Man On Fire (2004)

Reaction score
7
Μου ηρθε χτες μαζι με αλλα 3...
Σημερα λεω να κανω την καρδια μου πετρα και να το δω (εκτος και αν φερει ο ταχυδρομος και τα υπολοιπα 4 που ειχα παραγγειλει... οποτε θα πρεπει να διαλεξω)

Reaction score
7
Το εναλλακτικό τέλος μου άρεσε περισσότερο πάντως...........
Ο Washington ακόμα και στο τέλος (αυτό) κλείνει σαν θριαμβευτής!!!

Εξακολουθώ να πιστεύω πως η μικρή Dakota θα μας δώσει πολλές ακόμα καλές ταινίες......
Αυτές τις μέρες είναι συμπρωταγωνίστρια του (μέγιστου) Robert De Niro στο "HIDE AND SEEK" ("ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ") τα σινεμά..........
Το εναλλακτικο τελος δεν το ειδα, αλλα μαλλον θα μου αρεσει και εμενα περισσοτερο. (περιμενω καποιο που τελευταια στιγμη θα σκασει μυτη η αστυνομια ή κατι αλλο ωστε να τη βγαλει καθαρη ο DW).

Με ''χαλασε'' λιγο η φωτογραφια και η εικονα (ως σκηνοθεσια, οχι ως ποιοτητα) επειδη μου αρεσουν οι ταινιες που ειναι ''καθαρες'' και εχουν την αισθητικη που βλεπουν καθημερινα τα ματια μου.
Ειναι προσωπικη αποψη/προτιμηση βεβαια οτι δε μου πολυ-αρεσουν ή πολυ-ταιριαζουν στα ματια μου (πχ. Sky Captain, Sin City κλπ) ενω αλλους τους συναρπαζουν...

Σαν ταινια ελεγε...

ΥΓ. Γιαννη, μηπως εχεις να μας πεις κατι... (ολο με τη μικρη ασχολεισαι... η οποια επαιζε εντελως φυσικα... σα να ειχε δει το ρολο της σαν παιχνιδι κια δεν ελεγε τις ατακες αλλα αυτο που ηθελε να πει η ιδια)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis