MDT AUDIO από Ρωσία με αγάπη

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
εγω δεν στο ειπα για να παρεξηγηθεις, στο ειπα για να δεις το ηχειο οπως ειναι, αν θες να το παρεις παρτο μια χαρα θα παιξει, και καλυτερα απο πολλα οικιακα αλλα οχι σαν jbl, αντε καλοριζικο:lolsign:
[DOUBLEPOST=1527700529][/DOUBLEPOST]
αν δεις όμως και τα υπόλοιπα μοντέλα είναι χώμα σε τιμή
εεεμ γιαυτο το λεω, ειναι πολυ χωμα ολα, και η τιμες μοιαζουν με της τιμες που ειναι χωριστα σε low και hi. η jbl εκτος απο το 3677 τα αλλα ηχεια τα πουλαει χωριστα, LOW, MID-HI, η ΗΙ,

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.715
εγω δεν στο ειπα για να παρεξηγηθεις, στο ειπα για να δεις το ηχειο οπως ειναι, αν θες να το παρεις παρτο μια χαρα θα παιξει, και καλυτερα απο πολλα οικιακα αλλα οχι σαν jbl, αντε καλοριζικο:lolsign:
εννοούσα ότι παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενά μου :p:roflmao::roflmao:
και εσύ δεν με διαβάζεις>:(:D
susano μου δεν πρόκειται να αγοράσω κάτι που δεν υπάρχει συνολική άποψη από άλλους πιο έμπειρους και σχετικούς από εμένα...που είναι πάρα πολλοί

επειδή είμαι πολύ στο ψάξιμο αυτές τις μέρες και κάνω ένα φουλ τάιμσκέτζουλ για αυτά που θέλω να φτιάξω και να ολοκληρώσω από την στιγμή που θα ξεκινήσω
μπορεί να πατσίσω το μπάτζετ στα υπόλοιπα ηχεία του συστήματος με κάτι πιο οικονομικό
και ίσως να δοκιμάσω την κατηγορία surround που είναι πολύ ελκυστική αναλόγως το τι θα μάθουμε γι αυτήν;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.928
επειδή είμαι πολύ στο ψάξιμο αυτές τις μέρες και κάνω ένα φουλ τάιμσκέτζουλ ...
Πάνω που είχαμε αρχίσει να τα βρίσκουμε, κάπου εκεί, στο φουλ του άσσου, σε χάσαμε. :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.715
Πάνω που είχαμε αρχίσει να τα βρίσκουμε, κάπου εκεί, στο φουλ του άσσου, σε χάσαμε. :roflmao:
εμ... να μην υπολογίσω τις αποστάσεις-κενά που πρέπει να υπάρχουν στους ινγουολ σχεδιασμούς για να μην ξηλώνω γυψοσανίδες και μονώσεις σε μελλοντικές αναβαθμίσεις ?;)

Reaction score
1.549
και εγω JBLακιας ειμαι αλλα δυστυχως τα μεγαφωνα που φορανε τα σινεμαδικα JBL ηχεια 90ς και μετα, απεχουν πολυυυυ σε ποιοτητα των μεγαφωνων JBL 70ς και 80ς. Μετα τα 2225 και 2440 το χαος....

daharis666

Moderator
Reaction score
83.715
Λίγο υπομονούλα ακόμα....έχει Μουντιαλ στη Ρωσία:banned:

Sorry.

We now handed over a major project to the World Cup. Tomorrow I'm flying to Barcelona on CineEurope. I will fly back to Moscow on 21/06.

We will finish the catalog in the English language by the beginning of July. As soon as it's ready, I'll send it. Prices (if urgent) are ready to be prepared during the exhibition. Let know what information you prepare first.

Best regards,

Vladimir Makarov

Commercial director, Co-owner

+7(499)132-6022, 132-6288

www.md-tech.u

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος