MASTER AUDIO B8

Reaction score
0
Re: Απάντηση: MASTER AUDIO B8

Ωστόσο, θα προτιμούσα μία διαφορετικη λύση:
http://www.tele.gr/html/89.HTM
Τα Koda SL800F...

...με αυτό:
http://www.tele.gr/html/90.HTM
GW-212

Ενσιχυτής, θα μπορούσε να είναι ένας αρκετά καλός Hi-Fi, αλλά και ο παραπάνω Behringer...
κανονισα να ακουσω αυτα που μου λες παραπανω!
μαλλον την Δευτερα.

ενισχυτη εχεις να προτεινεις καποιον αλλον Hi-Fi?
της koda ισως,γιατι το μαγαζι που θα παω δεν εχει ποικιλια απο μαρκες.:121:

Σ'ευχαριστω!

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: MASTER AUDIO B8

...ενισχυτη εχεις να προτεινεις καποιον αλλον Hi-Fi?
της koda ισως,γιατι το μαγαζι που θα παω δεν εχει ποικιλια απο μαρκες.:121:
Σ'ευχαριστω!
Χμμμ...καλύτερα να "ξεχάσεις" τους ενισχυτές της Koda. Δεν...

Κοίταξε είτε για κάποιον οικονομικό "επώνυμο", είτε για κάποιον μεταχειρισμένο (πάλι "επώνυμο", φυσικά)...

Αφου σ αρεσουν τοσο πολυ τα pro audio ηχεια, μηπως να κοιταζες σε κανενα αυτοενιχυομενο?
http://www.djmarket.gr/jbl-eon-10g2-p-139.html
Νίκο, αν και προφανώς αναφέρεσαι γενικότερα και όχι μόνο στα συγκεκριμένα JBL...
...θεωρώ πως πρέπει να..."ομολογήσω" πως...
...παρόλο που η σειρά ΕΟΝ της JBL μου αρέσει αρκετά...
...θεωρώ ότι δεν ενδείκνυται για μικρούς κλειστούς χώρους...
...καθώς "απαιτείται" μία κάποια απόσταση αρκετών μέτρων (όχι λιγότερα από 5) από τα ηχεία, προκειμένου να λάβουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που δε θα κουράζει.
Και πάλι, σαφώς και η απόδοση δεν θα είναι "Hi-Fi" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.560
Απάντηση: MASTER AUDIO B8

Οι βασικές διαφορές των monitors από τα consumer speakers αναφέρονται επιγραμματικά εδώ.
Δεν είναι κανόνας, αλλά μπορεί κάποιος να καταλάβει τη διαφορά φιλοσοφίας στην υλοποίηση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: MASTER AUDIO B8

Οι βασικές διαφορές των monitors από τα consumer speakers αναφέρονται επιγραμματικά εδώ.
Δεν είναι κανόνας, αλλά μπορεί κάποιος να καταλάβει τη διαφορά φιλοσοφίας στην υλοποίηση.

σ'ευχαριστω!

Reaction score
1
Στη θεωρία ένα studio monitor θα πρέπει να έχει επίπεδη απόκριση σε όλο το φάσμα έτσι ώστε η μουσική να φτάνει "αγνή" στον μηχανικό και να δουλέψει απερίσπαστος πάνω στη μίξη και την ηχογράφιση.

Στην αγορά όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα "monitors" μέχρι 1000ε. Δε νομίζω πως προορίζονται για επαγγελματική χρήση αλλά για τα "home studios" που πλέον είναι εύκολο και οικονομικά προσιτό να έχει κάποιος.

Πρόσφατα άκουσα ένα τέτοιο ζευγάρι ηχείων (το 80αρι της yamaha) και μπορώ να πω πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εγώ τουλάχιστο είχα στο μυαλό μου σαν monitor, είναι ένα κανονικό αυτοενισχυόμενο ηχείο. Με μια διαφορά .... με περίπου 500ε κάποιος αποκτά ένα μεγάλο ηχείο βάσης (8ιντσο γούφερ μεγάλη καμπίνα) με πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (εκτός κι αν κάποιος δε γουστάρει τα συνθετικά υλικά) και τελικό ενισχυτή. Χρειάζεται δηλαδή μια πηγή και έχει έτοιμο το σύστημά του, σε τιμή κάτω από τη μισή σε σχέση με αντίστοιχο "συμβατικό". Θα συνιστούσα λοιπόν σε όποιον ψάχνει να μην αποκλείσει μια τέτοια περίπτωση...

Reaction score
0
Πιστευω να ειναι και η τελευταια μου ερωτηση για να ησυχασετε κιολας!!:114:

ακουσα σημερα τα KODA EX-588F,μονα τους,χωρις sub και τα τριγυρω(δορυφορους-κεντρικο).

μ'αρεσε πολυ,και ακουγα οπως ηθελα την μουσικη μου στο test(metal-rock).

τι λετε?

πια διαφορα με τα KODA SL-800F?

ειδα οτι εχουν τα ιδια μεγαφωνα και watt. και ειναι και λιγο πιο φθηνα.

ενισχυτη θα παρω της CAV τον AV-860A.

Reaction score
313
Απάντηση: Re: MASTER AUDIO B8

ακουσα σημερα τα KODA EX-588F,μονα τους,χωρις sub και τα τριγυρω(δορυφορους-κεντρικο).

μ'αρεσε πολυ,και ακουγα οπως ηθελα την μουσικη μου στο test(metal-rock).

τι λετε?

πια διαφορα με τα KODA SL-800F?

ειδα οτι εχουν τα ιδια μεγαφωνα και watt. και ειναι και λιγο πιο φθηνα.
Καταρχάς...εσύ άκουσες. Εμείς δε "λέμε"...

Κατά δεύτερον, εννοείς πως έχουν ιδίων διαστάσεων μεγάφωνα, σωστά;
Διότι...τα μεγάφωνά τους είναι εντελώς διαφορετικά.

Κατά πάσα πιθανότητα, τα SL, με τα αλουμινένια μεγάφωνα, θα παρέχουν καλύτερο έλεγχο και θα αντέχουν περισσότερο στην παραμόρφωση...

Γιατί δεν τα ακούς και αυτά;
Αν δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, ρώτα πότε θα υπάρχουν.
Αν δεν αργήσουν πολύ, περίμενέ τα.
Αν αργήσουν...άκουσε και κάτι άλλο (π.χ. Wharfedale Vardus)

Reaction score
0
τα SL τα ειχε και τα ακουσα......πολυ καλο.

αλλα βγαινει μονο σε μαυρο χρωμα,και δεν κολλαει με τα επιπλα λεει η γυναικα....:125: μονο σ'αυτο γκρινιαξε.....:125:

ενω τα EX της αρεσουν.

WAF εν οψει....:430:

το μαγαζι που τα ειδα εχει της TELE ηχεια,KODA,CAV και CIVIL.

εχω δωσει ηδη προκαταβολη,και δεν μπορω να παρω τα λεφτα πισω,οποτε πρεπει να παρω κατι απο αυτα.......ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!

Reaction score
8
Φιλε μου,

Εγω θα σου προτεινα μιας και θες γκαζια να βαλεις στο σπιτι σου ενα συστημα line array να κανεις τη δουλεια σου.

Διαλεξε οποιο θες.

Μπορεις να παρεις MEYER, NEXO, ELECTRO-VOICE, HK, JBL.

Ειναι και καλα και φθηνα. Να φανταστεις οτι ενα συστημα 3+2 (3 δορυφοροι + 2 sub) στην καλλιτερη των περιπτωσεων να τα βρεις γυρω στα 55.000E

Ειναι καλη λυση.

Reaction score
0
τελικα,πηρα τα KODA SL 800-F (ζευγαρι)
και ενισχυτη τον CAV AV-860A.

στα αυτια μου ηταν ok,τα ηχεια τα ακουσα με αλλον ενισχυτη της koda φθηνο,και τα ακουσα μια χαρα και δυνατα.

με διαβεβαιωσαν πως με τον CAV που πηρα θα δω μεγαλη διαφορα και οτι ειναι best value for money αυτα τα ηχεια με τον ενισχυτη!!

αυτα.

ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7