masking...

Reaction score
766
αυτό το κόλπο το χει δοκιμάσει κανείς?...για μετατροπή 16:9 σε 2.35...

τσάμπα λεφτά για πέταμα?...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: masking...

προσωπικα hc θεωρω ηχο και εικονα....και μασκιν στον δικο μου χωρο δεν θα μπει ποτε....μα ΠΟΤΕ........αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

προσωπικα hc θεωρω ηχο και εικονα....και μασκιν στον δικο μου χωρο δεν θα μπει ποτε....μα ΠΟΤΕ........αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........
Οσοι έχουν κάνει , ακούνε τσικι τσικι?

Ασε μας ρε argi.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.516

Από προσωπική εμπειρία με το masking που έφτιαξε ο ΒΟΥΤ στον δικό μου χώρο: ήταν η καλύτερη επένδυση που έκανα στο hc μακράν!!!

Από εδώ και μετά είναι η κατασκευή του δικού μου.

Αν έχεις σταθερή οθόνη και όρεξη δεν θα μετανιώσεις ποτέ ούτε ένα από τα (λίγα συγκριτικά) ευρώ που θα επενδύσεις. Για ό,τι θες, στη διάθεσή σου. :wink:

Reaction score
766

ε μη διχάσω και το forum...ερώτηξη έκανα :laugh:

Reaction score
766

Από προσωπική εμπειρία με το masking που έφτιαξε ο ΒΟΥΤ στον δικό μου χώρο: ήταν η καλύτερη επένδυση που έκανα στο hc μακράν!!!

Από εδώ και μετά είναι η κατασκευή του δικού μου.

Αν έχεις σταθερή οθόνη και όρεξη δεν θα μετανιώσεις ποτέ ούτε ένα από τα (λίγα συγκριτικά) ευρώ που θα επενδύσεις. Για ό,τι θες, στη διάθεσή σου. :wink:
Γιάννη πολυ καλή δουλειά και άψογο αποτέλεσμα...ευχαριστώ και για τη προσφορά σου...

κάτι ετοιμαζω και γω...ο Μιχάλης ξέρει...τον έχω τρελλάνει τον άνθρωπο με τις κατασκευές που κατεβάζει το "ξερό" μου κάθε φορά...

πάντως και αυτό με τα "μαγνητάκια" φτιάχνεται εύκολα...εεεε Μιχάλη?:biggrin:...

είδωμεν...

Reaction score
766

my friend...γιατί τόσο αρνητικός στο masking?...

πάντως αν γινόταν (απο φράγκα εννοω), θα πήγαινα σε μια οθόνη αλα Zizik και με αναμορφικό "διαμάντι" και σχετικά καλό προβόλι, θα ξενοιάζαμε για ένα διάστημα...αλλά προς το παρόν...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.581
Έχοντας δει το χώρο του Γιάννη δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για κίνηση που κάνει τη διαφορά. Καταρχήν ο BOYT έχει κάνει φοβερή δουλειά που θα ζήλευαν πολλές multimasking οθόνες. Γενικά, όποιος θέλει να κάνει masking στο χώρο του, έχει να δει και να μάθει πολλά απ' τη συγκεκριμένη κατασκευή. Απο επιλογή υλικών μέχρι τρόπο τοποθέτησης.
Είμαι κι εγώ έτοιμος να τοποθετήσω ηλεκτρικές κουρτίνες στο χώρο μου, οι οποίες θα είναι black-out εξωτερικά και μαύρο ματ εσωτερικά. Καιρός να αξιοποιήσω τα προτερήματα του προβολέα μου, τα οποία "θάβει" ο χώρος μου (αντανακλάσεις κλπ).

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Γιάννη πολυ καλή δουλειά και άψογο αποτέλεσμα...ευχαριστώ και για τη προσφορά σου...

κάτι ετοιμαζω και γω...ο Μιχάλης ξέρει...τον έχω τρελλάνει τον άνθρωπο με τις κατασκευές που κατεβάζει το "ξερό" μου κάθε φορά...

πάντως και αυτό με τα "μαγνητάκια" φτιάχνεται εύκολα...εεεε Μιχάλη?:biggrin:...

είδωμεν...
Γκουχ γκουχ ......................

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507
Απάντηση: Re: masking...

Καιρός να αξιοποιήσω τα προτερήματα του προβολέα μου, τα οποία "θάβει" ο χώρος μου (αντανακλάσεις κλπ).
[Pikes] Καλά, σιγά το προβολέα! Άμα δεν είναι BENQ...[Pikes] :biggrin:

Reaction score
1.153

Τα προτερήματα λοιπόν του masking όσον αφορά την βελτίωση της εικόνας δεν ανήκουν στον τομέα της βελτίωσης του hc?Το είπες και μόνος σου,hc θεωρείς ήχο και εικόνα...

Reaction score
29.535

Καλά ρε ! και συ!! Δεν εχει και τόσο καλή σχέση με την εικόνα ο άνθρωπας. Μην το κάνεις θέμα.!:roflmao:

Reaction score
29.535

Και για να προλάβω τις κακές γλώσσες , εγω μπορεί και να έχω χειρότερη .:roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507

:whistling:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Καλά ρε ! και συ!! Δεν εχει και τόσο καλή σχέση με την εικόνα ο άνθρωπας. Μην το κάνεις θέμα.!:roflmao:
Και με τον ήχο που υποτίθεται έχει καλή σχέση , μας γράφει κάτι για 5 και 8 hz στο sub και μας στέλνει.

Ασε που θεωρεί horn speakers τα Κλίπς με το χοανάκι στο τουίτερ.

Reaction score
209

Ποιο τσίκι τσίκι; Αυτό που κάνουν οι ντιούικες οθόνες;

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Ακριβό το καλό το masking αλλά...

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef