I
iason
Guest
Καλησπερίζω το Ευγενές Φόρουμ,
Την κυριακή βρέθηκα στην παρουσίαση ενός καινούργιου Ενισχυτή και CD player από την Marantz απο την σειρά Ruby.
To CD επαιξε ρόλο Dac μόνο ,πηγή ενα laptop.
Ηχεία τα Q acoustics 500.
Tην παρουσίαση εκανε ο ιδιος ο Ken ishiwata , Αρχισχεδιαστής της Marantz.
Θα μεταφέρω την προσωπική μου αποψη ( εξάλου ολοι μας εχουμε από μια) εντύπωση .
Ο ενισχυτής για τα 100 watt στα 8 και 200 watt στα 4 ωμ, ηταν απλά εντυπωσιακός ,ταχυς ,γεμιζε ενα αρκετά μεγάλο χωρο χωρίς να ζορίζεται ,με ενα πολυ καλό ανοιγμα σκηνής.
Το εντυπωσιακότερο ομως για μένα ηταν το ηχείο της Q acoustics. Επειδή γνωρίζω το χωρο και εχω ακούσει και αλλα πολύ ακρiβότερα ηχεία και συστήματα αυτό το ηχείο μου εκανε τρομερή εντύπωση ,αριστό χαμηλό ,νευρικό ,καθαρό με γεμισμα ολου του χωρου !!!!!
Ενα ηχείο με 2 woofer 6.5 inc, και ενα tweeter !!
Αυτά από μενα σας ευχομαι καλό βράδυ, εαν σας τυχει η ευκαιρεία καντε μια ακρόαση.
Οι φωτογραφίες που θα ανεβάσω ειναι πολυ μετριες .Δυστυχώς.
[DOUBLEPOST=1537304988][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1537305039][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1537305076][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1537305128][/DOUBLEPOST]
Την κυριακή βρέθηκα στην παρουσίαση ενός καινούργιου Ενισχυτή και CD player από την Marantz απο την σειρά Ruby.
To CD επαιξε ρόλο Dac μόνο ,πηγή ενα laptop.
Ηχεία τα Q acoustics 500.
Tην παρουσίαση εκανε ο ιδιος ο Ken ishiwata , Αρχισχεδιαστής της Marantz.
Θα μεταφέρω την προσωπική μου αποψη ( εξάλου ολοι μας εχουμε από μια) εντύπωση .
Ο ενισχυτής για τα 100 watt στα 8 και 200 watt στα 4 ωμ, ηταν απλά εντυπωσιακός ,ταχυς ,γεμιζε ενα αρκετά μεγάλο χωρο χωρίς να ζορίζεται ,με ενα πολυ καλό ανοιγμα σκηνής.
Το εντυπωσιακότερο ομως για μένα ηταν το ηχείο της Q acoustics. Επειδή γνωρίζω το χωρο και εχω ακούσει και αλλα πολύ ακρiβότερα ηχεία και συστήματα αυτό το ηχείο μου εκανε τρομερή εντύπωση ,αριστό χαμηλό ,νευρικό ,καθαρό με γεμισμα ολου του χωρου !!!!!
Ενα ηχείο με 2 woofer 6.5 inc, και ενα tweeter !!
Αυτά από μενα σας ευχομαι καλό βράδυ, εαν σας τυχει η ευκαιρεία καντε μια ακρόαση.
Οι φωτογραφίες που θα ανεβάσω ειναι πολυ μετριες .Δυστυχώς.
[DOUBLEPOST=1537304988][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1537305039][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1537305076][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1537305128][/DOUBLEPOST]