Mark as read!

Reaction score
1.074
Απάντηση: Mark as read!

Έλα να σου δώσω ένα ποντίκι δώρο special edition, που μια φορά πατάς εσύ και τρεις φορές στέλνει σήμα. Ειδική έκδοση avsite...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.429

Καλημέρα! Παρατηρώ ότι στα post μου δεν εμφανίζεται καθόλου το κουμπί edit (μετά το πέρας κάποιου χρονικού διαστήματος από την ώρα του post μέχρι την ώρα που θέλω να κάνω edit). Συμβαίνει και σε άλλους ή am I going insane;

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Καλημέρα! Παρατηρώ ότι στα post μου δεν εμφανίζεται καθόλου το κουμπί edit (μετά το πέρας κάποιου χρονικού διαστήματος από την ώρα του post μέχρι την ώρα που θέλω να κάνω edit). Συμβαίνει και σε άλλους ή am I going insane;
Τα μέλη μπορούν να κάνουν edit τα ποστ τους μέχρι ένα χρονικό διάστημα μετά την αρχική υποβολή, όχι απεριόριστα. :102:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.429

Α! ΟΚ! Δεν το ήξερα αυτό. Ξέρεις πόσο είναι αυτό το χρονικό διάστημα;

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Παίδες ξέρω ότι περιμένετε μέρες αλλά περνάω πολύ ζόρικη φάση τρέχω την κόρη μου στα νοσοκομεία και για τέτοια πράγματα δεν έχω χρόνο/αντοχές. Μόλις συμμαζευτώ θα το δω.

Reaction score
49

Παίδες ξέρω ότι περιμένετε μέρες αλλά περνάω πολύ ζόρικη φάση τρέχω την κόρη μου στα νοσοκομεία και για τέτοια πράγματα δεν έχω χρόνο/αντοχές. Μόλις συμμαζευτώ θα το δω.

Περαστικά στην κόρη σου!!
Είναι σαφές πως όλα τα υπόλοιπα έρχονται πολύ μετά.
Πάνω από όλα η υγεία και ταχύτατη ανάρρωση της τσουπάρας σου!

Να της δώσεις πολλά γλυκά φιλιά

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.498
Re: Απάντηση: Mark as read!

Oops! :120:

Περαστικά!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δε χάλασε ο κόσμος που διπλοπατάμε το ποντίκι βρε παιδιά! Περαστικά στη κόρη σου Defkalion!

Reaction score
6

Περαστικά στη μικρούλα σου.

Σιδερένια !

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mark as read!

Περαστικά στην κορούλα σου!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.801
Members
38.497
Νεότερο μέλος