Mark Levinson Dual 334

Status
Not open for further replies.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Στο άλλο κορίτσια, όχι στην αγγελία της Χρύσας. ;)
Εδώ μόνο τα εκτός θέματος. Pute!

Reaction score
15.469
Στο άλλο κορίτσια, όχι στην αγγελία της Χρύσας. ;)
Εδώ μόνο τα εκτός θέματος. Pute!
ε αφεντικο , εμενα με ξερεις ... ειδα φως - μπηκα ... :D

Reaction score
680
Τα λεφτα απο τις πωλησεις να μετρησεις Χρυσουλα μου? Και ασε τους αυτους εδω μεσα, σε ζηλευουνε ολοι. Που εισαι πλουσια, ομορφη και προπαντων νομιζεις οτι εισαι και εξυπνος. Ο χειροτερος συνδυασμος. Ενας βλακας που νομιζει οτι ειναι εξυπνος. Αλλα που θα παει, μια μερα θα σου την κατσουν με καποιο τροπο και δεν θα σου μεινει κοκκαλο για να πληκτρολογεις βλακειες στο λαπιτοπι σου.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.631
Την κάνατε πουτ@να την αγγελία της χρύσας από την χρυσή ευκαιρία.
Μη σκοτώνεστε, στη σειρά. Προηγούμαι εγώ, θα τον αγοράσω τάκα-τάκα και θα ακούω αποκλειστικώς Τέρη Χρυσό.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..νομιζω Δημητρη οτι κατεβασε και τις αγγελιες απο τη xe. Εξαφανιστηκε γενικως...

Reaction score
783
ε θα μαζευτει λιγο τωρα που τον πηραν χαμπαρι και οι πετρες και καποια στιγμη θα ξαναχτυπησει

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.920
Ένας ρε
Στη δεύτερη φώτο είναι ο Luxman..στην πρώτη είναι ο Mark Levinson.
Εν πάσει περιπτώσει ,κάνε εσύ την κατάθεση και όποιον θες θα στον στείλει..:D
Έχω κάνει ήδη προσφορά με πμ (για το "γατάκι")

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.505
Ένας ρε

Έχω κάνει ήδη προσφορά με πμ (για το "γατάκι")
έχε το νου σου...η φωτογραφία μπορεί να είναι παλιά..
και μετά να σε δω τι θα κάμνεις:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
745
Την επομενη φορα θα πρεπει να γινει συνεννοηση με p.m.Δεν χρειαζεται να τον ξεμπροστιασουμε και να το καταλαβει.Λεφτα χερι με χερι και να την στησουμε στο καθε μαλακα εξυπνο που παει να φαει λεφτα.
Να δουμε τοτε μαγκες....
Τσογλανια......

Reaction score
103
οταν εγω τον πηρα 2η φορα απο αλλο κινητο απο ΧΕ ακομα που ειχε τις αγγελειες και του ειπα οτι ειμαι απο Βολο (που ελεγε οτι ειναι απο εκει) ο τυπος μου ειπε οτι τα ειχε δωσει ηδη στην κουριερ και περιμενε και καλα η κουριερ να τους πει σε ποια διευθυνση να το στειλον...Δεν παιζει ο τυπος να βρεθει για χερι χερι,μακαρι να του εδινα και εγω ενα χερι....

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.299
Απατεώνας είναι, όχι χαζός. Σιγά να μην πάει σε ανταλλαγή. Όταν ήταν γιατρός από τη Λάρισα δήλωσε διεύθυνση Ιατρείου άσχετη. Αν δεν τον ''στοχοποιήσει'' η ΧΕ, να τσεκάρει τις αγγελίες του, τα κινητά που δίνει/δίνουν κατά καιρούς, να βγάλει μια ανακοίνωση για να μαζευτούν όσοι την πάθαν και μετά να πάνε στην αστυνομία δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Reaction score
660
Μη τα βάζετε μόνο με αυτόν αλλά και με τους χαζούς που νομίζουν πως θα πάρουν hi end συσκευή δώρο γάμου με άσχετες φωτό , μοντέλα εκατό χρονών σφραγισμένα σε τιμή ευκαιρίας ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988