Marantz SR7010 - SR7011

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.299
αρα μας κανουν :D

στους μεγαλύτερους/ακριβότερους δηλαδής δεν σβήννν;
πληρώνεις παραπάνω για να σε ενοχλούν τα λαμπιόνια;
θα ειναι epic fail αν δεν το σκέφτηκαν..
όχι καλέ...σβήνουν...απλά ανέφερα την 6 σειρά ότι δεν διαθέτει τέτοια ανησυχία ;)

αν δεν σε ενδιαφέρει το Auro (λόγω τίτλων πιο πολύ όπως εμένα) πας σε 6011-12 αν τα θέλεις όλα πας σε 7011-12
εγώ προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω Auro σε ταινίες και με βόλευε απίστευτα η τοποθέτηση στον χώρο μου απλά προς το παρόν έκατσα στα αυγά μου και είπα να μην επενδύσω σε κάτι που δεν θα ακούσω προς το παρόν(και για 1-2 χρόνια έτσι όπως το πάνε)...
+ ότι ούτως ή άλλως ενισχυτή αλλάζω κάθε 2-3 χρόνια...οπότε είναι ένα καλό διάστημα για να φανεί η εξέλιξη του Auro και το μερίδιο του στην αγορά
περιμένοντας το μέλλον λοιπόν:)

Reaction score
403
όχι καλέ...σβήνουν...απλά ανέφερα την 6 σειρά ότι δεν διαθέτει τέτοια ανησυχία ;)

αν δεν σε ενδιαφέρει το Auro (λόγω τίτλων πιο πολύ όπως εμένα) πας σε 6011-12 αν τα θέλεις όλα πας σε 7011-12
εγώ προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω Auro σε ταινίες και με βόλευε απίστευτα η τοποθέτηση στον χώρο μου απλά προς το παρόν έκατσα στα αυγά μου και είπα να μην επενδύσω σε κάτι που δεν θα ακούσω προς το παρόν(και για 1-2 χρόνια έτσι όπως το πάνε)...
+ ότι ούτως ή άλλως ενισχυτή αλλάζω κάθε 2-3 χρόνια...οπότε είναι ένα καλό διάστημα για να φανεί η εξέλιξη του Auro και το μερίδιο του στην αγορά
περιμένοντας το μέλλον λοιπόν:)
νομιζα οτι το auro πέθανε οπως το 3D, αφου δεν υπάρχουν ταινίες που να το υποστηρίζουν.

επειδή σκέφτομαι σταδιακά να αναβαθμίσω τον ήχο, με βάζεις σε μπελάδες τώρα..
μεχρι τώρα σκεφτόμουν atmos 5.1.4 ή 5.1.2 εκτος και αν με παιρνει λογο μικρού χώρου 7.1.2..
αφου ομως δεν υπαρχουν ταινίες δεν ειναι καλύτερη επιλογή το atmos, ακόμα και αν ακούγεται καλυτερα το auro3D;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.541
Νομίζω πως αν δεν μπορείς να πάς σε 7.1.4 , σαν setup είναι καλύτερο το 5.1.4 από το 7.1.2
Δύσκολη επιλογή, που εξαρτάται απο τον τρόπο που λειτουργεί ο καθένας μας τα μηχανήματά του.
Αν κρίνουμε απο το υλικό, τα 7.1 είναι πολλές εκατοντάδες.
Αν κρίνουμε με το σύστημα που χρησιμοποιούμε (DSU-Neural:X-Auromatic) ή δεν χρησιμοποιούμε, ίσως να αλλάζουν τα πράγματα.

Reaction score
403
το ύψος ειναι 288cm.
επειδή εχω γυψοσανίδα για ταβάνι, λεω να βάλω χωνευτά ηχεία και να αρχισω (λόγο οικονομικών) με 5.1.2 αλλα απο ότι ειδα ειναι διαφορετική η τοποθέτηση των ηχείων οροφής 5.1.2 απο οτι για 5.1.4 και επειδή οι τρύπες στην γυψοσανίδα θα ήθελα να γίνουν 1 φορά και να μην χαλάω την γυψοσανίδα με πολλές τρύπες, θα ηθελα να σιγουρευτώ οτι μπορώ να κανω 5.1.4

μετά απο καιρό και αφού ο ενισχυτής που θα επιλέξω εχει 11 κανάλια, προσθέτω και αλλα 2 για back surround για 7.1.4

αν μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει οτι μπορεί να γινει σωστά 5.1.4 ας ενεημερώσει.
ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
999
το ύψος ειναι 288cm.
επειδή εχω γυψοσανίδα για ταβάνι, λεω να βάλω χωνευτά ηχεία και να αρχισω (λόγο οικονομικών) με 5.1.2 αλλα απο ότι ειδα ειναι διαφορετική η τοποθέτηση των ηχείων οροφής 5.1.2 απο οτι για 5.1.4 και επειδή οι τρύπες στην γυψοσανίδα θα ήθελα να γίνουν 1 φορά και να μην χαλάω την γυψοσανίδα με πολλές τρύπες, θα ηθελα να σιγουρευτώ οτι μπορώ να κανω 5.1.4

