- Reaction score
- 250
Παραθέτω το newsletter του ACA που μου έστειλε με
email ο Χρήστος !
email ο Χρήστος !
Σε αυτό το thread μπορούμε και εμείς να δημοσιεύουμε τα e-mails που μας στέλνουν οι φίλοι μας ;Παραθέτω το newsletter του ACA που μου έστειλε με
email ο Χρήστος !
Είναι αυτονόητο ότι σε αυτό το thread μπορεί να γραφεί οτιδήποτεΣε αυτό το thread μπορούμε και εμείς να δημοσιεύουμε τα e-mails που μας στέλνουν οι φίλοι μας ;
Οχι βέβαια, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ κάνει τζιζζζζ!!!Εννοείς σε αυτό εδώ το thread στην HiEnd κατηγορία του AVSite.gr να γράψουμε απόψεις, κρίσεις, εκτιμήσεις κ.λ.π για τις δραστηριότητες και τα θέματα που αναφέρονται στο newsletter του ACA ?
Δλδ για κάθε newsletter που μας έρχεται να ανοίγουμε κ κάποιο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία ? περίεργα πράγματα...
Όπως για παράδειγμα;Εν προκειμένω κάποιος θα πρέπει να είναι ή αφελής ή εμπαθής εάν
δεν διαπιστώνει ότι στο newsletter του ACA υπάρχει πληθώρα πληροφοριών
και συνδέσμων με σημαντικό ενδιαφέρον .
Οπως για παράδειγμα αυτό το link από το κατ' εσένα "αραχνιασμένο" A.C.A.!!! (στο λαιμό θα σου κάτσει τελικά...)Όπως για παράδειγμα;
Για εξήγησέ τα μας λίγο καλύτερα αυτά τα δύο γιατί δεν τα εντελήφθην!!!1. Ένα newsletter προυποθέτει κάποιος να είναι μέλος στο site...
2. ... φυσικά το avmentor με τα φόρουμς avsite/avclub/aca δεν έχουν σχέση, γιατί το ένα είναι ειδησεογραφικό site ενώ τα άλλα όχι...
Κύριε Σκαλούμπακα, δεν ρώτησα εσάς. Τον κύριο Τσαντουλή ρώτησα.Όπως για παράδειγμα;
Φίλε ΜιχάληΈνα newsletter προυποθέτει κάποιος να είναι μέλος στο site κ μόνο έτσι του στέλνουν πληροφορίες τέτοιου τύπου.
Δεν είναι άτοπο απο την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα το ACA !Θεωρώ λοιπόν άτοπο να κάνουμε αντιγραφή θέματα εδώ ενός άλλου φόρουμ, αν θέλαμε να πάμε στο άλλο φόρουμ θα πηγαίναμε.
Φίλε ΜιχάληΈνα newsletter προυποθέτει κάποιος να είναι μέλος στο site κ μόνο έτσι του στέλνουν πληροφορίες τέτοιου τύπου.
Υποτίθεται λοιπόν ότι το κάθε φόρουμ ειδικά είναι για τον εαυτό του κ προσπαθεί να ανεβάσει την δική του επισκεψιμότητα.
Θεωρώ λοιπόν άτοπο να κάνουμε αντιγραφή θέματα εδώ ενός άλλου φόρουμ, αν θέλαμε να πάμε στο άλλο φόρουμ θα πηγαίναμε.
Κ φυσικά το avmentor με τα φόρουμς avsite/avclub/aca δεν έχουν σχέση, γιατί το ένα είναι ειδησεογραφικό site ενώ τα άλλα όχι.
Αν πάραυτα δεν σας ενοχλεί τότε ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με αυτή την τάκτικη, που για εμένα είναι κάτι νέο κ πρώτη φορά το συναντώ, εξού κ το 'περίεργα πράγματα'...προσωπικά χαίρομαι την μουσική μου κ την παρέα που υπάρχει κ στα δύο φόρουμς, έχω αφήσει τις όποιες διαφορές μπορεί να έχετε(εγώ δεν έχω γιατί δεν γνωρίζω) κ απλά αντλώ πληροφορίες από όπου μπορώ...
Για το aca δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί δεν είμαι μέλος, αλλά κ να ήθελα να γίνω ο κύριος Σκαλούμπακας μου έχει αφήσει μια 'πικρή' γεύση με τα κειμενά του στο avclub, οπότε στο άκουσμα του aca ...κάπως αντιδρώ...πιθανότατα τελικά λανθασμένα κιόλας...μην χαλάμε όμως τις καρδιές μας...το χόμπυ μας κάνουμε όλοι...να είμαστε καλά κ να ανταλλάσουμε πληροφορίες κ εμπειρίες...