- Reaction score
- 5
Παιδιά... δεν το άξιζε το πρωτάθλημα ο πιτσιρικάς. Αφού δεν τον υποστηρίζει ο G.D. δεν του αξίζει. Στάνταρ πράματα :138::138:
Εννοείς τον Timo - avava - Glock? :125:Καλά... Αν δεν έβρεχε, ο Τιμολέων απλά θα έμενε από κιβώτιο. :126:
...
Κι εγώ θα το ήθελα αυτό (και ο Χαμιλτον πιστεύω) , αλλά μην ξεχνάμε ότι η McLaren έχει να δει τίτλο από εποχής Hakinnen. Οπότε η συμπεριφορά αυτή από το Χαμιλτον ίσως να ήταν άκρως εγωιστική. (έκτός του γεγονότος ότι έκανε ίσως το χειρότερο του αγώνα στο πρωταθλήμα)Αξίζει ο Hamilton αλλά δεν είναι champion..
Πραγματικός πρωταθλητής σε αντρικό άθλημα είναι αυτός που παίζει πάντα για να κερδίζει..
Όχι για να κρατήσει ανεπιτυχώς μια πέμπτη θέση και να του ανοίξει ο.... για να βγεί τελικά πρωταθλητής στα τελευταία μέτρα...
Δεν έχει να κάνει με τον Μάσα...Ένας ταλαίπωρος δεύτερος θα είναι πάντα..
Είναι απλά η γνώμη μου ,αλλά τον πρωταθλητή στην Formula1 τον θέλω racing horse..
Όχι βόλτα μέχρι να περάσει η ώρα και να μαζέψω βαθμουλάκια για να πανηγυρίσω..
Το αξίζει φέτος το πρωτάθλημα αλλά δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία..
σουτ. μην τα λες αυτά. θα χαρακτηριστείς αντιστασιακός στο τέλος :142:Μπράβο αγόρι μου!! Τό 'χεις! Κι άστους να λένε. Άστους να στρίβουν με το τιμόνι.
Γιατί; Δεν είναι; :138:σουτ. μην τα λες αυτά. θα χαρακτηριστείς αντιστασιακός στο τέλος :142:
+1000![]()
Μπράβο αγόρι μου!! Τό 'χεις! Κι άστους να λένε. Άστους να στρίβουν με το τιμόνι.
Ετσι. Να τα αφήσουμε για του χρόνου γιατί αν πέρνατε εσείς πρωτάθλημα θα είχαμε γιορτή για κανα 2μηνο. τώρα, άστο για του χρόνου :142::142:Είπαμε.....Ο Hamilton άξιζε να το πάρει φέτος και το πήρε......
Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για του χρόνου......
Ελπίζω με τον Vettel στο τιμόνι της F2009
Ετσι. Να τα αφήσουμε για του χρόνου γιατί αν πέρνατε εσείς πρωτάθλημα θα είχαμε γιορτή για κανα 2μηνο. τώρα, άστο για του χρόνου
επίσης οτί δεν παίρνουμε μαζί μας αντλίες καυσίμων κ.λ.π. Ομολογώ όμως πως ουσιαστικά η Ferrari με όλα αυτά έδωσε θέαμα τη χρονιά που μας πέρασε... (χιχιχι):146:
Θύμησε μου ένας που έσκασε πάνω σε κάποιον άλλο στο τέλος της ευθείας των pits επειδή κοιμόταν και δεν είδε το φανάρι δίκος μας ήταν??? :136::136:
Eεεεε....Χμμμ... Ε καλά..Κι εμείς προσφέρουμε θέαμα.Θύμησε μου ένας που έσκασε πάνω σε κάποιον άλλο στο τέλος της ευθείας των pits επειδή κοιμόταν και δεν είδε το φανάρι δίκος μας ήταν???