- Reaction score
- 102.084
Επειδή η γνώση είναι δύναμη, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν.Είναι το μυστικό που μόνο οι certified installers κατέχουν, και δεν μοιράζεται.![]()

Επειδή η γνώση είναι δύναμη, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν.Είναι το μυστικό που μόνο οι certified installers κατέχουν, και δεν μοιράζεται.![]()
Από την μία σωστό αλλά από την άλλη με αυτό το σκεπτικό δεν θα υπήρχε αυτό το forum.Επειδή η γνώση είναι δύναμη, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν.![]()
Λαθος θακανα μαλλον στο 85 το πηγα απο 95Επισης τα σαμπ τα βρηκε στα 85db τα κατεβασα στα 75 μεσα απο το μικροφωνο (10 η ωρα απο 12 )και στο τελος ενω ολα μου τα ηχεια ηταν στο -1,εως -2 μου πεταει τα σαμπ στο -10 και -9.5 ! Μετα απο μικρες δοκιμες τα πηγα στο -2 και βλεπουμε!
καντα ολα small και 80hzΚαλό απόγευμα,
Γεμάτο το Σαββατοκύριακο από υποχρεώσεις, μόλις τώρα βρήκα 10 15 λεπτά ελεύθερο χρόνο.
Θα συγκεντρώσω το αποτέλεσμα της μέτρησης του 7009 μου:
το Audio/Audyssey, έχει τις εξής σημειώσεις: MultEQ XT32 Reference,
Dynamic EQ, On RLO, 0db,
Dynamic Vol, Off
Audyssey LFC off. Όλα τα άλλα απενεργοποιημένα.
Speakers:
(5,1)
Front Large,center Small, Sub 1 spkr, Surround Large.
Speakers/test tone
Front L -9,5db
Center -5,5db
Front R -9,5db
Surround R -3,5 db
Surround L -4,db
Subwoofer 1 -4,5 db
Crossovers
Speaker/Crossovers
Speaker Selection, Individual
All -
Front -
Center 80hz
Surround -
Bass
Speakers/Bass
Subwoofer Mode, LFE
LPF For LFE, 80Hz
Speakers/2ch Playback
Setting Manual
Front Large
Subwoofer No
SW Mode -
Crossover -
Distance FL 2,67 m
Distance FR 2,73 m
Level FL 0.0 db
Level FR 0.0db
Ακυρο το ξαναμετρησα και μου λεει για 75 οπως σωστα ειπα στην αρχη! Το ρυθμισα στα 80-83 και συνεχιζω!Λαθος θακανα μαλλον στο 85 το πηγα απο 95
Τοσο το εβαλα 80-83 παιζει,μου το εβαλε στο -12 το εβαλα στο -5 σε πρωτη φαση79-82 το sub
Το εβαλα στα 80-83 και μου το εφερε στα -12,το εβαλα στα -5 και σε πρωτη φαση καλα ακουγοτανε!79-82 το sub
Και εγω τελικο εχω Ιακωβε στα 2 μπροστιναΕμένα γιατί έβγαλε τόσες αποκλίσεις (πχ front L -9,5 db) μεταξύ των (λιγοστών) ηχείων μου? Μήπως παίζει που έχω σύνδεση με τελικό? Πάντως με τον Yamaha ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.
Είναι λοιπόν φυσιολογίες οι ρυθμίσεις που έθεσε ? Ή υπάρχει πρόβλημα?Και εγω τελικο εχω Ιακωβε στα 2 μπροστινα