Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Οσοι έχουν κάνει , ακούνε τσικι τσικι?προσωπικα hc θεωρω ηχο και εικονα....και μασκιν στον δικο μου χωρο δεν θα μπει ποτε....μα ΠΟΤΕ........αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........
Δεν ειπε τσικι τσικι ,http://www.youtube.com/watch?v=LL4G1Nwds3gΟσοι έχουν κάνει , ακούνε τσικι τσικι?
Ασε μας ρε argi.
..αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........
Γιάννη πολυ καλή δουλειά και άψογο αποτέλεσμα...ευχαριστώ και για τη προσφορά σου...Από προσωπική εμπειρία με το masking που έφτιαξε ο ΒΟΥΤ στον δικό μου χώρο: ήταν η καλύτερη επένδυση που έκανα στο hc μακράν!!!
Από εδώ και μετά είναι η κατασκευή του δικού μου.
Αν έχεις σταθερή οθόνη και όρεξη δεν θα μετανιώσεις ποτέ ούτε ένα από τα (λίγα συγκριτικά) ευρώ που θα επενδύσεις. Για ό,τι θες, στη διάθεσή σου.![]()
my friend...γιατί τόσο αρνητικός στο masking?...προσωπικα hc θεωρω ηχο και εικονα....και μασκιν στον δικο μου χωρο δεν θα μπει ποτε....μα ΠΟΤΕ........αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........
Γκουχ γκουχ ......................Γιάννη πολυ καλή δουλειά και άψογο αποτέλεσμα...ευχαριστώ και για τη προσφορά σου...
κάτι ετοιμαζω και γω...ο Μιχάλης ξέρει...τον έχω τρελλάνει τον άνθρωπο με τις κατασκευές που κατεβάζει το "ξερό" μου κάθε φορά...
πάντως και αυτό με τα "μαγνητάκια" φτιάχνεται εύκολα...εεεε Μιχάλη?...
είδωμεν...
[Pikes] Καλά, σιγά το προβολέα! Άμα δεν είναι BENQ...[Pikes]Καιρός να αξιοποιήσω τα προτερήματα του προβολέα μου, τα οποία "θάβει" ο χώρος μου (αντανακλάσεις κλπ).
Τα προτερήματα λοιπόν του masking όσον αφορά την βελτίωση της εικόνας δεν ανήκουν στον τομέα της βελτίωσης του hc?Το είπες και μόνος σου,hc θεωρείς ήχο και εικόνα...προσωπικα hc θεωρω ηχο και εικονα....και μασκιν στον δικο μου χωρο δεν θα μπει ποτε....μα ΠΟΤΕ........αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........
Και με τον ήχο που υποτίθεται έχει καλή σχέση , μας γράφει κάτι για 5 και 8 hz στο sub και μας στέλνει.Καλά ρε ! και συ!! Δεν εχει και τόσο καλή σχέση με την εικόνα ο άνθρωπας. Μην το κάνεις θέμα.!![]()
Ποιο τσίκι τσίκι; Αυτό που κάνουν οι ντιούικες οθόνες;προσωπικα hc θεωρω ηχο και εικονα....και μασκιν στον δικο μου χωρο δεν θα μπει ποτε....μα ΠΟΤΕ........αλλιως θα παιζω σταθμες τσικι τσικι πλατς πλουτς........