MARANTZ PM 68

Reaction score
725
Απάντηση: Re: MARANTZ PM 68

πολυ ομορφο ειναι το συγκεκριμενο...μονο που εχουν μια φωτογραφια...απο που αυξομειωνει την ενταση του?οι συνδεσεις λογικα απο πισω ειναι?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.226
εχει κουμπι για την ενταση απο μπροστα ενω η υπολοιπες ρυθμισεις ειναι απο πισω

Reaction score
6.609

το λοιπον λανσελοτε ...κοψε κανε μετρο απο το ψαρι γιατι τα εφαγα τα παιδακια !!!!!

Κατα του ανεκδοτου ( το οποιο αν δεν γνωριζεις να στο γραψω εχει πολυ πλακα )

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
για πες το για οσους δεν το ξερουμε (μεχρις στιγμης παντως ηδη :biggrin:...)(παϊδάκια έτσι?)

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.226
Επαρχια στο καφενειο του χωριου υπαρχει ""ακροατηριο"' και ψηνουν τον ψαρα του χωριου να τους πει ιστορια ...

Ο Ψαρρας :
Μην τα θυμομαστε ...ηταν τοτε που πηγα να σηκωσω τα διχτυα και δεν ανεβαινα με τιποτα !!!!
Το πληθος : οοοοοοο !!!
Μεχρι που πηρε να γειρει η βαρκα !!!
Τι να κανω τι να κανω ? φωναζω το καπεταν Κωστα με την τρατα να τραβηξουμε μαζι ...Τραβαμε και τι βλεπουμε ???
Μια τουνα ( ψαρι τονος ) ισα με εντεκα μετρα !!!!!

τελειωνει ο ψαρας ... και ψηνουν τον κυνηγο να πει το στορυ του

Ο κυνηγος:
Εκεινο τον καιρο δεν ειχε κυνηγι λογο φωτιας αλλα εχω παρει την καραμπινα μαζι μου και ανηφοριζω για την πανω ραχουλα ισα περα μετα το παρκο .... σαν να φτασω τι βλεπω ???
Μια ελαφινα γκαστρωμενη ισα με 250 κιλα ....
Τι να κανω δεν το σκεφτομαι και πολυ τετοια ευκαιρια της ριχνω μια μπαμ και κατω !!!
Εκει που την εσερνα να την παω προς το αμαξι να σου απο το παρκο ο αγροφυνακας
Τι να κανω τι να κανω ??? να με δει με την ελαφινα τετοια εποχη και μαλιστα γκαστρωμενη ??? δεν το σκεφτηκα και πολυ κανω μια ετσι του ριχνω μια μπακ και κατω !!!
Το πληθος : οοοοοοο !!! Αμμμμμααααν !!!
Κανω ισα περα να σξαψω ενα λακκο να τον ριξω τον μπιπ μεσα και εκει που εχω σκαψει κανα μετρο να σου δυο γεροντακια που εκανανα βολτα στο βουνο !!!
Τι να κανω τι να κανω ??? να με δουν με τον αγροφυλακα σκοτωμενο και την ελαφινα ???δεν το σκεφτηκα και πολυ κανω μια ετσι τους ριχνω μια μπακ και κατω !!!
Το πληθος : οοοοοοο !!! Αμμμμμααααν !!!
Τι να κανω τι να κανω ???αρχιζω να κανω το λακκο πιο βαθυ ...εκει που σκαβω σκαβω να σου το σχολικο με τα παιδακια που ερχοντουσαν εκδρομη για το βουνο !!!
Το πληθος : οοοοοοο !!! Αμμμμμααααν !!! Αμμμμαν τι εκανες βρε στα παιδακια !!!!

Λοιπον ....Γυριζει ο κυνηγος προς τον ψαρα !!! ΚΟΨΕ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ 'ΦΑΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!!!!

Reaction score
16
Απάντηση: MARANTZ PM 68

Χα χα χα ,καλο αν και στην αρχη νομιζα οτι ηταν πα'ι'δακια!!!!Τον pm 68 τον εχω και εγω,εαν βγαλουμε εξοδο για subwoofer επηρεαζει την αποδοση ή κατι αλλο?

Reaction score
725

Το Jamo D 4sub, ειναι ιδανικο για μουσικη?Ή κυριως ειναι για ταινιες?Εγω ψαχνω sub καθαρα για μουσικη.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.226
το sub ειναι sub η χρηση ειανι αδιαφορη τωρα αν πας να το συγκρινεις με ενα επαγγελματικο σαφως δεν ειναι ... Τα γκαζακια του τα εχει αλλα ειναι και αρκετα μεγαλη η καμπινα οποτε εχω την εντυπωση οτι θα σε καλυψει σουπερ ανετα και ειδκοτερα σε σχεση με τα ηχεια που εχεις ...

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
725

Σε ευχαριστω,πραγματι μου αρεσει αρκετα.Θα το τιμησω σε λιγο καιρο,λιγα χρηματα μου λειπουνε και το πηρα.. Μου προτεινεις απευθειας στο tape out ή σε ενα μικρο μικτη?

Reaction score
725

Φιλε east electronics γνωριζεις απο που μπορω να αγορασω το subwoofer jamo που μου προτεινεις και σε ποια τιμη?

Reaction score
725

Και για τι τιμη μιλαμε?Αν επιτρεπεται,ή αν εχεις ενα site του καταστηματος σας με τιμες.

Reaction score
725

Ενα λαθος παιδια.Τα ηχεια acoustic research 312HO που εχω ειναι 250 watt και αλλου τα λεει στα 8 ohm και αλλου στα 4 ohm που ειχα πει.Αρα μια ερωτηση.Μηπως ξερει καποιος στα σιγουρα στα ποσα ohm ειναι και αν ειναι στα 8 ohm, δευτερο ζευγαρι μπορω να βαλω και στα ποσα ohm?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.226
Ας το δουμε λιγακι διαφορετικα ...μπορεις ευκολα να ξεκινησεις με το οτι τα ηχεια αυτα δεν ειναι με την καμμια 250 βαττ Φυσικα μπορει να λενε διαφορα αλλα κατα την αποψη μου εαν τους δωσεις 100-120 πραγματικα βαττ και αυτα μαλλον πολλα ειναι κατα την αποψη μου και ειδικοτερα με καποια απαιτητικη μουσικη θα τα παρεις στα χερια .

Ευτυχως ομως ο ενισχυτης σου δεν εχει τετοια ικανοτητα εξ ορισμου .

Απο την αλλη αν θα βαλεις δευτερα ηχεια ειναι στον ιδιο χωρο ? και αν ναι τα ηχεια αυτα τα δευτερα που θα βαλεις θα ειναι μηλα ? γιατι αυτα που εχεις ειναι πορτοκαλια ....

με λιγα λογια δεν ανακατατευουμε μηλα με πορτοκαλια ... μονο μηλα με μηλα και μονο πορτοκαλια με πορτοκαλια

Πιο αναλυτικα αν τα ηχεια δεν ειναι ιδια σε οτι αφορα τις χροιες την ευαισθησια και την συπεριφορα το πιθανοτερο ειναι οτι το ηχητικο αποτελεσμα θα ειναι κακο , θα μπλεκονται τα ηχεια το ενα με το αλλο και στην τελικη μαλλον θα αφαιρουν το ενα απο το αλλο παρα να προσθετουν .

Τωρα αν η ισχυς και η καλυψη δεν σε φτανει εισαι σε μαλλον λαθος δρομο και το υπογουφερ δεν θα σε βοηθησει ενω θα παραγει βαβουρα ειναι απιθανο να εχει καποια ποιοτητα ηχου ( σαν συνολο ) ...

Αρα ...πουλας τα ηχεια και τον ενισχυτη σε καποιον ο οποιος θα τα αξιοποιησει για αυτο που πραγματικα ειναι και βγαινεις στην αγορα για ενα συστημα το οποιο θα καλυπτει τις πραγματικες σου αναγκες .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.226
ααα ναι και να μην ξεχασω τα ηχεια που εχεις ειναι ηδη εξαρτημενα με τον χωρο ... ο λογος ειναι τα πλαινα μεγαφωνα ...η συμεπριφορα τους σε εναν δεδομενο χωρο και ειδικοτερα αναλογα την τοποθετηση /κλιση /γωνια ( του χωρου ) σε σχεση με ενα ηχειο που δεν εχει πλαινο.

σημαινει οτι με σωστη τοποθετηση μπορει να σκοτωνουν και με ενα και μονο λαθος να χασεις πανω απο 50% απο το νευρο τους ...

Ακομα και 4 ιδια να εβαζες παλι θεμα και μαλλον χειροτερο θα ειχες εκτος και αν ο χωρος σου ειναι αρκετα μεγαλος και καταλληλα συμμετρικος ..

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος ...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ας το δουμε λιγακι διαφορετικα ...μπορεις ευκολα να ξεκινησεις με το οτι τα ηχεια αυτα δεν ειναι με την καμμια 250 βαττ Φυσικα μπορει να λενε διαφορα αλλα κατα την αποψη μου εαν τους δωσεις 100-120 πραγματικα βαττ και αυτα μαλλον πολλα ειναι κατα την αποψη μου και ειδικοτερα με καποια απαιτητικη μουσικη θα τα παρεις στα χερια .

Το παραπανω ειναι μεγα λαθος για τα συγκεκριμενα ηχεια.Τα ειχα τετραδα και παρεα με το κεντρικο και το sub τους.Στην μουσικη το sub ''λερωνε''.Τα 312 ειναι ηχεια με μεγαλη ευαισθησια μεν,καταπινουν ομως ενισχυτες για...πλακα. Θελουν ισχυρο και γρηγορο ενισχυτη,καθως τα πλαινα 12αρια τους,στην πραξη ειναι...δυσκινητα... Ο Marantz δεν μπορει να τα αναδειξει,απλως εκτελει διαδικαστικα χρεη... Ακουσε τα με μεγαλο ενισχυτη και θα με θυμηθεις. Μην τα πουλησεις,θα πρεπει να δωσεις πολλα λεφτα για να τα αντικαταστησεις με κατι αντιστοιχο ,που και αυτο με την σειρα του θα θελει ενισχυτη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON