Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ολα παιζουν SBS 3D και τα Χ και τα Χ2.

Το οτι δε κλειδωνει ο προβολεας στα 1080, εμενα μου μυριζει καλωδιο.

Μιλαμε παντα για ματροσκες και οχι κανονικα 3D.

Μονο το 1186 θα παιξει κανονικα 3D, αλλα το SDK του δωθηκε στους κατασκευαστες τελος Ιουλιου.
Εχει δρομο ακομα, τουλαχιστον 6 μηνες πριν εχουμε μια official εκδοση και φυσικα νεα προιοντα.
Αυτα απο τη Mede8er. Νεα προιοντα δεν εχουν ανακοινωθει παντως και δεν θα υπαρξουν για το 2011.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
εχω ενα φοβο στο καλωδιο αλλα δεν ειμαι και 1000% σιγουρος, μενει να δοκιμασω με το ps3 κανονικο Bluray να μαι σιγουρος.
οταν στο mede8er βαζω αναλυση 720p παιζει κανονικα 3d με πεσμενη ποιοτητα εικονας βεβαια.

να φταιει το καλωδιο για το οτι δεν κλειδωνει ο προβολεας στο 1080 3d??

το 1186 τι ειναι??

Reaction score
800
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ολα παιζουν SBS 3D και τα Χ και τα Χ2.

Το οτι δε κλειδωνει ο προβολεας στα 1080, εμενα μου μυριζει καλωδιο.

Μιλαμε παντα για ματροσκες και οχι κανονικα 3D.

Μονο το 1186 θα παιξει κανονικα 3D, αλλα το SDK του δωθηκε στους κατασκευαστες τελος Ιουλιου.
Εχει δρομο ακομα, τουλαχιστον 6 μηνες πριν εχουμε μια official εκδοση και φυσικα νεα προιοντα.
Αυτα απο τη Mede8er. Νεα προιοντα δεν εχουν ανακοινωθει παντως και δεν θα υπαρξουν για το 2011.

Oυτε το 1186 θα παιζει frame packing 3d.
Κατι για full side by side λενε, μπουρδες δηλαδη.

Reaction score
800
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Δεν υπαρχει σωστο full sbs.Το σωστο ειναι το frame packing.
Απο κει και περα ολα ειναι αλχημειες για να παιζουν στα media players.
Τα πρωτα media players με native frame packing υποστηριξη θα ειναι αυτα που θα φορανε τον sigma 8910.Λογικα μιλαμε για Q1/Q2 2012.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
Λοιπον τα φωτα σας.

Χθες καταφερα (παλι στα 720 ) να δω αρκετες σκηνες απο διαφορες ταινιες 3d.
Στον προβολεα , τον Sony Hw 30 3d.

Παιζει στις περισσοτερες καταπληκτικα, σε αλλες απλα , αλλα τρανσφερς δεν ειναι κ πολυ καλα.

Εχω το εξης προβλημα.
Ενω οι ταινιες ειχαν ηδη ετοιμους για 3d υποτιτλους idx-sub απο το SRT , δεν μπορω να τους δω κανονικα, στο κεντρο, (side by side ειναι το 3d ) και μου τους δειχνει στα 2 ακρα, κομμενους.

Τι γινεται? κανω κατι λαθος? τι μπορει να γινει?

player ειναι το mede8er 400x

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
χα !

καταφερα λοιπον επιτελους να παιξω 3d HiDef 1080p και να κλειδωσει κανονικα ο προβολεας και επισης να εμφανισω κ να συγχρονισω κανονικα τους υποτιτλους σε 3d ταινιες.

χα!

βεβαια σε καποιες μου κανει καποια σπασιματα συνεχεια στην εικονα κ σε αλλες που ειναι DTS HD MA χανει το συγχρονισμο κ καθυστερει η εικονα αλλα αν μπορεσω να το καταφερω κι αυτο...

mede8er 400x...

oι ιδιοι στο φορουμ τους λενε πως επισημα δεν υποστηριζει ουτε 3d ουτε 3d υποτιτλους.

χα!

Reaction score
1.458

Γιάννη επειδή εγώ δεν έχω 3D και δεν είμαι γνώστης του θέματος,θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις πως το κατάφερες,ώστε να βοηθηθούν και οι υπόλοιποι κάτοχοι των Mede8er αλλά και όχι μόνο!:615:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

ΧΑ ΧΑ......μπραβο Κοτσιδουλι μας που ειδες 3D ......πες μας λοιπον ..πως νοιωθεις?:127::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Γιάννη επειδή εγώ δεν έχω 3D και δεν είμαι γνώστης του θέματος,θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις πως το κατάφερες,ώστε να βοηθηθούν και οι υπόλοιποι κάτοχοι των Mede8er αλλά και όχι μόνο!:615:
Σωστος ο Λεωνιδας!!!
Αν δεν βαριεστε κυριε Συντονιστα μας (βλεπε Κοτσιδης)γραψε και για τα αλλα μελη μας πως το καταφερες η μαλλον την διαδικασια των υποτιτλων και της 3D θεασης!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

ΧΑ ΧΑ......μπραβο Κοτσιδουλι μας που ειδες 3D ......πες μας λοιπον ..πως νοιωθεις?:135:
oλοκληρωμενος σαν αντρας...:120:

τωρα δεν προλαβαινω.,,αυριο θα γραψω....βεβαια...το κακο ειναι οτι δεν θελω να δουν καποιοι...:116:

αλλα επειδη δεν ειμαι κακος...ισως το πω..........!!!

:116:

μα ολοκληρη εταιρια να μη μπορει να δει 3d? ουτε να το υποστηριζει επισημα????τςτςττς!!

Reaction score
1.458

Πιθανόν οι άνθρωποι γύρω από αυτή την εταιρία να μην έχουν 3D tv ή προβολέα!
Εσύ όμως αν γράψεις αναλυτικά τι έκανες,θα βοηθήσεις πολύ κόσμο,αλλά και…..
θα σου κάνω sticky το θέμα στην κατηγορία Μου!:618:
Τι άλλο θες απ'τη ζωή σου?:116:

Reaction score
10
χα !

καταφερα λοιπον επιτελους να παιξω 3d HiDef 1080p και να κλειδωσει κανονικα ο προβολεας και επισης να εμφανισω κ να συγχρονισω κανονικα τους υποτιτλους σε 3d ταινιες.

εγω αυτο θελω να μαθω πως το εκανες.....
εκανες αυτο που σου ειπα...σκαλα κλπ ???

χα!

βεβαια σε καποιες μου κανει καποια σπασιματα συνεχεια στην εικονα κ σε αλλες που ειναι DTS HD MA χανει το συγχρονισμο κ καθυστερει η εικονα αλλα αν μπορεσω να το καταφερω κι αυτο...

mede8er 400x...

oι ιδιοι στο φορουμ τους λενε πως επισημα δεν υποστηριζει ουτε 3d ουτε 3d υποτιτλους.

χα!
τα αλλα στα ειπα και στο τηλ.

χου !
:137:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
τα αλλα στα ειπα και στο τηλ.

χου !
:137:

μπα μπα Αποστολη..τιποτα απ ολα αυτα...ουτε καλωδια...ουτε σκαλες...ουτε απ αυτα που μου πες στο τηλ...τιποτα ολα αυτα..

απλα ...τηλεκοντρολ, παιδεμα , ψαξιμο, μανουρα...και ...βουαλααααα!!! mede8er 3d!!!

ταξτε λοιπον!!!
( μ ενα νεο Oppo 95 που -ισως, τωρα πλεον δεν καιγομαι, βεβαια ποτε δεν καιγομουν - το σκεφτομαι λοιπον....)

:116::116:

Reaction score
1.458

Βρε πες στον κόσμο τι γίνεται και περιμένει!:205:

Reaction score
10
μπα μπα Αποστολη..τιποτα απ ολα αυτα...ουτε καλωδια...ουτε σκαλες...ουτε απ αυτα που μου πες στο τηλ...τιποτα ολα αυτα..

απλα ...τηλεκοντρολ, παιδεμα , ψαξιμο, μανουρα...και ...βουαλααααα!!! mede8er 3d!!!

ταξτε λοιπον!!!
( μ ενα νεο Oppo 95 που -ισως, τωρα πλεον δεν καιγομαι, βεβαια ποτε δεν καιγομουν - το σκεφτομαι λοιπον....)

:116::116:
Το 95 Γιαννη μου ειναι real 3D απο εικονα....
εκει θα δεις στ αληθεια το προβολεα σου

και απο ηχο.......................................................................................

το αφηνω κενο, για να το συμπληρωσεις εσυ οταν θα εθει η ωρα....:126:

Με το Χ2 παντως, σιγουρα δεν θα εχεις σπασιματα αφ ενος και αφ ετερου αισθητα καλυτερη εικονα.

Reaction score
1.458

Reaction score
50

Thanx Leo!
το φόρτωσα στο 500άρι,
αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους, όντως έχουν διαφορά!
Κατά τα άλλα μου φάνηκε ίδιο.
Μακάρι να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν.

Reaction score
0

Tι εννοεις κανονικό 3D?

Mε το 450Χ2 που έχω βλέπω κανονικά 3D mkv SBS αρχεια και υπότιτλους idx/sub που φτιάχνω με το 3D Subtitler επιλέγοντας στον προβολέα SBS 3D mode...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag