Mazda MX-5

Reaction score
27.953
ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΜΟΝΟ Η ΧΟΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΝΤΣΙΑ Δ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.409
Συμφωνούμε για τα κίνητρα.

Όταν τα αμάξια παίρνουν κάθε χρόνο κάμποσα κιλά στο όνομα της παθητικής ασφάλειας και της ποιότητας κύλισης και από την άλλη τα ελαφριά μέταλλα και συνθετικά υλικά ανεβάζουν το κοστολόγιο, φυσικό είναι να πουσάρουν τους κινητήρες με την εύκολη λύση.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την οδηγική απόλαυση, δεν έχω καταλάβει.

Το Type -R του 2007, πήρε κάμποσα κιλά, έχασε την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, και πήρε έναν (1) ίππο. Μετά το κράξιμο, θα βάλει turbo...:rolleyes:

Last year το βάρος. Τα περισσότερα νέα μοντέλα είναι ελαφρύτερα απ' τα προγενέστερα, και το MX5 φυσικά.
Άργησαν λίγο :rolleyes: αλλά οι ρύποι είναι αμείλικτοι.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.477
Συμφωνούμε για τα κίνητρα.

Όταν τα αμάξια παίρνουν κάθε χρόνο κάμποσα κιλά στο όνομα της παθητικής ασφάλειας και της ποιότητας κύλισης και από την άλλη τα ελαφριά μέταλλα και συνθετικά υλικά ανεβάζουν το κοστολόγιο, φυσικό είναι να πουσάρουν τους κινητήρες με την εύκολη λύση.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την οδηγική απόλαυση, δεν έχω καταλάβει.

Το Type -R του 2007, πήρε κάμποσα κιλά, έχασε την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, και πήρε έναν (1) ίππο. Μετά το κράξιμο, θα βάλει turbo...:rolleyes:

Το type-R είναι πάτωμα με μπροστινή κίνηση (αν δεν κάνω λάθος...) και με ημιάκαμπτο άξονα πίσω (αν δεν κάνω λάθος). Το MX5 είναι αυτοκίνητο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962