Mark Levinson Dual 334

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
MARK Levinson Dual 4 μηνών pure path dual mono σχεδίαση, Τάξης ΑΒ με τα πρώτα βατ να είναι Τάξης Α. χαμηλού θορύβους, υψηλά ρεύματα, χαμηλής ανατροφοδοσίας και ισχύ 250 W στα 8 Ω ανά κανάλι. στο κουτί του απο δώρο., τιμή 2.200 καλέστε 6984639175

Attachments

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.505
Και αρχίζει το γλέντι..:roflmao::roflmao::roflmao:

κάποιος να ειδοποιήσει και τον κομμουνιστή να γράψει..
κ@υλα το Χρυ(σαπάκι )πάντως:roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.927
Άλλος ενας τρόπος να αποδειχθεί η ευπιστία των χαϊεντάδων.

Και μετά σας φταίει το γρέζι.

J

JORDANELLI

Guest
Συμφωνώ και εγώ με το φίλο Georgesod για δώρο to the Hospital. Ακου Mark Levinson 334 δώρο 17 χρονών μηχάνημα σφραγισμένο!!!!! Θα πρέπει να πάει στόν Ξυθάλη για αλλαγή πυκνωτών!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
http://www.hxoseikona.gr/nea/4054-mark-levinson-no534.html

Ο ενισχυτής έχει pure path dual mono σχεδίαση, Τάξης ΑΒ με τα πρώτα βατ να είναι Τάξης Α.

Έχει χαμηλού θορύβους, υψηλά ρεύματα, χαμηλής ανατροφοδοσίας και ισχύ 250W στα 8Ω ανά κανάλι.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.927
Κυρία Χρύσα, θα μπορούσα να δοκιμάσω τον ενισχυτή στο χώρο μου, να δω αν ματσάρουν οι χροιές και αν εχει γρεζι;

Επίσης ενδιαφέρομαι για τη γάτα που έχετε στο προφίλ σας. Ειναι διαθέσιμη; Τιμούλα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Ειστε ολοι απαραδεκτοι.

Σεξιστες.

Μπηκε το κοριτσι, πρωτο ποστ, αντι να την καλωσορισετε, να πουλησει τον ενισχυτη απ το γαμο της που παντρευτηκε να κανει λιγο τη ζωη της, την εχετε πιασει απ τα μαλλια ολοι σας.

Ντροπη σας, μονο αυτο εχω να πω

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.505
Ειστε ολοι απαραδεκτοι.

Σεξιστες.

Μπηκε το κοριτσι, πρωτο ποστ, αντι να την καλωσορισετε, να πουλησει τον ενισχυτη απ το γαμο της που παντρευτηκε να κανει λιγο τη ζωη της, την εχετε πιασει απ τα μαλλια ολοι σας.

Ντροπη σας, μονο αυτο εχω να πω
κάτι μου λέει ότι τον ζαχαρώνεις τον Mark-Luxman και το κρύβεις...
τι έγινε...δεν φτάνουν τα ρεύματα για τα νέα θηρία?:p:D
[DOUBLEPOST=1491909549][/DOUBLEPOST]
Κυρία Χρύσα, θα μπορούσα να δοκιμάσω τον ενισχυτή στο χώρο μου, να δω αν ματσάρουν οι χροιές και αν εχει γρεζι;

Επίσης ενδιαφέρομαι για τη γάτα που έχετε στο προφίλ σας. Ειναι διαθέσιμη; Τιμούλα;
ντροπή γιατρέ!
άλλα ματσάρισμα ψάχνεις μου φαίνεται..:whistling::D

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Συμφωνώ και εγώ με το φίλο Georgesod για δώρο to the Hospital. Ακου Mark Levinson 334 δώρο 17 χρονών μηχάνημα σφραγισμένο!!!!! Θα πρέπει να πάει στόν Ξυθάλη για αλλαγή πυκνωτών!!
MARK Levinson Dual 4 μηνών pure path dual mono σχεδίαση, Τάξης ΑΒ με τα πρώτα βατ να είναι Τάξης Α. χαμηλού θορύβους, υψηλά ρεύματα, χαμηλής ανατροφοδοσίας και ισχύ 250 W στα 8 Ω ανά κανάλι. στο κουτί του απο δώρο., τιμή 2.200 καλέστε 6984639175
like, like, like...εσαει like!! Τον θελω εγω τον marklaxmanlevinson, στειλε μου π.μ., πληρωνω οσο οσο....

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988