Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
10
Καλημερα σας,

Τα player και τα USB dongles ειναι ηδη στην Αθηνα.

Οσον αφορα τις τιμες, αποφασισα να κανω αυξηση 1 ευρω.
Ετσι λοιπον οι τιμες του player σε ολες του τις εκδοσεις θα ειναι ιδιες με τις Ευρωπαικες που αντιθετα με μας , περιλαμβανουν ΦΠΑ 19% και οχι 23%.
Δεν υποσχομαι οτι θα το κρατησω για παντα.

Στο μονο που υποχρεωθηκα να κανω αυξηση ειναι το USB που ηρθε με απαγορευτικο κοστος.

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Γεια σας , αν και πρωτο μου ποστ , ειμαι παλιο μελος και ξανα ενεργος με αλλο νικ ..
Οσο πιο πολυ διαβαζω για media players τοσο πιο πολυ σε αδιεξοξο ερχομαι :) .Eιχα το wd live tv το οποιο και εδωσα πριν λιγες μερες.Μου εχει τραβηξει την προσοχη αυτο λογο του οτι εχει εσωτερικο ειναι μαζεμενο και κατα την γνωμη μου ομορφο.Ξερω οτι σε 1 χρονο , θα ειναι για αποσυρση παλι , αλλα δεν πειραζει. Να ρωτησω συνοπτικα
1) τελικα τα καινουργια φορματ ηχου τα παιζει ή οχι ?
2)μενου ελληνικο εχει ή οχι?
3) αν και εχει απαντηθει , τελικα το Moviesheets( ή παρομοιο) ενεργοπειται ευκολα και δουλευει σωστα? Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω στο μενου, τις ταινιες σε folders , θριλλερ, αστυνομικα, σειρες κτλ που θα τα εχω φτιαξει εγω?
4) βλεπω λιγους κατοχους..υποστηριξη θα εχουμε?
Τελος , δεν ρωταω αν παιζει το ενα ή το αλλο αρχειο...απο + κλειεται να παιζει κατι λιγοτερο απο το Live που ειχα..εκτος απο το prince of persia , που δεν επαιζε πουθενα, εχει παρατηρηθει κατι αλλο?
Ειτε απαντηθουν ειτε οχι , καλως σας βρηκα παλι !!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Γεια σας , αν και πρωτο μου ποστ , ειμαι παλιο μελος και ξανα ενεργος με αλλο νικ ..
Οσο πιο πολυ διαβαζω για media players τοσο πιο πολυ σε αδιεξοξο ερχομαι :) .Eιχα το wd live tv το οποιο και εδωσα πριν λιγες μερες.Μου εχει τραβηξει την προσοχη αυτο λογο του οτι εχει εσωτερικο ειναι μαζεμενο και κατα την γνωμη μου ομορφο.Ξερω οτι σε 1 χρονο , θα ειναι για αποσυρση παλι , αλλα δεν πειραζει. Να ρωτησω συνοπτικα
1) τελικα τα καινουργια φορματ ηχου τα παιζει ή οχι ?
2)μενου ελληνικο εχει ή οχι?
3) αν και εχει απαντηθει , τελικα το Moviesheets( ή παρομοιο) ενεργοπειται ευκολα και δουλευει σωστα? Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω στο μενου, τις ταινιες σε folders , θριλλερ, αστυνομικα, σειρες κτλ που θα τα εχω φτιαξει εγω?
4) βλεπω λιγους κατοχους..υποστηριξη θα εχουμε?
Τελος , δεν ρωταω αν παιζει το ενα ή το αλλο αρχειο...απο + κλειεται να παιζει κατι λιγοτερο απο το Live που ειχα..εκτος απο το prince of persia , που δεν επαιζε πουθενα, εχει παρατηρηθει κατι αλλο?
Ειτε απαντηθουν ειτε οχι , καλως σας βρηκα παλι !!!
Καλη σου μερα και καλως μας ξαναρθες.

Απαντησεις :
- Οντως ο εσωτερικος σκληρος ειναι ενα + , καθως επισης και η φορητοτητα . Με τη σταντα μεταφορας που υπαρχει μεσα και χωραει το player και τα καλωδια του, το πας παντου, σε φιλους να το φορτωσεις, στις διακοπες κλπ. Το μεγεθος της τσαντας ειναι σαν μια βιντεοκαμερα.

- Τα νεα player εχουν νεο chipset που υποστηριζει τα νεα φορματ ηχου. Το firmware ανεμενεται προς το τελος του μηνα.

- Μενου ελληνικο δεν εχει, τουλαχιστον ακομα. Ειναι ομως τοσο απλο και τοσο κατανοητο στη χρηση που τα Αγγλικα που πρεπει να ξερεις ειναι στοιχειωδη.
Αυτη :

Ειναι η οθονη που βλεπεις οταν ανοιγει το player. Νομιζω οτι η μεταφραση ειναι περιτη.
Στη συνεχεια εχεις αυτες :

συνεχιζεται....

Reaction score
10
απαντησεων συνεχεια :

- Για το Moviesheets, δεν το εχω ψαξει. Καποιος χρηστης ομως θα ξερει κατι παραπανω

- Το οτι δεν υπαρχουν πολλοι κατοχοι στο παρον φορουμ δε σημαινει οτι μονο αυτοι ειναι. Το Mede8er εξ αλλου εχει και το δικο του φορουμ ( http://www.mede8erforum.com/ )
Επισης στο δικο μας φορουμ υπαρχουν 2 beta testers που ξερουν πολλα και ενημερωνουν τα μελη.
Υποστηριξη οσον αφορα το player παρεχουμε εμεις σαν TwinDigital, καθως και demo μηχανημα στο show-room μας.
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα media players στην Ελλαδα, που μπορεις να τα δεις να παιζουν.

- Οσον αφορα τη συμβατοτητα σε διαφορα αρχεια, μεχρι στιγμης οτι αρχεια λενε οι προδιαγραφες του οτι παιζει, τα παιζει.
Το μεγαλο του ατου, ειναι οτι ειναι απο τα πιο σταθερα και απροβληματιστα media players που κυκλοφορουν.

Αυτα ειχα να πω σαν αντιπροσωπος.

Για οποιαδηποτε αλλη παρατηρηση, σχολιο η βοηθεια , lesarros και οι υπολοιποι η σειρα σας.

Ευχαριστω.

Reaction score
0

οχι και ευχαριστεις!! Εγω ευχαριστω παρα πολυ !! Να εισαι καλα !Μια υστατη ερωτηση για να μην σε κουραζω , εχει ανεμιστηρακι ή ειναι απο τα αθορυβα ?
Για το ελληνικο μενου που ρωτησα, δεν ειναι οτι δεν ξερω αγγλικα- απλα εγκυλοπαιδικα ρωτησα , και γιατι ειναι πιο φιλικο περιβαλλον σε μια παρεα που το βλεπει, και στο φιναλε μου αρεσει η γλωσσα μας :)
Παντως σε τιμά απιστευτα η αμμεσοτητα της απαντησης και οι χαμηλοι τονοι που κρατησες για το προιον.Προσωπικα με κερδισες !

Reaction score
10

οχι και ευχαριστεις!! Εγω ευχαριστω παρα πολυ !! Να εισαι καλα !Μια υστατη ερωτηση για να μην σε κουραζω , εχει ανεμιστηρακι ή ειναι απο τα αθορυβα ?
Για το ελληνικο μενου που ρωτησα, δεν ειναι οτι δεν ξερω αγγλικα- απλα εγκυλοπαιδικα ρωτησα , και γιατι ειναι πιο φιλικο περιβαλλον σε μια παρεα που το βλεπει, και στο φιναλε μου αρεσει η γλωσσα μας :)
Παντως σε τιμά απιστευτα η αμμεσοτητα της απαντησης και οι χαμηλοι τονοι που κρατησες για το προιον.Προσωπικα με κερδισες !
Αγαπητε φιλε zilmer1,

Εχει ανεμιστηρακι και ειναι αθορυβο. Επισης στη συσκευασια του, εκτος απο τα στανταρ ποδαρακια εχει και αλλα αντικραδασμικα, τα οποια τουλαχιστον εγω που το εχω πηγαινοφερνω παντου, δεν μου εχουν χρειαστει.
Ελληνικο μενου μπορει να μην εχει, αλλα υποστηριζει ελληνικα σε τιτλους κλπ
Ετσι μπορεις να βλεπεις και ελληνικα.
Οσον αφορα τη διαχειρηση του player, συνδεεται με USB στον υπολογιστη και αυτος το βλεπει σαν σκληρο δισκο.
Ετσι μεταφερεις τα αρχεια σου, φιαχνεις φακελλους οπως θες εσυ .
Εγω για παραγειγμα εχω τους εξης φακελλους : καρτουν για τα σπορια, ταινιες ( DivX , MKV ), μουσικη, φωτογραφιες, βιντεο απο τη καμερα.

Τελος να πω ξανα ευχαριστω για τα καλα σου λογια...

Reaction score
1.458

Πρόκειται για πολύ καλό και σταθερό media player.Στα + η πολύ καλή συνεργασία που έχει με τοπικό δίκτυο.Για μένα το Mede8er αποτελεί αν μη τι άλλο, μια τίμια πρόταση για media player.

Reaction score
1.458

Για δείτε εδώ ένα demo από το Video Wall του Mede8er στην version 4.0 alpha.
Αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα!:444:

Reaction score
10
Πρόκειται για πολύ καλό και σταθερό media player.Στα + η πολύ καλή συνεργασία που έχει με τοπικό δίκτυο.Για μένα το Mede8er αποτελεί αν μη τι άλλο, μια τίμια πρόταση για media player.
Μια αναλυτικη περιγραφη, τυπου οδηγος δικτυωσης του MED, θα ηταν πολυ χρησιμη για τους κατοχους.
Αντεχεις ???? Ξεκινα....:126:

Ενδιαφερον και φιγουρατο......

Reaction score
1.458

Αντέχω αλλά όχι τώρα.Το Σάββατο θα το φτιάξω και θα το ανεβάσω:126:

Reaction score
4.250

Εχω γραψει στις "πηγες" στα audio για ενα θεμα που παρουσιαζει κατα την αναπαραγωγη 24/96 μουσικων αρχειων. Για την ακριβεια κατα την εκτελεση ενος κομματιου κανει δειαρκως ενα κομπιασμα σαν σταματημα που δειαρκει κλασματα δευτερολεπτου. Ειναι κομματακι σπαστικο.

Κατα τα αλλα τελειο μηχανημα. Πολυ ευκολο στην χρηση του. Οπως ξαναεγραψα, με 2 τερα εσωτερικα τελειως αθορυβο και γρηγορο.

Μεγαλη καινοτομια που μπορεις ενω παιζει καποιο κομματι μουσικης να πλοηγεισαι στο μενου και να την επομενη επιλογη σου.

Reaction score
0

sorry δεν το καταλαβα.Μπορει ο χρηστης να βαλει τετοια version?Στο forum μονο το Yamj βρηκα.
Κατι τελευταιο : blueray εξωτερικο με usb (drive) γνωριζεις αν δεχεται?

Reaction score
10

sorry δεν το καταλαβα.Μπορει ο χρηστης να βαλει τετοια version?Στο forum μονο το Yamj βρηκα.
Κατι τελευταιο : blueray εξωτερικο με usb (drive) γνωριζεις αν δεχεται?
Οχι. Αυτο προφανως ειναι το καινουργιο μενου και οι ευκολιες του, που θα ερθει με το νεο firmware.
Για εξωτερικο bluray νομιζω οτι και αυτο ειναι σ αυτα που ερχονται.
Αν δεν κανω λαθος, προς το παρον μονο εξωτερικο DVD δεχεται.

Reaction score
1.458

Ακριβώς αν όλα πάνε καλά και δεν παρουσιάσει τίποτα σοβαρά bugs, θα βγει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου για όλους.

Reaction score
1.458

Ορίστε και οι αλλαγές και βελτιώσεις που θα υπάρξουν με το ερχόμενο firmware:

I felt it was the right time to share the excitement about out new Mede8er release that we have been working on. Our main goal on V4 was to implement HD Audio support for the DD+ hardware and to do our best to improve the general Mede8er experience.

We have had some huge challenges as we had to change to a new SDK (all the normal issues that come with new SDK's) and we also had no Flash memory space left on the Mede8er hardware. To resolve the Flash memory problem we built in support for HFS file system and now the code can be squashed with the net effect of a 50% space saving in the Mede8er Flash. We recognized that our network performance was not up to the market requirements and we have spend a lot of time optimizing this and squeezing every last drop out of our hardware. The improvement in network performance (streaming) is good and we will possibly have one of the better performing Realtek players in terms of network streaming.

To design a GUI that suits everyone is rather challenging and I can also add that its been a lot of weekend and late night work. I think we have more than achieved our design goals after many months of hard work I am pleased to announce that V4 GUI is really looking good.

The browse by cover art has been the highest requested Mede8er user requirement to date, so we decided to implement this functionality but we took this concept one step further. Firstly we designed the wall to be the right size from a normal viewing distance and secondly we made sure that the operational speed was acceptable even over the home network. The ability to custom map folders and shares and consolidate all of these on the wall has made its functionality rather special. We also added the bonus of being able to apply Genre artwork to each shortcut on the wall. We have even allowed for the ability to add custom Genre art to the wall. All in all a very nice experience and I am sure that most of you will enjoy this new functionality.

V4 is basically complete and just needs to pass the Alpha test stage and then it will be released to the Beta team for further testing. Unless we come across a curve ball we are hoping to be on track for a public release in September.
At this point I would like to thank Insomniac , Maasbommel and Getsko for their time spent and valuable input in getting V4 to this stage.

Highlights of V4

• Support Dolby True HD and DTS MA passthrough - DD+ hardware
• New “Video Wall” with mapped share functionality
• New GUI
• Improved network streaming performance (both Samba & NFS / DD+ and DD hardware)
• Improved and fixed SAMBA NTFS write (NAS Mode)
• Shoutcast Radio API implementation
• New SDK and general improvement and bug fix
• Picture Thumbnail Viewer
• Improved upsampled picture quality SD content

Video Wall Demo swf
http://megaswf.com/serve/44912/

Reaction score
1.458

Την ερχόμενη Πέμπτη-Παρασκευή,καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε το firmware v4.0 για τεστ.Αν και δεν έχω το δικαίωμα να βάλω screens πριν βγει για όλους το 4.0,υπόσχομαι να γράφω τις εντυπώσεις μου εδώ,όλες τις νέες βελτιώσεις,όλα τα νέα bugs και ότι άλλο προκύψει ώστε να ενημερωθούν όλοι οι κάτοχοι του Mede8er.
Θα ήθελα να το κάνει & o apotheker που είναι beta tester επίσης!
Αν έχει χρόνο & διάθεση,βέβαια!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.786
Members