Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
1.042
Πάντως αυτή η τιμή που παίζει τις τελευταίες μέρες με τον 7011 στα 1399 ευρώ (και που μοιάζει να είναι η καλύτερη μακράν τιμή σε όλο τον πλανήτη για το συγκεκριμένο ολοκαίνουριο μηχάνημα) βάζει σε σκέψεις και πειρασμούς...

Τι λέτε αξίζει να γίνει η κίνηση;
Για μενα αξιζει να βρεις χαμηλη τιμη τον 7010 στο 1000 ρικο δηλαδη

Reaction score
27
Ο 7010 καινούριος στο 1000αρικο παίζει μόνο στην Αμερική και ίσως σε κάποιο ξεχασμένο κατάστημα στην Ευρώπη...
Εδώ έχει 1290 αυτή την στιγμή που μιλάμε δηλαδή 100 ευρώ λιγότερα από τον 7011...
Οπότε δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αξίζει το ψυχολογικό να πάρεις το προηγούμενο μοντέλο για να κερδίσεις απλά ένα κατοστάρικο...
Ούτε να μπεις σε διαδικασία να παρακαλάς για να πετύχεις καλύτερη τιμή σε ένα μηχάνημα που από την στιγμή που κυκλοφόρησε ο αντικαστάτης του θα έπρεπε η τιμή να πέσει στα Τάρταρα...
Φυσικά αυτό προυποθέτει ότι υπάρχει στοκ και εδώ πια δεν στοκάρουν ούτε λάμπα του δεκάρικου...
Και τα 1399 του 7011 είναι τιμή που βάζει τους πάντες σε πειρασμό...

Reaction score
1.042
Για Γερμανια ελεγα ! Στα στοκ εκει εχει φτηνες τιμες! Πολυ καλη τιμη παντως αυτη που βρηκες για νεο μοντελο!

Last edited:

Reaction score
27
Ναι μεν αλλά...στο πρώτο λινκ που έβαλες 1155 + μεταφορικά (και πρέπει να στείλουμε e-mail μπας και μας κάνει τη χάρη) και στον Αμαζόνα 1179 το μαύρο (όλα μου τα μηχανήματα μαύρα είναι δεν θα ταιριάζει το ασημοχρησαφι του 7010)...
Επίσης άπαικτο πλεονέκτημα η τιμή που είπα είναι με 48 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ !!!
Δηλαδή αντί να ματώσω να δώσω τώρα το παρακαλετό χιλιάρικο ή 1100 + σε κάποιον Γερμανό προτιμώ να δίνω 29 ευρώπουλα το μήνα που ούτε καν θα μου φανούν πότε θα τον ξεπληρώσω...
Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζεις κάθε χρόνο ενισχυτή πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ολοκαίνουριο (δεν έχει γίνει ακόμα εισαγωγή) μοντέλο ...
Αν και στη δική μου φάση λόγω άλλης φάσης (δωροεπιταγή) θα κάνω την κίνηση για μετρητά...

Reaction score
1.042
Ενα ενα μας τα λες ,δωσε και λινκ της προσφορας που πηρες για να υπαρχει για καποιον που ενδιαφερεται ! εγω ετσι οπως το περιγραφεις θα τον ειχα παρει ειδη

Reaction score
27
Δεν ήθελα να τους κάνω διαφήμιση και γω στην έκθεση άκουσα για την προσφορά (το συζητούσαν σε μια παρέα δίπλα μας) και στην αρχή θεώρησα ότι είναι λόγω ..."μαύρου ΠαρασκευοΣαββατοκύριακου" αλλά η τιμή αυτή παρέμεινε...

Reaction score
104
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω τον sr7011 και ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς στα input source να κάνεις rename και να γράψεις πχ. "ote tv" η "nova tv" η ότι άλλο θέλεις. Τώρα έχω τον rx-a 3040 που έχει αυτήν την δυνατότητα.Ευχαριστώ.

Reaction score
104
Δεν είχα καταλάβει αν η αλλαγή του ονόματος ήταν μεταξύ των ήδη υπαρχόντων CBL/SAT / DVD / Blu-ray / Game / AUX1 / AUX2 / Media Player / CD / TV Audio / Phono η να γράψεις ότι θέλεις...Τώρα που είδα αυτό: http://manuals.marantz.com/SR7010/NA/EN/GFNFSYjvgfpdyi.php#OKNRMLkbaetpcx
είναι ξεκάθαρο. Ευχαριστώ.

Reaction score
27
Μια χαρά ...με το καλό να τους υποδεχτούμε!!!
Δε νομίζω νάρα υπάρχει θέμα με το Audyssey...
Και στο αμερικάνικο φόρουμ που διάβασα αρκετοί έκαναν τη δική σου διαδρομή...

Reaction score
800
Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία. Παράδοση σε 6-7 ημέρες...
Να δω τώρα αν θα βγάλω άκρη με το Audyssey. (είχα πάντα Yamaha.)
Δεν τον εχω ακουσει τον νεο 7011,αλλα σε σχεση με τον 3040 μαλλον πας για ηχητικο downgrade...(αν και σιγουρα θα ειναι αξιολογος ο 7011)
Βεβαια θα κερδισεις σε ολα τα συγχρονα dsp και λοιπα πλιπλικια που ισως να σε ενδιαφερουν πιο πολυ.

Reaction score
4.327
Δεν τον εχω ακουσει τον νεο 7011,αλλα σε σχεση με τον 3040 μαλλον πας για ηχητικο downgrade...(αν και σιγουρα θα ειναι αξιολογος ο 7011)
Aυτό με το downgrade για εξήγησέ το λίγο. Τους έχεις ακούσει και τους 2;

Reaction score
800
Aυτό με το downgrade για εξήγησέ το λίγο. Τους έχεις ακούσει και τους 2;
Νομιζω οτι εγραψα πως δεν εχω ακουσει τον 7011.

Εχω τον 2020 και σε σπιτια φιλων ακουω συχνα τον 3040 και τον 7010.

Αν και δεν περιμενω καποιος να τους αγοράσει για δικάναλο, ο yamaha παιζει πιο "μουσικα" και νομιζω οτι ειναι γενικά αποδεκτό ,απο παρουσιασεις, οτι η σειρα aventage εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευής και διάταξη στο εσωτερικό ενω η marantz απο την στιγμή που εγινε ουσιαστικά denon αλλαξε χαρακτήρα.

Απο εκει και πέρα ολες οι αλλες συζητησεις ειναι περι ορέξεως του κάθε ενα απο εμας.

Σε καμμια περίπτωση δεν βγαζω τους marantz κακους η μετριους.Απλα ειναι λογικο καθε εταιρεία να εχει διαφορετικό προσανατολισμο.

Reaction score
5.625
Κανένας πολυκαναλος δεν παίζει μουσική .
Ουτε τον 20000 δεν μπορεί .
Παράδειγματα πολλα ....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810