μετά απο καιρό και αφού ο ενισχυτής που θα επιλέξω εχει 11 κανάλια, προσθέτω και αλλα 2 για back surround για 7.1.4

αν μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει οτι μπορεί να γινει σωστά 5.1.4 ας ενεημερώσει.
ευχαριστώ προκαταβολικά
Μπορείς

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.501
Περισσότερο αισιόδοξο κι απ' τον Κεφάλα σε βρίσκω... :p

Reaction score
138
Παιδιά καλησπερα πριν μισή ώρα πήγα να ανοίξω τον 7011 και παρατηρώ ότι στην στρογγυλή οθόνη γράφει αυτό,να ανησυχείσω;
Έχει περάσει μισή ώρα και έχει μείνει εκεί η οθόνη δεν προχωράει να υποθέσω ότι είναι νορμάλ διαδικασία αναβαθμίσεις;
IMG_20180504_181345.jpg
IMG_20180504_181345.jpg
IMG_20180504_181345.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
Παιδιά καλησπερα πριν μισή ώρα πήγα να ανοίξω τον 7011 και παρατηρώ ότι στην στρογγυλή οθόνη γράφει αυτό,να ανησυχείσω;
Έχει περάσει μισή ώρα και έχει μείνει εκεί η οθόνη δεν προχωράει να υποθέσω ότι είναι νορμάλ διαδικασία αναβαθμίσεις; View attachment 95819 View attachment 95819 View attachment 95819
μισή ώρα στο 5% είναι πάρα πολύ
η σύνδεση είναι ασύρματη?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
Oxι καλωδιο
εγώ στη θέση σου θα περίμενα μισή ώρα ακόμα...αν δεν δείξει ζωή
για αρχή κάνε μια επανεκκίνηση το ρούτερ
αν πάλι δεν
δοκίμασε να κλείσεις τον ενισχυτή κι να τον ξανανοίξεις(διάβασε όμως και τι το τραμπλσούτινγκ της μάραντζ να δεις τι γράφει)

Reaction score
138
Θα περιμένω κάνα μισαωρο ακόμα και μετά θα σας ενημερώσω να σας πω τι γινεται
[DOUBLEPOST=1525448245][/DOUBLEPOST]Έχει ζεσταθεί όμως αυτό είναι φυσιολογικόνα τον κλείσω από το ρεύμα;

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
Θα περιμένω κάνα μισαωρο ακόμα και μετά θα σας ενημερώσω να σας πω τι γινεται
[DOUBLEPOST=1525448245][/DOUBLEPOST]Έχει ζεσταθεί όμως αυτό είναι φυσιολογικόνα τον κλείσω από το ρεύμα;
αν δεν το έχεις σε eco mode ζεσταίνεται πάρα πολύ...το είχα παρατηρήσει και εγώ και μάλιστα όλα τα ηχεία τα έχω σε τελικούς...απαράδεκτο από τη μάραντζ>:(:thumbsdown:

Reaction score
138
Daharis666 αφού έκανα 2 τσιγάρα απανωτά περιμένοντας τι θα γίνει, έκανα το reset και μετά το έβγαλα από την πρίζα,η οθόνη τώρα μου δείχνει αυτο
IMG_20180504_192941_HHT.jpg

Reaction score
802
Daharis666 αφού έκανα 2 τσιγάρα απανωτά περιμένοντας τι θα γίνει, έκανα το reset και μετά το έβγαλα από την πρίζα,η οθόνη τώρα μου δείχνει αυτο View attachment 95823
Αν είναι κολλημένο εκεί δεν είναι καλο.
Έχει κάποια διαδικασία η marantz για reset. Πατάς δύο πλήκτρα στη προσοψη. Ψάξε το αν σου μείνει εκεί.

Reaction score
138
Έχει 2 reset το ένα για εργοστασιακές ρυθμίσεις και το άλλο reset για το δίκτυο.
Μου φαίνεται πολύ παράξενο χωρίς να το κάνω τίποτα έκανε αναβάθμιση έφτασε στο 5% και μετά κολησε για τα καλά τώρα πραγματικά ανησυχώ.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
Έχει 2 reset το ένα για εργοστασιακές ρυθμίσεις και το άλλο reset για το δίκτυο.
Μου φαίνεται πολύ παράξενο χωρίς να το κάνω τίποτα έκανε αναβάθμιση έφτασε στο 5% και μετά κολησε για τα καλά τώρα πραγματικά ανησυχώ.
που βρισκόμαστε?
τι έκανες μέχρι τώρα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508