Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026

άσε...η περιπτωση η δικη μου ειναι πιο πολύ "κόλλημα"...με τη συγκεκριμενη "μπασομηχανη" του funk........Στην περίπτωσή σου, δεν θα είχες κανέναν λόγο να πάρεις δαπέδου main. Θα έπαιζαν τα main βάσης με συνοδεία ένα 210 σε κάθε πλευρά, με πολύ καλύτερη συνολική απόδοση......
Τυγχάνει να εχω τα summit, και πριν απο αυτά αρκετά ηχεία της κατηγορίας τους ,δεν εχω παρά να συμφωνήσω .Εξαιρετικο μπάσο απο οποιαδήποτε υλοποίηση της ML.Ειδικα το descent με είχε εντυπωσιάσει ,αλλα με τα summit στο χώρο μου ήταν υπερβολή.Για ηχεία ML εννοώ αν άκουσες, όχι απαραίτητα σαμπ. Στα Summit θα ήταν ευκαιρία όταν παραβρέθηκες να τα άκουγες σε χορταστικές στάθμες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα χάιδευαν στην ακρόαση. Αλλιώς θα αντιλαμβανόσουν την ποιότητα του χαμηλού που αποδίδουν οι υλοποιήσεις της ML.
Νομίζω πάντως ότι τα PV1 σε αποπροσανατόλισαν με τη χαμηλή τους στάθμη. Με την έννοια ότι σ' έκαναν να νομίζεις ότι πολλές καλές υλοποιήσεις σαμπ (όπως τα 210 π.χ.) θα είναι απλά λίγο καλύτερες από αυτό που έχεις συνηθίσει και ότι πρέπει να φτάσεις στην απόλυτη κορυφή με δύο 18ιντσα Funk Audio 18.0 για να έχεις το μπάσο που θέλεις. Δεν είναι κακό βέβαια αυτό, να πας κατ' ευθείαν στην κορυφή.![]()