marantz pm15-s2

Reaction score
27
Καλησπέρα. Έχει κανείς ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή να μου πει γνώμη;

Θα παίξει με monitor audio silver 100 σε χώρο 20 τ.μ.

Θα κινηθώ σε μεταχειρισμένο και προφανώς έχω και άλλες επιλογές απλά μου αρέσει και οπτικά και το σκέφτομαι.

Εναλλακτικές που έχω από διαθέσιμα μηχανήματα σε αγγελίες πάντα είναι cambridge audio cxa60/80, advance acoustic i105, VINCENT SV 236 ΜΚ2, cambridge audio 840. Ξέρω πως δεν είναι ακριβώς ίδια κατηγορία τιμής αλλά προς τα εκεί κοιτάω.

Ευχαριστώ.

Reaction score
571
Τον 15 δεν τον έχω ακούσει αλλά για τον 17 που τον έχει φίλος,Και δεν τον πουλάει με τίποτα,εχω να πω ότι είναι κορυφαίος ανεξαρτήτου κατηγορίας μάλλον το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τον 15

Reaction score
27
Πρέπει να έχουν διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα οι δύο marantz που αναφέρεις. Ο 17 πιο "ζεστός" και να ωραιοποιεί λίγο τον ήχο ενώ ο 15 πιο αναλυτικός και με λιγότερο μπάσο. Θέλω να το επιβεβαιώσω από κάποιον που έχει ακούσει τον 15s2.

Reaction score
27
Κατέληξα ανάμεσα σε marantz pm15s2 ή cambridge audio cxa80. Αν κάποιος τους έχει ακούσει με monitor audio να μου πει τη γνώμη του θα το εκτιμούσα.

Δυστυχώς αγορές από αγγελίες είναι τυφλές αγορές οπότε εμπεριέχουν ρίσκο.

Reaction score
27
Αν κάποιος δίνει XTZ a100d3 μιας και το θέλω για δεύτερο σύστημα παρακαλώ να μου στειλει ένα πμ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas