Martin Logan Spire

Reaction score
10
Xωρις να θελω να γινω κακος ακουσα ενα ανεκδοτακι για την Martin Logan.

Γιατι η εταιρια ονομαζεται Μartin Logan?
Γιατι πρωτα ερχεται ο Martin και μετα ο Logan.:142:

Reaction score
6
Καλημέρα κι από εμένα.

Αν και οι πληροφορίες είναι ακόμη λίγες μπορώ να σας πω ότι το Spire θα τοποθετείται ανάμεσα στο Vantage και το Summit.

Απ' ό,τι μου είπαν από τη Martin Logan το ηχείο τους αρέσει περισσότερο γιατί έχει γρηγορότερο και καθαρότερο ήχο με "bigger imaging window". Δηλαδή πιο ευρύ πεδίο αν το μεταφράζω σωστά.

Μια φορά βέβαια με είχαν ρωτήσει κι εμένα αν εμείς έχουμε τα ηχεία... Johnny Logan:142::142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλορίζικα!
Στις σελίδες της high end θα βρεις αρκετά πράγματα για τα ηχεία σου και ένα πολύ καλό thread που έχει αναπτύξει ο Τσαντουλής.

...

Reaction score
6
Καλορίζικα και καλό "λιώσιμο" που λένε!
Θεωρώ τα Summit κορυφαία ηχεία και ό,τι πιο "γεμάτο" έχω ακούσει σε ηχείο.
Ελπίζω το Spire που θα είναι το πρώτο που θα ενσωματώνει τεχνολογία από το CLX (παρουσίαση 25 Απριλίου στο Μοναχο) να είναι στον ίδιο δρόμο. Και απ' ό,τι λένε είναι σπουδαίο.

Reaction score
239
Ευχαριστω σημερα υπολογιζω να μου τα παραδωσουν, αν μπορεσω γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι καθως μολις μετακομισα θα προσπαθησω να ανεβασω

Reaction score
239
μερικες απ τα spire

http://www.martinloganowners.com/forum/attachment.php?attachmentid=7071&stc=1&d=1207351763
http://www.martinloganowners.com/forum/attachment.php?attachmentid=7072&stc=1&d=1207351785

και μερικες πληροφοριες για τα clx

Dennis from ML was there and of course I asked the question we all want to know. When will we see the CLX. He told me in the US by the end of the year.
I told him were having our MLOC gathering at RMAF this year and suggested to him it would be a great place to debut the CLX in the US. He told me ML currently didn't have plans to have a display at RMAF, but he said he would suggest it to the powers that be. I gave him the dates for RMAF. Dennis also told me that they aren't trying to make the CLX to a certain price point, but to make the best speaker possible. He wouldn't give me an estimation as to possible price, but he did say they are sparing no expense, whatever it takes to make this speaker, so I'd expect the retail to be on the high side

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab