Marantz Model 30

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
29
Reaction score
13
Πωλείται ο γνωστός ολοκληρωμένος -made in Japan- ενισχυτής της Marantz., σε μαύρο χρώμα Αγορά από επίσημο μεταπωλητή τον Γενάρη του 2022, λόγω όμως μετακόμισης βγήκε από τη συσκευασία στο τέλος Μαρτίου του ίδιου έτους. Είναι ακόμα στην εγγύηση (έως 01/2024). Υπεράψογη λειτουργική και οπτική κατάσταση, με μοναδικό ψεγάδι ένα σημάδι στο τηλεχειριστήριο (βλ. φωτο). Σε χώρο μη καπνιζόντων, και με πολιτισμένη χρήση (το 99% των ακροάσεων έγινε σε χαμηλές και μέτριες στάθμες).
Φοράει δυο Hypex NC500, ο ήχος όμως είναι αρκετά εκλεπτυσμένος. Η απόδοση των υψηλών συχνοτήτων δεν θυμίζει σε τίποτα τους συνηθισμένους ψηφιακούς ενισχυτές. Δεν έχει πολλή από τη "γλυκύτητα Marantz" (πιο φυσικός και ουδέτερος στη μεσαία περιοχή), δεν είναι όμως και "αναιμικός" χαμηλά όπως αρκετοί εκ των class AB της εταιρείας, Γενικά είναι ισορροπημένος και ευχάριστος, χωρίς να στερείται ανάλυσης. Από ισχύ, γέμιζε ανετότατα 50τμ χώρο, οδηγώντας 88dB τρίδρομα ηχεία. Από ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση...ούτε λόγος (χάρμα οφθαλμών).
Έχει ενσωματωμένο phono stage, αρκετά αξιόλογο - απ' ό,τι λένε τουλάχιστον (δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, και αποτελεί έναν δευτερεύοντα λόγο που τον δίνω - ο άλλος είναι ότι παντρεύτηκα πρόσφατα). Φυσικά παρέχεται η αρχική συσκευασία, με όσα παρελκόμενα αυτή περιείχε.

Τιμή καινούργιου 3400-3500 ευρώ.

Τιμή πώλησης 2500 ευρώ.

Reviews -"ειδικών" και χρηστών- υπάρχουν περισσότερα από αρκετά στο διαδίκτυο.
Full specs εδώ... https://manuals.marantz.com/Model30/NA/EN/download.php?filename=/Model30/NA/EN/pdf/Model30_NA_EN.pdf

Επικοινωνία με pm, ή στο 6907669883.
Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές.
 

Attachments

Last edited:

Μηνύματα
29
Reaction score
13
Η αγγελία ισχύει, με νέα τιμή 2400 ευρώ.

Ενδιαφέρον για πιθανή ανταλλαγή (κατόπιν "χιαστί" ακρόασης και των δυο ενδιαφερόμενων πλευρών) με Hegel H190 αντίστοιχης οπτικής και λειτουργικής κατάστασης (δλδ "βιτρίνας"), ή Audia FLS9 (+1000 ευρώ από την πλευρά μου).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί (για όσους ενδιαφέρονται και για τη...ΔΕΗ, μια που δεν αστειεύεται πλέον) πως η μέση κατανάλωση του model 30 είναι γύρω στα 60 watt (τσεκαρισμένο σε Lab12 Gordian).
 




Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.715
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top