McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Reaction score
5
Παιδιά... δεν το άξιζε το πρωτάθλημα ο πιτσιρικάς. Αφού δεν τον υποστηρίζει ο G.D. δεν του αξίζει. Στάνταρ πράματα :138::138:

GTX

Reaction score
39
Όσο κι αν τον αντιπαθώ δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είναι σαφώς καλύτερος οδηγός από το κουλάδι τον Massa και ότι πήρε με την αξία του το πρωτάθλημα. Μπράβο του λοιπόν!!!

Reaction score
51
Απάντηση: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Συγχαρητήρια στον Hamilton.
Αν έπρεπε κάποιος να πάρει φέτος το πρωτάθλημα ήταν αυτός!
Έδωσε ωραίες μάχες σχεδόν με όλους.
Ηταν πραγματικά επιθετικός και αυτό ήταν απόλαυση στα μάτια όλων των θεατών (προσπεράσεις στα ίσια κλπ)

Παρόλο που είμαι Ferrarista και θα είμαι υπέρ της, φέτος κανένας οδηγός της δεν άξιζε τόσο ώστε να στεφθεί πρωταθλητής.
Από την μία ο Kimi που στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν ένας κακός δημόσιος υπάλληλος (δεν αρκεί Kimi να κάνεις τον ταχύτερο γύρο στους αγώνες αλλά να είσαι σταθερά ταχύς) και στην συνέχεια (πάνω που ξύπναγε) έκανε και απαράδεκτα λάθη (όπως πχ στο Monaco για να περάσει μια Indian......Ήμαρτον. Αλλά και στο Spa).
Ο δε Masa μπορεί να είναι αγαπητός (ως καλό παιδί κλπ) αλλά όταν σε αγώνες βροχής έκανε 3-5-15 τετακέ, όταν σε αγώνες που δεν ξεκινούσε πρώτος δύσκολα έκανε προσπεράσεις, τότε ήταν ήδη πολύ που έφτασε να κριθεί το πρωτάθλημα στην προτελευταία στροφή......

Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω πάντως για φέτος είναι που επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις μου για τον Vettel. Το παλικάρι πρέπει να έρθει στην Ferrari οπωσδήποτε (να επαναληφθεί η σειρά Γερμανικός-Ιταλικός Εθνικός ύμνος για σειρά ετών). Άριστος και ακόμα περισσότερο που τα καταφέρνει με χειρότερο μονοθέσιο!!!

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Καλά... Αν δεν έβρεχε, ο Τιμολέων απλά θα έμενε από κιβώτιο. :126:

...
Εννοείς τον Timo - avava - Glock? :125:
Τα ίδια με πέρσι. Που ο Hamilton "βγήκε" με λίγα στην ευθεία των pits, για να το πάρει ο Räikkönen, και να γίνει γαργάρα η κλοπή των patents της Ferrari από τη McLaren.
Πολύ βρώμα η εργασία ... δύσκολα να ξαναπαρακολουθήσω. Άσχετα αν ο Massa δεν έδειξε να είναι ο καλύτερος εφέτος. Όταν το πρωτάθλημε είναι διαπλεκόμενο, χέσε μέσα! :430:

Reaction score
5
Η μόνη διαπλοκή που υπάρχει είναι υπέρ του θεάματος. Ή πιστεύετε ότι τυχαία παίζονται τα πρωταθλήματα στους τελευταίους αγώνες εδώ και χρόνια; Προσπαθούν να βελτιώσουν το θέαμα, και ταυτόχρονα το 'προϊόν'. Γιατί με την δίαιτα Μιχαλάκη-Αλογάκι, είχε παρατήσει ο κόσμος το άθλημα και έβλεπε Moto-GP.
Εδώ εγώ, που έχω και φίλους που δουλεύουν μέσα, πάλι έβλεπα περισσότερο WRC. Ε, μα, προτιμώ τις 'πάντες' από τους 'απόντες'...

Reaction score
14
Αξίζει ο Hamilton αλλά δεν είναι champion..
Πραγματικός πρωταθλητής σε αντρικό άθλημα είναι αυτός που παίζει πάντα για να κερδίζει..
Όχι για να κρατήσει ανεπιτυχώς μια πέμπτη θέση και να του ανοίξει ο.... για να βγεί τελικά πρωταθλητής στα τελευταία μέτρα...
Δεν έχει να κάνει με τον Μάσα...Ένας ταλαίπωρος δεύτερος θα είναι πάντα..

Είναι απλά η γνώμη μου ,αλλά τον πρωταθλητή στην Formula1 τον θέλω racing horse..
Όχι βόλτα μέχρι να περάσει η ώρα και να μαζέψω βαθμουλάκια για να πανηγυρίσω..

Το αξίζει φέτος το πρωτάθλημα αλλά δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία..

Reaction score
39
Αξίζει ο Hamilton αλλά δεν είναι champion..
Πραγματικός πρωταθλητής σε αντρικό άθλημα είναι αυτός που παίζει πάντα για να κερδίζει..
Όχι για να κρατήσει ανεπιτυχώς μια πέμπτη θέση και να του ανοίξει ο.... για να βγεί τελικά πρωταθλητής στα τελευταία μέτρα...
Δεν έχει να κάνει με τον Μάσα...Ένας ταλαίπωρος δεύτερος θα είναι πάντα..

Είναι απλά η γνώμη μου ,αλλά τον πρωταθλητή στην Formula1 τον θέλω racing horse..
Όχι βόλτα μέχρι να περάσει η ώρα και να μαζέψω βαθμουλάκια για να πανηγυρίσω..

Το αξίζει φέτος το πρωτάθλημα αλλά δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία..
Κι εγώ θα το ήθελα αυτό (και ο Χαμιλτον πιστεύω) , αλλά μην ξεχνάμε ότι η McLaren έχει να δει τίτλο από εποχής Hakinnen. Οπότε η συμπεριφορά αυτή από το Χαμιλτον ίσως να ήταν άκρως εγωιστική. (έκτός του γεγονότος ότι έκανε ίσως το χειρότερο του αγώνα στο πρωταθλήμα)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.478

Μπράβο αγόρι μου!! Τό 'χεις! Κι άστους να λένε. Άστους να στρίβουν με το τιμόνι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.804

σουτ. μην τα λες αυτά. θα χαρακτηριστείς αντιστασιακός στο τέλος :142:
Γιατί; Δεν είναι; :138:

Reaction score
5
άλλο τι είσαι και άλλο τι χαρακτηρίζεσαι.

πχ. ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ μας, για παραδειγμα, είναι οδηγάρα αλλα χαρακτηρίστηκε κ@λοπαιδο.

ο Κόγιας είναι χαϊεντάς αλλά χαρακτηρίστηκε ως αντιχαϊεντάς. :142:

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Δηλαδή ρε παιδιά στ'αλήθεια πιστεύεται ότι ο Glock έκοψε για να περάσει ο Hamilton???

Είναι κρίμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και να χαρακτηρίζεται στημένο ένα ολόκληρο πρωτάθλημα...

Δε φταίει κανείς, ο Alpha φταίει που δεν έχει βάλει έναν παρουσιαστή με γνώσεις να εξηγεί 5 πράγματα στον κόσμο!!!

1. Καταρχήν, δε μιλάμε για αγγελικά πλασμένο κόσμο, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι γίνανε σίγουρα. Ο Trulli ας πούμε δε βρέθηκε στη δεύτερη θέση τυχαία, αλλά ήταν εκεί για να βοηθήσει την Ferrari :126:

2. Πολλοί εντυπωσιάζονται από τη μεγάλη διαφορά που είχε ο χρόνος του Glock στον τελευταίο του γύρο σε σχέση με τους προηγούμενους... Όσοι παρακολουθούν συστηματικά F1 σε συνδιασμό με live timing θα έχουν προσέξει ότι μια αύξηση των 15-20 δευτερολέπτων στο γύρο με αμάξι που έχει στεγνά λάστιχα σε βροχή δεν είναι τόσο πρωτότυπο (βλέπε SPA :126:). Τα μόνα αυτοκίνητα που τρέχαν στο 1.40 στον τελευταίο γύρο ήταν τα 2 Toyota που...δεν μπήκαν για λάστιχα.

και τέλος για να λήξει το θέμα, το προφανές....

3. Αν η Toyota ήθελε να δώσει το πρωτάθλημα στο Hamilton απλά θα είχαν βάλει τον Glock για λάστιχα!!!! :126:

Reaction score
51
Απάντηση: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Μα τι λες ρε Γιώργο.....Πας καλά?
Δεν ξέρεις λέμε....
Η Ferrari προσπάθησε να το στήσει το πρωτάθλημα και πλήρωσε και τον Vettel (πστττ....μην ξεχνάμε πως είχε και μοτέρ Ferrari) να προσπεράσει τον (άρχοντα της βροχής, μπουαχαχαχα) Hamilton για να μην πάρει πρωτάθλημα.....
Αλλά 3 στροφές πριν το τέλος η Ferrari έδωσε τα σωστά € στην Toyota και πήραν τηλέφωνο τον Glock (μπορεί να του έστειλαν και sms γι αυτό έκοψε και τον πέρασε ο Hamilton) αλλά με το κινητό στο χέρι ο Glock το «έχασε» και τον πέρασαν στην προτελευταία στροφή...... Ήταν δε τόσο σίγουροι στην Ferrari και γι αυτό πανηγύριζαν..... :137: :138: :136:

