τους.....εντελώς άκακα :cool_4:. (1η φωτο)

Σε όλες τις παραλίες υπήρχαν πολλοί κυματοθραύστες που εμπόδιζαν τα κύματα από την ανοιχτή θάλασσα να φτάσουν στην ακτή (3η φωτο), αλλα στα σημεία που υπήρχαν πολλά μέτρα υφάλου μπροστά απο την παραλία, το ρόλο του κυματοθραύστη τον έπαιζαν τα κοράλια.... (5η φωτο)

Πάντως τα ρεύματα που υπήρχαν ακόμα και λίγα μέτρα από την ακτή, μπορούσαν να παρασύρουν και τον καλύτερο κολυμβητή....δεν θα ξανακοροϊδέψω δήθεν για χοντρό ψέμα όταν ξαναδώ σε ταινία ναυαγό να παρασύρεται έτσι από την θάλασσα....!!!

Attachments

• 95,4 KB Προβολές: 63
  • 131,8 KB Προβολές: 60
  • 104,2 KB Προβολές: 57
  • 164,4 KB Προβολές: 55
  • 125,4 KB Προβολές: 61

Reaction score
17.429
Aυτη την στιγμη...δεν μπορω να δω καθαρα....λιγο θολα τα βλεπω τα νερα....

Ταξιδεψε μας gbeg......:cool_4:

Reaction score
1.988
Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω την Δευτέρα....Να μην κάθομαι άλλο στο γραφείο Παρασκευή...Υπάρχει αρκετό υλικό ακόμα......!!!

Καλό ΣΚ και προσοχή στους δρόμους όσοι πάτε βολτα!

!!!!!!!!

Reaction score
1.988
Πολυ καλησπέρα σας......Η συνέχεια όπως σας υποσχέθηκα την Παρασκευή....:bravo:

Attachments

• 132,9 KB Προβολές: 53
  • 161,1 KB Προβολές: 43
  • 131,2 KB Προβολές: 54
  • 156,1 KB Προβολές: 41
  • 142,2 KB Προβολές: 48

Reaction score
14
με τέτοιο γαμήλιο ταξίδι κάθε μήνα θα παντρευόμουν!!!!

Πολύ καλές οι φωτοστιγμές σου gbeg!!!

Reaction score
1.988
Και λίγα λόγια για την όλη εμπειρία.......

Τα ταξίδι αρκετά μακρή με δύο 4ωρες πτήσεις Αθήνα-Ντόχα(Καταρ)-Μάλε. Το ανάποδο ακριβώς στον γυρισμό.
Ευτυχώς το νησί-θέρετρο που είχαμε διαλέξει απείχε μόνο 20’ από το Μάλε...υπάρχουν και θέρετρα που απέχουν 3-4 ώρες με σκάφος ή 1 ώρα με υδροπλάνο.....

Όλα αυτά τα νησιά είναι πού μικρά (φωτο) και είναι πραγματικά ησυχαστήρια, χωρίς αυτοκίνητα και βαβούρα, με το προσωπικό να μιλάει πάντα σε πολύ ήπιους τόνους (πολλές φορές κάναμε προσπάθεια να ακούσουμε τι έλεγαν ) και μόνο τους ήχους της φύσης να απασχολούν τα αυτιά μας.....Θερμοκρασία αέρα 28-32 βαθμους και θάλασσας 28 βαθμούς.....όλο τον χρόνο :cool_1: , 12 ώρες μέρα-12 ώρες νύχτα (σχεδόν) και άπλετος ήλιος που όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού δεν αστειεύεται ακόμα και αν κάνετε ηλιοθεραπεία στις 8 το πρωί !!!!!!!! :cool_3: Τα μπουρίνια συχνό φαινόμενο αλλά δεν ενοχλούν αφου όσο νερό και να ρίξει, 30’ αφού βγεί ο ήλιος έχουν στεγνώσει τα πάντα......:happy_9:

Ένας καλός λόγος λοιπόν για να πάτε μια βόλτα προς τα εκεί είναι αν θέλετε πραγματικά να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε στα ζεστά νερα, χωρίς καμία άλλη έννοια στο μυαλό σας, και φαντάζομαι ότι πολλοί το έχετε ανάγκη (όπως και εμείς) μετά απο τα τρεξίματα που προηγούνται ενός γάμου (σπίτι, ετοιμασίες κλπ)....:sleeping:

Ο δεύτερος λόγως είναι ο πλούτος της θαλάσσιας ζωής...... Δεν είχα ξαναδεί και πολύ δύσκολα θα ξαναδώ ντοκυμαντέρ του Κουστό και του National Geographic να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου, είτε βρισκόμουν δίπλα-κάτω απο το μπανγκαλόου που έμενα, είτε σε ύφαλο στα ανοιχτά.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!! :crazy_11: Αν σας αρέσει ο υποβρύχιος κόσμος αξίζει να επισκεφτείται αυτα τα μέρη....Το μόνο που μετάνιωσα ήταν που δεν είχα κάνει από πριν μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης για να καταδυθώ στις πλαγιές ενός υφάλου (έκαναν και εκει μαθήματα αλλα δεν ήθελα να ρισκάρω....). Οι φωτο που έχω ανεβάσει αποτελούν ένα μικρό μέρος από όσα είδα κατα την παραμονή μου εκεί......Πραγματικός θαλάσσιος παράδεισος, τον οποίο προστατεύουν με αυστηρούς νόμους οι κύβερνήσεις από την δεκαετία του 1970 κιόλας, όταν κατάλαβαν ότι ο τουρισμός άρχισε να πλήτει την θαλάσσια ζωή.....γι’αυτό οι ‘’άρωστοι’’ μην σκεφτείτε καν να πάρετε μαζί πετονιές κλπ πονηρά σύνεργα.....θα το μετανιώσετε. Αν θέλετε ψάρεμα πληρώνετε 30 δολάρια και στο τέλος της ημέρας τρώτε αυτά που πιάσατε!!!! :crazy_1: :happy_9: :cool_4:

Αυτά για την ώρα....ελπίζω να μην σας κούρασα....για οποιαδήποτε αλλή πληροφορία είμαι στην διάθεσή σας!!!
:happy_4:

Attachments

Reaction score
1
Eγώ όταν είχα πάει Μαλδίβες έμεινα 5 νυχτες στο Medhufushi...Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομορφιά!!!!
Αν υπάρχει παράδεισος κάπως έτσι πρέπει να είναι....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά έκανες φίλε gbeg και έφιαξες αυτό το thread αλλά εγώ... αρρώστησα. :sad:
- Προτείνω power buy. Ποιός είναι μέσα? :smoking:

Reaction score
17.429
Θες ν αγορασεις τις Μαλβιδες η να επανδρωσεις αεροπλανο για επιθεση?

Reaction score
1.988
Καλημέρα!:happy_4:

Εγώ πάντως είμαι μέσα για το power buy!!!:bravo:
Μπορούμε ακόμα να το καθιερώσουμε σαν ετήσιο event του avsite!!!:cool_1:

Reaction score
1.988
Και για να σας δελεάσω περισσότερο για το power buy.....δείτε και αυτές.

Quiz για τους ψαράδες του Avsite: Τι βλέπετε στην φωτό 4?

Η 4η φωτο ειναι τραβηγμένη από το μπάνιο....μπανιέρα με θέα..... δυστυχώς είναι λίγο σκοτεινή...

Attachments

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος