Mede8er η απολαυση του χαιεντα!

Reaction score
4.247
Απάντηση: Mede8er η απολαυση του χαιεντα!

Γιατι οπωσδηποτε HTPC η λαπτοπ? Το media player ειναι πιο κομψο, πιο ευκολο. Ακομη και για χομ σινεμα να το εχεις, η εικονα ειναι τελεια.

Μαλιστα μπορεις να του βαλεις εντος ενα εσωτερικο στα δυο τερα (το μηχανακι ειναι τελειως αθορυβο). Αυτα που σου περισευουν τα εχεις σε εσωτερικους μεγαλους τα οποια με μια θηκη για σκληρους με usb τα κουμπωνεις στο πλαιυερ και τελειωσες.

Το μονο μειον ειναι δεν εχουν οθονη και πρεπει να χρησιμοποιησεις ενα μονιτορ (προσωπικα εχω 19 ιντσων για να βλεπω απο μακρια:142:). Αυτο σημαινει οτι καποιο καλωδιο θα τρεχει απο το ρακ ως την οθονη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Η μια πλευρα του νομισματος.Απολυτα ικανοποιητικη
Απ'την αλλη εχεις ενα Η/Υ που κανει και αλλα διαφορα και αναβαθμιζεται σταδιακα με καινουργιες τεχνολογιες και ηλεκτρονικα.Αλλαζεις player,λειτουργικο,ρυθμιζεις οτι θελεις απο equalizer ηχου μεχρι εικονα οθονης .Παιζεις με τον ηχο..............
Αχ.......... η αμφιθυμια μου .........θα με φαει

Reaction score
2.248

(Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την διαφορά του media player και του music server) :142:

Reaction score
3.917

Κοίτα λιβιντιά, ψάχνουμε για άλλοθι με φαίνεται, έ?

Να σε κάμω μίαν υπενθύμισις:
Το διαζευκτικόν ή-ή ενδοσυνειρμικά, μόνον αφελείς προβληματισμούς δημιουργεί.

Η σωστή η στάση, η αντρίκια, η ξεκάθαρη, η λεβεντογέννα, εμπεριέχει το λυτρωτικό καί - καί!

Άη, πάλι σ' έσωσα, πάνε πάρε το μικρό γιά γούστα και κόλπα κ ξεκίνα με το καλό κ το στήσιμο του HTPC!!

Σιγά μην αγοράζουμε μηχανάκια κ αυτοκίνητα γιά μιά ζωή!!
Αφού γουστάρουμε να ζήσουμε παραπάνω ζωές θα αγοράσουμε πολλά μηχανάκια, τέρμα!:138:

Reaction score
2.248

Σιγά το πράμα!!

Ο ένας παίζει μήντια κ ο άλλος σερβίρει μουσική.
Πραγματικά δεν ξέρω την διαφορά. Τα ίδια μου φαίνονται. :118:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er η απολαυση του χαιεντα!

(Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την διαφορά του media player και του music server) :142:
Media Servers : για παραδειγμα κοιτα τη Request, που εβγαλε και συνοδευτικο media player.
Βασικη διαφορα με ενα κοινο media player, η τιμη. Στη συγκεκριμενη περιπτωση, το player εχει 4 ψηφια ( κατω απο 2Κ ).
Στα servers, εκτος απο τα μηχανηματα και λοιπα αξεσουαρ, πληρωνεις και το software που τρεχουν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Tα ζαρια καθισαν.Και εδειξαν..........................................Οπποστολη.
Mede8er..................... και για το αλλο θα δουμε μελλοντικα.
Ειναι μεγαλη διαφορα τιμης.Για να στησεις ενα αξιοπρεπες με ικανο κουτι θες 500+€

Α ρε Βολιωτη Καταφερτζη.........

Reaction score
4.247

Η μια πλευρα του νομισματος.Απολυτα ικανοποιητικη
Απ'την αλλη εχεις ενα Η/Υ που κανει και αλλα διαφορα και αναβαθμιζεται σταδιακα με καινουργιες τεχνολογιες και ηλεκτρονικα.Αλλαζεις player,λειτουργικο,ρυθμιζεις οτι θελεις απο equalizer ηχου μεχρι εικονα οθονης .Παιζεις με τον ηχο..............
Αχ.......... η αμφιθυμια μου .........θα με φαει
Οι αναβαθμισεις που λες Μανο δεν εχουν να κανουν στο παραμικρο με τον ηχο. Ειτε ειναι Η/Υ ειτε media player απλοι μεταφορεις ειναι.

Τα κολπα ξεκινανε απο το ντακ και μετα. Οσο για το equalizer, αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις σοβαρα με κατι τετοιο (οπως και με ισοσταθμιση) μηπως ειναι πολυ καλλυτερα να παρεις ξεχωριστη συσκευη?

Προσωπικα και πιο ακριβο να ηταν το media player παλι σ αυτο θα κατεληγα. O H/Y υπαρχει για ενα σωρο αλλες δουλειες ασχητες ομως με την αναπαραγωγη.

Reaction score
3.917

Tα ζαρια καθισαν.Και εδειξαν..........................................Οπποστολη.
Mede8er..................... και για το αλλο θα δουμε μελλοντικα.
Ειναι μεγαλη διαφορα τιμης.Για να στησεις ενα αξιοπρεπες με ικανο κουτι θες 500+€

Α ρε Βολιωτη Καταφερτζη.........
Γιά το καλό σου βρέ αγοράκι μου στα λέω:141:

Έκανες τη βολτίτσα σου σήμερα, ήπιες καφεδάκι με τον Απόστολο, πήρες το κουτάκι σου, τραινάκι, ξανά πάλι στη γυναικούλα, στα παιδάκια, σκληρός δίσκος....κλάτσ στο mede8er, καναπεδάκι, playlist, duru-duru τα όργανα, Βλασσούκος παρέα, τσιγαράκι, ποτάκι, χάζεμα στο μενού....τι άλλο θέ? εεεεεεεεεεέ??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Έκανες τη βολτίτσα σου σήμερα, ήπιες καφεδάκι με τον Απόστολο, πήρες το κουτάκι σου, χάζεμα στο μενού....τι άλλο θέ? εεεεεεεεεεέ??
θελω πιλατες

Reaction score
3.917

Πότε ξεκινάς το HTPC είπαμε?

Τα παιδιά καλά?

Διακοπές φέτος??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μονο μουσικη φιλτατε ιατρε μου.
Και καμμια ταινια με πιλατες.......ισως

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αυτο που μου την σπαει ειναι το περιμενε της αντιγραφης των αρχειων στο καινουργιο κουτακι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Επαιξε με την μια.Ταχυτατο.Λειτουργικο.User friendly.Γ....ω τα μενου.Πας οπου θες ,οποτε θες απο παντου.Μια εξαιρετικη υλοποιηση.::621::610::608:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ενας αντιπροσωπος οπως πρεπει και οχι οτι λαχει
Αποστολη:624::622:

Reaction score
2.248

Μάνο (γκουχ γκουχ) είναι εύκολο στη χρήση? Οχι για μένα..... να για την σύζυγο..... να ακούει και αυτή τα δικά της......

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αν ξερει να δουλεψει μιξερ η καφετιερα ......... ειναι .:403:
ο Αποστολης το τσεκαρει και το σεταρει πριν το παρεις.Παρε-ακουω η δες ειναι.Μονο να το φορτωσεις χρειαζεται

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Έκανες τη βολτίτσα σου σήμερα, ήπιες καφεδάκι με τον Απόστολο, πήρες το κουτάκι σου, τραινάκι, ξανά πάλι στη γυναικούλα, στα παιδάκια, σκληρός δίσκος....κλάτσ στο mede8er, καναπεδάκι, playlist, duru-duru τα όργανα, Βλασσούκος παρέα, τσιγαράκι, ποτάκι, χάζεμα στο μενού....τι άλλο θέ? εεεεεεεεεεέ??
Eμ πως να μην σε ριξει Μανο μας ετσι οπως στα λεει αυτος ο οδοντολογος????:138::138:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.279
Members
38.440
Νεότερο μέλος
Asterixx