Είπαμε.....Ο Hamilton άξιζε να το πάρει φέτος και το πήρε......
Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για του χρόνου......
Ελπίζω με τον Vettel στο τιμόνι της F2009

Reaction score
5
Re: Απάντηση: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Είπαμε.....Ο Hamilton άξιζε να το πάρει φέτος και το πήρε......
Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για του χρόνου......
Ελπίζω με τον Vettel στο τιμόνι της F2009
Ετσι. Να τα αφήσουμε για του χρόνου γιατί αν πέρνατε εσείς πρωτάθλημα θα είχαμε γιορτή για κανα 2μηνο. τώρα, άστο για του χρόνου :142::142:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Ετσι. Να τα αφήσουμε για του χρόνου γιατί αν πέρνατε εσείς πρωτάθλημα θα είχαμε γιορτή για κανα 2μηνο. τώρα, άστο για του χρόνου

Μπα.......
Έχουμε συνηθίσει να είμαστε πρώτοι.
Και σαν ομάδα, εξακολουθούμε να είμαστε Νο1 (αν δεν σου κάνει κόπο Regunus ρίξε μια ματιά εδώ γιατί νομίζω ξεχαστήκατε....
) Συνήθως οι 2οι και καταϊδρωμένοι φωνάζουν για 2-3 μήνες (πουλημένα πρωταθλήματα, πουλημένοι κριτές, συμφωνίες κλπ)
Οπότε αν έπαιρνε το πρωτάθλημα το μόνο που θα συνέβαινε ήταν το να μας τα κάνετε μπιφτέκια για 2-3 μήνες μέχρι να σας περάσει ο πόνος.....
Προς το παρόν λοιπόν, χαϊδέψτε τα αυτάκια σας που καταφέρατε επιτέλους να θυμηθείτε πως είναι η κούπα του πρωταθλητή οδηγών (αν και ως McLarenικός πάλι στεναχωρημένος θα είσαι.....Πάλι το χάσατε...)

Reaction score
39
Σωστό το ότι θυμηθήκαμε πως είναι να παίρνεις την κούπα , αλλά τουλάχιστο εμείς δεν αργήσαμε και 20 χρόνια να την ξανά-πάρουμε... Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

Και επειδή έχετε συνηθήσει στην πρωτιά Giovanni - όπως γράφεις - σαν ομάδα, να ξέρεις ότι εμείς τη δική μας ομάδα την αγαπάμε και δεν τη σακατεύουμε σε κάθε pit stop (χιχιχι) καθώς επίσης οτί δεν παίρνουμε μαζί μας αντλίες καυσίμων κ.λ.π. Ομολογώ όμως πως ουσιαστικά η Ferrari με όλα αυτά έδωσε θέαμα τη χρονιά που μας πέρασε... (χιχιχι):146:

GTX

Reaction score
39
επίσης οτί δεν παίρνουμε μαζί μας αντλίες καυσίμων κ.λ.π. Ομολογώ όμως πως ουσιαστικά η Ferrari με όλα αυτά έδωσε θέαμα τη χρονιά που μας πέρασε... (χιχιχι):146:

Θύμησε μου ένας που έσκασε πάνω σε κάποιον άλλο στο τέλος της ευθείας των pits επειδή κοιμόταν και δεν είδε το φανάρι δίκος μας ήταν??? :136::136:

Reaction score
51

Θύμησε μου ένας που έσκασε πάνω σε κάποιον άλλο στο τέλος της ευθείας των pits επειδή κοιμόταν και δεν είδε το φανάρι δίκος μας ήταν??? :136::136:

Αντε βρε κακόβουλε....
Ήταν Ιταλικό το φανάρι και θα είχε χαλάσει.....:116: :142:

Reaction score
39
Θύμησε μου ένας που έσκασε πάνω σε κάποιον άλλο στο τέλος της ευθείας των pits επειδή κοιμόταν και δεν είδε το φανάρι δίκος μας ήταν???
Eεεεε....Χμμμ... Ε καλά..Κι εμείς προσφέρουμε θέαμα.
Αλλά το ξαναλέω : δεν έχουμε πάρει μαζί μας πότε αντλία καυσίμων!
Εκτός και το παληκάρι ήταν... φρεσκοπαντρεμένο!!!!!!!!:143::143::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.936
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis