McIntosh MC2301

D

deleted user 10898

Guest
να βαλεις τον 275 στα μπελα κουνια και να τον κοντραρεις σε δικαναλο με τον dared.
αντε ολο σκαφη και γκομενες και μια ουσιαστικη παρουσιαση κανενας....

Reaction score
10
Kαλορίζικος Θανάση!!

Η παλαιότερη συμβίωσή μου με Μcintosh μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Όπως είπες και εσύ χωρίς να είναι τέρας διαφάνειας και ακρίβειας, καταφέρνει να σε βάλει μέσα στο μουσικό γεγονός!

Eμένα το κόλλημά μου είναι ένα τέτοιο σε καλή κατάσταση:

http://pic4.audiogon.com/i/s/f/1239893857.jpg

Reaction score
200
Απάντηση: McIntosh MC2301

Καλες ακροασεις.
Ολο εκπληξεις εισαι φιλε και αγορες.

Reaction score
8

να βαλεις τον 275 στα μπελα κουνια και να τον κοντραρεις σε δικαναλο με τον dared.
αντε ολο σκαφη και γκομενες και μια ουσιαστικη παρουσιαση κανενας....
το εκανα ηδη - οι DARED υπερεχουν σε διαφανεια, αναλυση και ελεγχο χαμηλου, ακομη και σε οδηγηση ειναι καλυτεροι, παροτι δινουν μολις 35 βατς σε σχρση με τα 95 του Μακ - τοσα δινει το καινουργιο μοντελο.
Στο μονο που υπερεχει ο MC-275, ειναι στην γλυκα και σε αυτο που λεμε μουσικοτητα. Ειναι ενα μηχανημα που το παιρνει κανεις για να ακουει ευχαριστα ολα τα ειδη της μουσικης, χωρις να ασχολειται με μικρολεπτομερειες και οχι ενα εργαλειο λεπτομερειας, οπως οι DARED

Reaction score
8

Μιχαλη και Σακη σας ευχαριστω πολυ.

Μιχαλη το προβλημα ειναι οντως να το βρεις σε καλη κατασταση. Eγω εχω παρει αυτον

αλλα κακα τα ψεμματα τι σταθμους να ακουσεις στην Ελλαδα; και με το ιντερνετ σιγα μην ασχοληθει κανεις με ραδιο

Reaction score
4.250

Θαναση ο καθρεφτης πισω απο το ραδιο τι ρολο παιζει? Μηπως να βλεπεις καλυτερα τις μπορνες αν πας ν αλαξεις καλωδια? :140:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: McIntosh MC2301

Μιχαλη και Σακη σας ευχαριστω πολυ.

Μιχαλη το προβλημα ειναι οντως να το βρεις σε καλη κατασταση. Eγω εχω παρει αυτον

αλλα κακα τα ψεμματα τι σταθμους να ακουσεις στην Ελλαδα; και με το ιντερνετ σιγα μην ασχοληθει κανεις με ραδιο
τρομερο μηχανημα , καλοακουστο φιλε μου!!!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: McIntosh MC2301

το εκανα ηδη - οι DARED υπερεχουν σε διαφανεια, αναλυση και ελεγχο χαμηλου, ακομη και σε οδηγηση ειναι καλυτεροι, παροτι δινουν μολις 35 βατς σε σχρση με τα 95 του Μακ - τοσα δινει το καινουργιο μοντελο.
Στο μονο που υπερεχει ο MC-275, ειναι στην γλυκα και σε αυτο που λεμε μουσικοτητα. Ειναι ενα μηχανημα που το παιρνει κανεις για να ακουει ευχαριστα ολα τα ειδη της μουσικης, χωρις να ασχολειται με μικρολεπτομερειες και οχι ενα εργαλειο λεπτομερειας, οπως οι DARED
φχαριστω Θαναση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988