Marantz tt1200

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ψάχνωντας κάποια πράγματα στην αποθήκη του πατρικου μου έπεσα επάνω στο σύστημα των εφηβικών μου χρόνων , ανάμεσα στα υπόλοιπα μηχανήματα υπήρχε και ένα marantz tt 1200 ,ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.485
Σε τι κατάσταση είναι; Αν μπορείς ανέβασε μια-δυο φωτογραφίες.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Σε τι κατάσταση είναι; Αν μπορείς ανέβασε μια-δυο φωτογραφίες.
Εξωτερικά ειναι σε καλη κατάσταση , σιγουρα θα χρειαστεί κάποιο service γιατι θα εχει να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 20 χρονια

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.485
Εξωτερικά ειναι σε καλη κατάσταση , σιγουρα θα χρειαστεί κάποιο service γιατι θα εχει να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 20 χρονια
OK, επομένως η απάντηση στο ερώτημα αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του, ξεκινάει από επίσκεψη σε τεχνικό που μπορεί αφενώς να διαγνώσει ποια εξαρτήματα πιθανώς να χρειάζονται service και αφετέρου να σου δώσει μια εκτίμηση του συνολικού κόστους (εξαρτήματα και εργατικά).

Συγκρίνεις το ποσό που θα σου πει με τον προϋπολογισμό σου και με την τιμή ενός αξιοπρεπούς καινούριου και μετά αποφασίζεις.

Σημαντικό ρόλο στο αν αξίζει να το φτιάξεις θα παίξει και το μέγεθος της δισκοθήκης σου (= αριθμός δίσκων).

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Θα χρειαστει μαλλον ιμαντα,λαδι και βελονα τουλαχιστο.
Οπως σου ειπε και ο wizzy δες τι θα κοστισει να λειτουργησει σωστα, τι θελεις να κανεις με αυτο (θα το χρησιμοποιεις? κλπ....) και αποφασιζεις.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Δεν στελνεις και ενα πμ στον Μη, να σου πει την γνωμη του ?

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Θα χρειαστει μαλλον ιμαντα,λαδι και βελονα τουλαχιστο.
Οπως σου ειπε και ο wizzy δες τι θα κοστισει να λειτουργησει σωστα, τι θελεις να κανεις με αυτο (θα το χρησιμοποιεις? κλπ....) και αποφασιζεις.
Σίγουρα θα χρειαστούν όλα αυτά που λες αντικατάσταση απλά ήθελα να ξέρω γενικά σαν μηχάνημα αν αξίζει.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σίγουρα θα χρειαστούν όλα αυτά που λες αντικατάσταση απλά ήθελα να ξέρω γενικά σαν μηχάνημα αν αξίζει.
Ειναι ενα πικαπ χαμηλου κοστους για καποιον που δεν εχει ψηλες απαιτησεις.Αν χρειαζεσαι κατι τετοιο, προχωρα.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ειναι ενα πικαπ χαμηλου κοστους για καποιον που δεν εχει ψηλες απαιτησεις.Αν χρειαζεσαι κατι τετοιο, προχωρα.
Ψηλές απαιτήσεις σίγουρα δεν έχω γιατί απλά δεν έχω και το ανάλογο μουσικό αυτί, πιο πολύ απο νοσταλγία θέλω να το κάνω...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Τοτε καλο ειναι να το λειτουργησεις.
Χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος αλλα αν ηλεκτρικα δουλευει ενταξει, θα ελεγα οτι με πολυ λιγα εξοδα θα ειναι οκ.
Τι κεφαλη εχει ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster